Halit Ergenç Hangi Dizileri İzliyor ?

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izliyorum diyerek yere göğe sığdıramamiş. Al senin bakış acından baktım aynı böyle söylüyor :F

En iyi işi Gönül İşleri bile senin tü kaka dediğin KPA kadar reyting alıyor :X
reytingle kalite ölçiyisek en iyiler avar filmle pana olur:)))

reytingle kalite ölçiyisek en iyiler avar filmle pana olur:)))
Gönül İşlerini de izliyorum, 2.bölümde bana klişe sahneleri söylettiğine göre pek kaliteli olmasa gerek :) Reyting kaliteyi belirlemese sonuçta dizilerin karnesi. Okulda hem yaramaz olup hemde karnedesi başarılı olan çocuklar gibidir, dizilerin reytingi:)

Gönül İşlerini de izliyorum, 2.bölümde bana klişe sahneleri söylettiğine göre pek kaliteli olmasa gerek :) Reyting kaliteyi belirlemese sonuçta dizilerin karnesi. Okulda hem yaramaz olup hemde karnedesi başarılı olan çocuklar gibidir, dizilerin reytingi:)
klişe iş olsun yeter ki kopya olmasın :X karadayı 2 nin adını kpa yapıp yutturdukları gibi olmasın olay:))) ay yapımın kalitesi 2012 de 10 üzerinden 8 den 4 e düştü şu an hala düşiyi :X

halkın gözüde sen değilsn:)
reytingler ya da ilgi halkın gözü onu da eskisi ka göremiyoruz):))) bak bugün yazarın biri reytinglerde bihter-behlül devrini yazmış şu anki dizilerindeki kaç kişi için yazı yaziyiler :)) aşk ı memnu bittikten 6 yıl sonra bile kendini yazdırıyor

reytingler ya da ilgi halkın gözü onu da eskisi ka göremiyoruz):))) bak bugün yazarın biri reytinglerde bihter-behlül devrini yazmış şu anki dizilerindeki kaç kişi için yazı yaziyiler :)) aşk ı memnu bittikten 6 yıl sonra bile kendini yazdırıyor
2012'de [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] en çok izlenen diziydi, 2013'te de öye oldu.

Yazı yazılması konusun "halkın portföyü değişmiş" diyorum:)))))))

2012'de [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] en çok izlenen diziydi, 2013'te de öye oldu.

Yazı yazılması konusun "halkın portföyü değişmiş" diyorum:)))))))
2012 de en çok izlenen vadiidi geçen sene küçük ağa :) ortalamalar öyle diyi ama sen her şeyi ayıyapımcık görüyon tabi :)))

2012 de en çok izlenen vadiidi geçen sene küçük ağa :) ortalamalar öyle diyi ama sen her şeyi ayıyapımcık görüyon tabi :)))
2012'de 4'ten 12'lere çıkan diziydi, 2013'te reytingleri düşecek denilip yine en çok izlenenlerden oldu:)))) Yani 8'den 4'e düşmemiş 4'ten 12'lere çıkmış Ay yapım😉

2012'de 4'ten 12'lere çıkan diziydi, 2013'te reytingleri düşecek denilip yine en çok izlenenlerden biri oldu:))))
dizi başlarken 5 küsürle başladı 4 ü duymadım :)
senaryo kaplumbağa hızına bağlamasa çökicidi geçmiş örnekler gibi :) ama diziden çıka çıka bir turgut çıktı onun da etkisini gördük :X

dizi başlarken 5 küsürle başladı 4 ü duymadım :)
senaryo kaplumbağa hızına bağlamasa çökicidi geçmiş örnekler gibi :) ama diziden çıka çıka bir turgut çıktı onun da etkisini gördük :X
Ordaki 4 senin 4'e göndermeydi:X Turguta ne ara laf geldi anlamadım (b) Diziden sadece turgut çıkmadı😉