Aramızda Kalsın, Gelecek Hafta da Erken Başlayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
Star TV'nin sevilen dizisi Aramızda Kalsın'dan yeni bir haber daha var!

Bilindiği gibi dizi bu hafta Beşiktaş-Partizan maçı nedeniyle ekrana gelmeyecek. Ancak dizi, sonraki hafta da yine erken başlayacak. Başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un olduğu dizi, en son 23 Ekim tarihinde erken saatte ekrana gelmişti. Bunun nedeninin Kurt Seyit ve Şura'nın finalinin biraz daha erken başlatılmak istenmesiyle ilgili olabileceği de düşünülüyor.

Aramızda Kalsın, yeni bölümüyle 13 Kasım Perşembe akşamı 20.00'de Star TV'de!

10355008_393694940782266_2606780352974574747_n.jpg

Son düzenleme:
onun finali haftaya mı?
Geçen hafta "3 bölüm sonra final yapıyoruz" haberi geldiyse ve yine aynı hafta 18. bölüm ekrana geldiyse, bu hafta 19, gelecek hafta da 20 ile final yapabilirler. Hem aklıma başka bir neden gelmedi. Maç da yok, ben de emin değilim yani...

Kurt Seyit yüzünden Aramızda Kalsın'a yazık etmesinler. :D

Aynen, o final yapacak diye niye boşu boşuna AK'nin etkilendiğini hiç anlamıyorum maalesef. Yine de güzel sonuçlar alır bence... :)
Ay Yapım'ın hatrı var. Bu yüzden çok geç saatte başlatamıyorlar Kurt Seyit'i. Dizi final yapınca rahatlar artık Aramızda Kalsın. :)

Ay Yapım'ın hatrı var. Bu yüzden çok geç saatte başlatamıyorlar Kurt Seyit'i. Dizi final yapınca rahatlar artık Aramızda Kalsın. :)
Bir kere 23.00 bile demişlerdi de, son anda getirmişlerdi 22.30'a. Bence de bitince daha rahatlar AK de...

Yeni yıldan sonra Kardeş Payı zaten yine 22.45-23.00 civarında yayınlanmaya başlar. Bu yüzden saat konusunda bir sıkıntısı olmaz bundan sonra... :)

Neden Kurt Seyit ise çok saçma.
Katılıyorum, ama finali 22.45-23.00 civarı yapamazlardı. Star, Ay Yapım ile arayı iyi tutmak istiyor işte...

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919