3 Kasım 2014 Pazartesi ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1412093351.jpg

Amerika'da Pazartesi'nin reytingleri belli oldu.

The Voice düşüşte olmasına rağmen farklı şekilde günün en yüksek reytingli işi olmayı sürdürdü.

Gotham, yayına başladığından beri ilk kez yükselişe geçerek hem kendi saat diliminin hem de günün en yüksek reytingli ikinci işi oldu.

Geçen hafta 2.4 reyting ile sezonu açan 2 Broke Girls bu hafta düşüşe geçse de iyi sayılabilecek oranlar almayı sürdürürken The Millers düşüşünü sürdürdü. CBS'in dizi için 2.5 sezondan uzun bir süre sabredip 4 sezona tamamlaması bir hayli zor olacak gibi gözüküyor.

Öte yandan Scorpion istikrarlı bir şekilde yoluna devam ederken NCIS: LA cephesinde durum çok da parlak değil. Yine de dizi tehlikeden uzak gözüküyor.

CW dizilerinden The Originals sabit kalırken Jane the Virgin'in yükselişi dikkat çekti.

Güncelleme sonrası The Originals düşüş yaşarken, Jane the Virgin geçen haftaki oranlarına geriledi.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMNBCThe Voice (8-10PM)3.51012.06
FOXGotham2.476.63
CBS2 Broke Girls2.277.97
ABCDancing with the Stars (8-10PM)2613.09
CWThe Originals0.521.09
8:30PMCBSThe Millers1.656.78
9:00PMCBSScorpion2.2610.34
FOXSleepy Hollow1.544.52
CWJane the Virgin0.421.01
10:00PMNBCThe Blacklist2.479.3
CBSNCIS: LA1.559.2
ABCCountdown to the CMA Awards1.247.37

Son düzenleme:
2 Broke Girls'ün ikinciliği alması dileğiyle. :D

The Voice o oranı gerçekten hakediyor, bizimkide eğlenceli ama onlarınki sanki daha bir eğlenceli geciyor. :)

Diğer yapımlar hakkında bir bilgim yok...

Sleepy Hellow baya düşmüş. 1.5 falan Fox'a yetsede ilk zamanları böyle değildi bu dizinin.

Gotham güzel gidiyor. Fox2un yüzünü güldürmüştür bu yükseliş.

The Orijinals çok kötü bee ama şimdi CW'ye yeter deyordur herkes zaten bilgimde yok pek program ile ilgili.:F

Sleepy Hellow baya düşmüş. 1.5 falan Fox'a yetsede ilk zamanları böyle değildi bu dizinin.

Gotham güzel gidiyor. Fox2un yüzünü güldürmüştür bu yükseliş.

The Orijinals çok kötü bee ama şimdi CW'ye yeter deyordur herkes zaten bilgimde yok pek program ile ilgili.:F
sen gotham izlemiyormuydun ben sanki seni o sayfada görmüştüm bir ara :)

işte o yüzden izliyin sen bakire mi diye kontrol için :))) gothamda ne var lo parlak sarı oğlan varidi en son ama @Çiğdem- in değil mi (b)
kedi kız var barbara var gerçi barbarayı @Forumdash benden önce kaptı ben kedi kızın büyümesini bekliyorum :)

sen gotham izlemiyormuydun ben sanki seni o sayfada görmüştüm bir ara :)

kedi kız var barbara var gerçi barbarayı @Forumdash benden önce kaptı ben kedi kızın büyümesini bekliyorum :)
Sen Türkan Şoray'ın bir filmi vardı. Kocası ölür 5 yaşındaki oğlanla evlendirilir. Onu büyütür kocası olsun diye bekledi bekledi durdu. Ama çocuk başkasına şık oldu. Sende Kedi Kızı büyüt o da başkasını bulur:F Sonuçta Sokak Kedisi :F

Sen Türkan Şoray'ın bir filmi vardı. Kocası ölür 5 yaşındaki oğlanla evlendirilir. Onu büyütür kocası olsun diye bekledi bekledi durdu. Ama çocuk başkasına şık oldu. Sende Kedi Kızı büyüt o da başkasını bulur:F Sonuçta Sokak Kedisi :F
verdiğin örnek güzel oldu:) şimdiden önlem almak lazım, kız zaten çatılarda dolaşıyor oğlan bulamasa bile kendisine bir tekir kedi bulacaktır bu gidişle :) bence mart ayında kızı eve kapatmak lazım çatı işi tehlikeli :)

verdiğin örnek güzel oldu:) şimdiden önlem almak lazım, kız zaten çatılarda dolaşıyor oğlan bulamasa bile kendisine bir tekir kedi bulacaktır bu gidişle :) bence mart ayında kızı eve kapatmak lazım çatı işi tehlikeli :)
Kızı sıkma:X yada sen martta çatılarda dolan kolaçan et etrafı :X

Yada sen martta çatılarda dolan kolaçan et etrafı :X
iki yöntemden birini uygulamak şart oldu :)
yalnız senin barbarada tehlikede hadi gordon neysede kızda hafif lezolukta var gibi:) içişlerindeki polis olan esmer kızla arada bir oynaşıyorlar gibime geldi :)

iki yöntemden birini uygulamak şart oldu :)
yalnız senin barbarada tehlikede hadi gordon neysede kızda hafif lezolukta var gibi:) içişlerindeki polis olan esmer kızla arada bir oynaşıyorlar gibime geldi :)
O durumdan hiç rahatsız değilim :X Barbara beni aralarına kabul ederse dünyanın en mutlusu olurum:F

Güncellemeler geldi. The Originals, Jane the Virgin düştü.

The Originals çok kötüye gidiyor. Dört önemli gündeki açık ara en zayıf halkası CW'nun. Bence yayından kaldırılmasa bile gününü koruması zor. İkinci kuşağa kaydırılabilir. Biraz daha düşerse yayından kalkması bile söz konusu olabilir.

@Çiğdem-

Güncellemeler geldi. The Originals, Jane the Virgin düştü.

The Originals çok kötüye gidiyor. Dört önemli gündeki açık ara en zayıf halkası CW'nun. Bence yayından kaldırılmasa bile gününü koruması zor. İkinci kuşağa kaydırılabilir. Biraz daha düşerse yayından kalkması bile söz konusu olabilir.

@Çiğdem-
Originals yayından kalkmaz paşa paşa TVD'ye dönerler :F