Benim Adım Gültepe 'de Şok Gelişme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eros

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,435
Puanı
560
Yapımcılığını D Productions, E. Ayşe Durmaz üstlendiği Senaryosunu Vural Yaşaroğlu yazdığı Başrollerinde Mete Horozoğlu, Ayça Bingöl, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un yer aldığı, Nejat İşler'in dış ses olarak anlatıcı olduğu Benim Adım Gültepe Fragmanlarda final yazısı yerine !Yeni Bölüm! olarak düzeltildi.
Bu da kafalarda dizi devam edecek mi sorusunu oluşturdu.
318bf9a7cbd338ab483321fcb26a20f3.jpg

Konuyu ne heyecanla açtım.Belki çok iyi yeni bir haberdir diye ama değilmiş.

Bölüm zaten final bölümü olmayacaktı herhalde.Yeni Bölüm olarak bitirecek.Keşke güzel bir final yapsaydı.

Keşke devam etseydi, ama kanal her dizsinin öyle yapıyor zaten. Hatta final olduğu apaçık ortada olan Güneşi Beklerken'e bile bir ara "Yeni Bölüm" yazmıştı.

Sırf millet kıyamet koparmasın diye öyle yazılıyor. Facebook'ta herkes "Kanal D sesimizi duydu, dizi geri döndü!" falan diyor, ama kanalın izleyici tepkilerine kulak asmadığını gayet iyi biliyoruz.

Hali hazırda 10 Kasım'da Takip gelecek zaten. Bu kesinlikle son bölüm. Konunun kilitlenmesi lazım...

sokak köpeklerini toplayıp irfan şahinin üzerine salıcakmıişsın öyle duydum ben :A
Komik değil :A

4 reyting alabilen bir diziye Final yazılması zaten saçmalık olurdu. Ama her halükarda açık kapı bırakılıyor. Olur da 5-6 reyting alırsa (hani olmaz ya) nasıl bitiririz diye.

4 reyting alabilen bir diziye Final yazılması zaten saçmalık olurdu. Ama her halükarda açık kapı bırakılıyor. Olur da 5-6 reyting alırsa (hani olmaz ya) nasıl bitiririz diye.​
Arka Sokaklar'dan daha iyi gidiyordu :(

4 reyting alabilen bir diziye Final yazılması zaten saçmalık olurdu. Ama her halükarda açık kapı bırakılıyor. Olur da 5-6 reyting alırsa (hani olmaz ya) nasıl bitiririz diye.​
Arka sokaklarin torpili var galiba erler olduğu icin (b)

Arka Sokaklar uzun zamandır kanalı idare ediyor hemen bitirmezler zaten :)

Kanal D dizi insanın 2 saatlik dizi zevkini zehir etmekle meşgul olmaya devam etmiş.

4 reyting alabilen bir diziye Final yazılması zaten saçmalık olurdu. Ama her halükarda açık kapı bırakılıyor. Olur da 5-6 reyting alırsa (hani olmaz ya) nasıl bitiririz diye.
Facebook ve Twitter'da öyle şeyler yazmışlar ki dizinin bitmediğini, Kanal D nin diziden hala çok umutlu olduğu, Hatta hatta onların harekatı ile Final yazısını değiştirip yeni bölüm yaptığını falan filan.

sokak köpeklerini toplayıp irfan şahinin üzerine salıcakmıişsın öyle duydum ben :A
Komik değil :A
gerçekleri dedim zati :A

Arka Sokaklar uzun zamandır kanalı idare ediyor hemen bitirmezler zaten :)
rızababaya hakaret etme totoş.ss

hepsi AKP yüzünden ne işi var dizinin cumada soydan olayı soma olayı yandaş medya göndermesi hoşlarına gitmedi Fox korkun yoksa Karagülü perşembeye al

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919