Çok şey kaçırıyorsun amamaşukayıda izlemiyorum glu glu vakvak ıda izlemiyorum![]()
Destere hayal kırıklığı yarattıdedim sana @Harunnn60 destere şoparının izlemesi için hafif p.rnoya kaçması gerek dizinin![]()
Çok şey kaçırıyorsun amamaşukayıda izlemiyorum glu glu vakvak ıda izlemiyorum![]()
Destere hayal kırıklığı yarattıdedim sana @Harunnn60 destere şoparının izlemesi için hafif p.rnoya kaçması gerek dizinin![]()
Krof nasılda parlak oğlana dönmüşEkli dosyayı görüntüle 41095
çekimlere @destere yi de almışlar@Harunnn60 @KayıpSehir @Çiğdem- @Nisa
Çok tatlılar.Ekli dosyayı görüntüle 41095
hayırrr @destere değil bu cnm destere olsa kıza kıçını dönmezdiEkli dosyayı görüntüle 41095
parlasa nolacak kiKrof nasılda parlak oğlana dönmüşKaşlar maşlar filan
![]()
aynen
kız niye büzüşük duruyor ? sanki yeni yumurtadan kalkmış çevresini süzüyor biri bişeymi demiş kızaEkli dosyayı görüntüle 41095
sana daha çok benziyi amaaynen
kıza arkasını dönen bizden değildir onlar @xemrexxx gillerdendir
kız niye büzüşük duruyor ? sanki yeni yumurtadan kalkmış çevresini süzüyor biri bişeymi demiş kıza![]()
bu o ka etkili değil@xemrexxx sen my bitince boşluğa düşmüştün bundada olabilir
tabi geçen kerem çatayla görüştüm kurt seyit ve destere diye dizi yapacakmış başrole seni düşünüyorlarmışemre kendisine yeni felixler gül ağalar bulur bence fazla sıkıntı yaşamaz![]()
konusuda şöyle ? seyit in peşinden koşan kızlar seyitin gülağa gibi bişey olduğunu anlayıp desterenin haremine koşuyormuştabi geçen kerem çatayla görüştüm kurt seyit ve destere diye dizi yapacakmış başrole seni düşünüyorlarmış)
yok seyitle destere gerdeğe giriyor bunu gören @Çiğdem- intihar ediyimişkonusuda şöyle ? seyit in peşinden koşan kızlar seyitin gülağa gibi bişey olduğunu anlayıp desterenin haremine koşuyormuş![]()
onu unutmamda bu aralar sorgu odasına kapanmış bişeyler yazıyor buralarda göremiyoruz@destere Çiğdemi unuttun ?
bu ne ki hele sen destere ile polat aşkını duymadın daha