Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şuan bölümü izliyorum masal tadında bir bölüm çok duygusal ve gerçekten bir kez daha üzüldüm bu diziye.

@denizz19 ben bu sene universite sınavına hazırlanıyorum seneye ola ki şehir dışı kazanırsam yurtta kalicam o yüzden merak ettim. :) :)
senin devlet yurdu mu özel mi ?
birde her yurtta internet olur mu ?

@denizz19 ben bu sene universite sınavına hazırlanıyorum seneye ola ki şehir dışı kazanırsam yurtta kalicam o yüzden merak ettim. :) :)
senin devlet yurdu mu özel mi ?
birde her yurtta internet olur mu ?
Valla devlet yurdunda kalıyorum 4 yıldır internet ilk sene yoktu ama 2.sene geldi hemen hemen tüm devlet yurtlarında var artık. Kimi zaman donuyor ama genel olarak iyi. Dizi izlemek biraz sıkıntılı ama. Ben genelde youtube'dan daha sonra izliyorum tıpkı şuan Gültepe'nin son bölümünü izlediğim gibi. :A

Valla devlet yurdunda kalıyorum 4 yıldır internet ilk sene yoktu ama 2.sene geldi hemen hemen tüm devlet yurtlarında var artık. Kimi zaman donuyor ama genel olarak iyi. Dizi izlemek biraz sıkıntılı ama. Ben genelde youtube'dan daha sonra izliyorum tıpkı şuan Gültepe'nin son bölümünü izlediğim gibi. :A
Bende bir seyi merak ettim ne kadar yillik yurtlar yani sen ne kadar veriyorsun :)

Saçma saçma konuşma Yıldırım git işine bi ya. İnsanların sinirleneceği noktalardan asla kızdırma insanları bu seni küçültür insanların gözünde. Ortada büyük bir emek vardı buna sevinmeni hazmedemem kusura bakma sinirleniyorsam da bu yüzden. Senin o Güzel Köylü dediğin diziden daha prestijli bir iş olduğu gerçeğini senin bu söylemlerin değiştirmez emin ol. Bırak şu kanal fanlığını da biraz objektif takıl artık. Çok itici görünüyorsun şu halinle.
Yorum full hakaret içeriyor...Ben düşüncemi yazdım sadece başından beri dedim ekin koç üzerine kuruluydu dizi ergen kitlesi var çocuğun ama reytingi yok diye...Ayrıca böyle birşey yazmana çok üzüldüm.Ben her şaka sözlerimin arkasında gülerim.Yani şu konu hakkında beni kırman yani bana açıkça şunları yazman kalbimi kırdı.

Bencede birçok kişinin emeği var yaptığın büyük saygısızlık @*YıldırıM*
zaten hep öyle oluyor ya reytinglerde bir dizi düşük gitse dizi çöplüğü yazılınca saygısızlık olmuyor ama ben yazınca saygısızlık oluyor...
Asıl saygısızlığı kanal d yaptı izleyiciye karşı...Ona anlatın derdinizi.

Yorum full hakaret içeriyor...Ben düşüncemi yazdım sadece başından beri dedim ekin koç üzerine kuruluydu dizi ergen kitlesi var çocuğun ama reytingi yok diye...Ayrıca böyle birşey yazmana çok üzüldüm.Ben her şaka sözlerimin arkasında gülerim.Yani şu konu hakkında beni kırman yani bana açıkça şunları yazman kalbimi kırdı.
O yazdıklarımda hakaret yok aslında Yıldırım. Seni severim ayrıca kasti bir yanım yok sana karşı. Ama senin şaka yollu dahi olsa söylediğin sözler diziyi izleyenleri en başta da beni üzüyor yani. :)

:ASezonun en iddialı dizisi yayından kaldırıldı..
Dizi güzel köylümun kurbanı oldu :kiki:
Bence de çok ayıp ediyorsun @*YıldırıM*...
Sonuçta diziyi izleyen o kadar insan var! kanal faniliğini bir kenara bırakıp ortadaki işe bakmak lazım. Üzgünüm, ama ben de hiç yakıştırmadım sana. Diğer arkadaşlara da katılıyorum ayrıca...

O yazdıklarımda hakaret yok aslında Yıldırım. Seni severim ayrıca kasti bir yanım yok sana karşı. Ama senin şaka yollu dahi olsa söylediğin sözler diziyi izleyenleri en başta da beni üzüyor yani. :)
forumda herkes yazıyor...Yani dizi çöplüğüne gitti.fnish star çöktü diye yorumlar ya da showun 15 kez recep ivediği yayınlaması yani bunlar işin şakası...Her dizide bulunan ekip arkası ekmek parası peşinde...Ama burada suçlu olanlar kanallar o kadar diziyi yapıyorlar ve 2 bölüm devam ettirip kaldırıyorlar...
Ben kanal d hakkında hep şaka yaparım....Bu benim doğamda var.Forumda kimseye karşı asla saygısızlık yapmam sadece dizilerle yorum yaparım.O da kanal d ye 5 alan dizileri bile bitirdiği için.

:ASezonun en iddialı dizisi yayından kaldırıldı..
Dizi güzel köylümun kurbanı oldu :kiki:
Bence de çok ayıp ediyorsun @*YıldırıM*...
Sonuçta diziyi izleyen o kadar insan var! kanal faniliğini bir kenara bırakıp ortadaki işe bakmak lazım. Üzgünüm, ama ben de hiç yakıştırmadım sana. Diğer arkadaşlara da katılıyorum ayrıca...
bu benim ayıbım değil kanalın ayıbı o kadar dizi almasaydı bu dizinin arkasında dururdu...

İşlerim nedeniyle ancak yarın izleyebileceğim son bölümü... :( :T
Nasıldı son bölüm? :) @denizz19, @Cengo, @eros...

forumda herkes yazıyor...Yani dizi çöplüğüne gitti.fnish star çöktü diye yorumlar ya da showun 15 kez recep ivediği yayınlaması yani bunlar işin şakası...Her dizide bulunan ekip arkası ekmek parası peşinde...Ama burada suçlu olanlar kanallar o kadar diziyi yapıyorlar ve 2 bölüm devam ettirip kaldırıyorlar...
Ben kanal d hakkında hep şaka yaparım....Bu benim doğamda var.Forumda kimseye karşı asla saygısızlık yapmam sadece dizilerle yorum yaparım.O da kanal d ye 5 alan dizileri bile bitirdiği için.

bu benim ayıbım değil kanalın ayıbı o kadar dizi almasaydı bu dizinin arkasında dururdu...​
Doğru söylüyorsun, ancak her şeyi de Star'a bağlamamak lazım. Hem zaten kimse kanallara bir şey söylemiyor ki...

bu benim ayıbım değil kanalın ayıbı o kadar dizi almasaydı bu dizinin arkasında dururdu...
Beni herkes ilgilendirmiyor sen ilgilendiriyorsun. Bu yorumu ekstra başka biri yapsa takılmam ama ben daha önce münasebetim olan insanlara biraz daha ağır konuşurum çünkü onların benim bu söylemlerimi kaldırabileceklerini biliyorum ama anladığım kadarıyla gerçekten samimi olamamışız. :) Kusura bakma o halde söylediklerim için özür dilerim kırdıysam eğer.

@denizz19 of su sene hemen gecsede bnede üniversiteli olsam :D
Olursun inşallah. Hangi ili istiyorsun? :)