Bizim Karagül'de yazgı yok kotol.![]()
birebir mi yapacakalrdı .ss vasfiyeli dakikalar başliyiBizde de yok ayrıca BİÜ Karadeniz'de geçiyor. 🙂
Bizim Karagül'de yazgı yok kotol.![]()
birebir mi yapacakalrdı .ss vasfiyeli dakikalar başliyiBizde de yok ayrıca BİÜ Karadeniz'de geçiyor. 🙂
Erler Film taktiğiyle olmaz bu işÇok iyi gidiyor bu bölüm.Bu dizi 23.00`e konulur mu?
![]()
Boşver saati artık kalan 4 bölümün tadını çıkar.Çok iyi gidiyor bu bölüm.Bu dizi 23.00`e konulur mu?
![]()
Ben hala inanmak istemiyorum. Zirve ile arasında 1 reyting bile yoktu.Boşver saati artık kalan 4 bölümün tadını çıkar.![]()
Bende inanmıyordum ama Nurseli İdiz doğrulamış...Ben hala inanmak istemiyorum. Zirve ile arasında 1 reyting bile yoktu.![]()
bende üzüldüm Dizi Çarpıldı MalesefBoşver saati artık kalan 4 bölümün tadını çıkar.![]()
O haber duydum demiş.Bende inanmıyordum ama Nurseli İdiz doğrulamış...
çarpıldı demek vay bebende üzüldüm Dizi Çarpıldı Malesefdizi Fuhuşa teşvikten yayından kaldırıyor ulaştırma bakanlığı tarafından
![]()
Duyup sormuştur herhalde.O haber duydum demiş.![]()
A/B`de neredeyse 5 aldı. Tabii ki durmalıydı.Duyup sormuştur herhalde.Kanal arkasında durmalıydı demiş birde.
![]()
Durmalıydı tabii bu dizinin masrafı ne ki hadi onu geçtim 4 bölüm nedir ya, niye başlattınız o zaman...A/B`de neredeyse 5 aldı. Tabii ki durmalıydı.
Saat 22.45`te 5 ila başladıysa, 20.00`de kesin 6+ ile başlardı en az. Buna eminim ama denemedi bile Kanal D. Çarşamba akşamı A/B`de zirvede olmak varken harcadı diziyi...Durmalıydı tabii bu dizinin masrafı ne ki hadi onu geçtim 4 bölüm nedir ya, niye başlattınız o zaman...
revanın hesapları ve hayallariHala devam ediyor ya, baya sürdü, 90 dakika oldu bu bölüm ne oldu?
Ya PT1`e alınsın acilen bitmeden, bu bölüm süperdi, A/B`de 6+ alırdı PT1`de.![]()
22.45`e rağmen 5 aldı A/B`de...revanın hesapları ve hayallari
tövbe estağfurullah![]()