Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beni herkes ilgilendirmiyor sen ilgilendiriyorsun. Bu yorumu ekstra başka biri yapsa takılmam ama ben daha önce münasebetim olan insanlara biraz daha ağır konuşurum çünkü onların benim bu söylemlerimi kaldırabileceklerini biliyorum ama anladığım kadarıyla gerçekten samimi olamamışız. Kusura bakma o halde söylediklerim için özür dilerim kırdıysam eğer.
hayır ama bir dizi için forumda kalp kırmaya değmez...Dizi sektörü gerçekten kötüye gidiyor ben sezon başında söylemiştim o kadar dizi yapacaklar ama aralarında illaki itenler olacak diye...Kanal d çok sabırsız bir kanal...
Ayrıca insanları kırmayı hiç sevmem...Sadece herkes biliyor tek derdim kanal dÇalıkuşumu harcadı...
Yoksa yanlış yani kılılacağın bir döz yazdıysam sen de affet...:
hayır ama bir dizi için forumda kalp kırmaya değmez...Dizi sektörü gerçekten kötüye gidiyor ben sezon başında söylemiştim o kadar dizi yapacaklar ama aralarında illaki itenler olacak diye...Kanal d çok sabırsız bir kanal...
Ayrıca insanları kırmayı hiç sevmem...Sadece herkes biliyor tek derdim kanal dÇalıkuşumu harcadı...
Yoksa yanlış yani kılılacağın bir döz yazdıysam sen de affet...:
Dizi kıyım konusunda Kanal D'nin başa çektiğini elbette biliyoruz ama Güzel Köylü'nün kurbanı oldu demen ve gülmen çok üzücü. Yani diziyi eminim izlemedin belki de izleseydin ya da sonradan izlemeye karar verseydin aynı yorumu yazmaya ne kadar utanırdın öyle değil mi? Aslında anlatmak istediğim bu işte. Yanlış anlama beni ağır konuştum ama Gültepe'nin 4 küsür reyting aldığı için bitirilmesine birçok insan gibi bende içerledim. Şuanki bölümü izliyorum harika yani.
Dizi kıyım konusunda Kanal D'nin başa çektiğini elbette biliyoruz ama Güzel Köylü'nün kurbanı oldu demen ve gülmen çok üzücü. Yani diziyi eminim izlemedin belki de izleseydin ya da sonradan izlemeye karar verseydin aynı yorumu yazmaya ne kadar utanırdın öyle değil mi? Aslında anlatmak istediğim bu işte. Yanlış anlama beni ağır konuştum ama Gültepe'nin 4 küsür reyting aldığı için bitirilmesine birçok insan gibi bende içerledim. Şuanki bölümü izliyorum harika yani.
izleseydim değil izledimmm..İzledim ve ona göre yaptım yorumu dizideo kadar usta oyuncu varken ekin koç üzerine durulması bence çok hatalı...Başından beri diyorum ekin koç gençlerin ilgisini çekiyor ve fanı çok ama reytingsiz...Ben diziye baktım ama sonra bıraktım...Ayça bingöl hiç ama hiç göstermediler...Hep ekin koç
Hüznün çırpınarak körfezden yükseldiği İzmir'in üzerine çökmüş isyanım ben. Yüksek duvarlar ardında sayısız insanlar yaşar içimde, hepsini tanırım, hiçbirini tanımam. Onlar için sadece bir semtim ben, sevdaları yüreğinde, umutları cebinde özde dostluklarıyla düşlerini bulut beyazlığında sakladıkları bir semt. Tere bulanan öfkenin sokaklarında kol gezdiği, ölümün bile karşı duramayacağı dostluğun zamane tanığı, İzmir'in üvey evladı öteki çocuğuyum ben. Ben kim miyim? Sen halâ bilmezsin ama BENİM ADIM GÜLTEPE.
izleseydim değil izledimmm..İzledim ve ona göre yaptım yorumu dizideo kadar usta oyuncu varken ekin koç üzerine durulması bence çok hatalı...Başından beri diyorum ekin koç gençlerin ilgisini çekiyor ve fanı çok ama reytingsiz...Ben diziye baktım ama sonra bıraktım...Ayça bingöl hiç ama hiç göstermediler...Hep ekin koç
Hüznün çırpınarak körfezden yükseldiği İzmir'in üzerine çökmüş isyanım ben. Yüksek duvarlar ardında sayısız insanlar yaşar içimde, hepsini tanırım, hiçbirini tanımam. Onlar için sadece bir semtim ben, sevdaları yüreğinde, umutları cebinde özde dostluklarıyla düşlerini bulut beyazlığında sakladıkları bir semt. Tere bulanan öfkenin sokaklarında kol gezdiği, ölümün bile karşı duramayacağı dostluğun zamane tanığı, İzmir'in üvey evladı öteki çocuğuyum ben. Ben kim miyim? Sen halâ bilmezsin ama BENİM ADIM GÜLTEPE.
Ekin Koç üzerinden gidildi ama sonra Gülümser'e daha fazla yer verildi. Dizinin 8 bölümü de birbirinden iyiydi ama ilk 6 bölüm efsane.
son bölümlerine hiç bakmadım ekin koçun olması beni itti.
Bence izlenmemesinin nedenleri,nden biri de ayça bingölün kocasını aldatması.Annem mesela onun için izlemedi.Yakışmıyor bu kadına dedi ev hanımı çok yakışıyor dedi ve çevremdeki çoğu kşi de aynı görüşte.
son bölümlerine hiç bakmadım ekin koçun olması beni itti.
Bence izlenmemesinin nedenleri,nden biri de ayça bingölün kocasını aldatması.Annem mesela onun için izlemedi.Yakışmıyor bu kadına dedi ev hanımı çok yakışıyor dedi ve çevremdeki çoğu kşi de aynı görüşte.
Çok karakteri anlatması değil bütün karakterleri diziye dahil edeceğim derken bir yerlerden kopuklukların oluşmasıydı asıl sorun. Ama birçok karakter var bu çok normal. İzleyici alengirli işleri sevmez çünkü.
Çok karakteri anlatması değil bütün karakterleri diziye dahil edeceğim derken bir yerlerden kopuklukların oluşmasıydı asıl sorun. Ama birçok karakter var bu çok normal. İzleyici alengirli işleri sevmez çünkü.
Kanal d çalışuşumu harcadı geçen sezon 10 diziyi itirdi bu sene bakalım neler yapacak günleri dolu ama daha hazırda bekleyen 2 dizisi var şeref meselesi ve poyraz ve 5 kardeş ve adı yok dizileri de var.Bakalım kanalın durumu ne olacak.
Kanal o kadar çok dizi yapıyor ki normal dizilerinin arkasında durmadan hemen bitirip yenisini yayınlıyor.Bu da dizi sektörünü kötü etkiliyor.
Her bir parçası ilmek ilmek işlenmiş, senaryonun dram dozunu fazlasıyla yaşadığımız, oyuncuların daha biz ne yapalım be izleyici dedirten türünden bir dizi keyfi yaşatan Benim Adım Gültepe. Son bölüm için kelimeler kifayetsiz gibi, çaresizliğin, acının, karşı konulamayacak aşkların en yalın halini şahane şekilde önümüze sunan ekip hepinize ayrı ayrı teşekkürü ben kendi adıma bir borç biliyorum. Ortada ciddi bir emek var hakkını vermek lazım. Son bölümde beni ağlatmayı başaran bu ekibe bir kez daha teşekkürler. Kanal için diyecek pek bir sözüm yok içimden tüm küfürleri sayasım geliyor sadece.
Çok güzel bir vedaydı. Bazı sahnelerde çok duygulandım. Seyfi-Nazlı ve Eşref-Suna damağımızda kaldı. Özellikle son bölümde ağırlık Eşref ve Suna'daydı...
Özellikle son sahne müthişti. Refik'in Gülümser'i affedip sonra vefat etmesi harikaydı. Daha sayamadığım bir sürü şey daha var elbet. Ama Cevat'ın Suna'ya evlenme teklifi etmesi... İşin devamını çok merak ediyorum, ama bitti gitti işte...
Bu arada Meziyet'e hayat veren Selen Öztürk'ün de sesi çok güzelmiş...
Her şeyini özleyeceğim bu dizinin. Her detayını, karakterini, hatta her işe burnunu sokan ve konuşacak şey bulmakta geri kalmayan mahalle insanlarını bile. Diğerlerini bilemem, ama ben kesinlikle unutmayacağım BAG'yi. Emeği geçen herkese böyle bir hikaye izlettikleri için çok teşekkür ederim...
[HASHTAG]#gulegulebenimadimgultepe[/HASHTAG] [HASHTAG]#seniunutmayacagizgultepe[/HASHTAG] [HASHTAG]#lanetolsunkanald[/HASHTAG]
Ben de Gültepe'nin en iyilerini seçeyim dedim:
EN İYİ KARAKTER: Seyfi (Ekin Koç)
EN KÖTÜ KARAKTER: Komiser Yavuz (Ali Rıza Kubilay)
EN "ACILARIN KADINI" KARAKTER: Gülümser (Ayça Bingöl)
EN "ACILARIN ÇOCUĞU" KARAKTER: Fevzi (Burak Dakak)
EN "TARZ" KARAKTER: Suna (Evrim Alasya)
EN BIÇKIN KARAKTER: Seyfi (Ekin Koç)
EN SESSİZ KARAKTER: Basri (Hakan Karsak)
EN HIZLI DÖNÜŞ YAPAN KARAKTER: Nazlı (Bige Önal)
EN ÇARESİZ KARAKTER: Meziyet (Selen Öztürk)
EN AĞIR ABİ KARAKTER: Eşref (Mete Horozoğlu)
EN SIKICI KARAKTER: Murat (Tolga Sarıtaş)
EN KORUYUCU KARAKTER: Reşat (Olgun Toker)
EN GÖLGEDE KALAN KARAKTER: Takoz Mehmet (Diren Coşkun)
EN B.K YOLUNA GİDEN KARAKTER: Halil (İlker Kızmaz)
EN İDEALİST KARAKTER: Fuat Hoca (Şafak Başkaya)
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.