Kanal D Haberin Yeni Stüdyosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
165
Kanal D haberde yeni dönemin başlamasına sadece bir gün kaldı. Mehmet Ali Birand'ın vefatından sonra Serdar Cebe'nin ekranlara geldiği Kanal D haber artık Cüneyt Özdemir'e emanet.
15 yıl gibi uzun bir süre büyük başarılarla 5N1K programıyla ekranlarda olan Cüneyt Özdemir CNN Türk ekranlarına geçtiğimiz hafta veda etti.
Cüneyt Özdemir bundan sonra haftada bir gün Kanal D ve CNN Türk'te 5N1K programıyla ve Kanal D haber anchomani olarak ekranlarda olacak.
Yeni dönem için hazırlanan stüdyo bugün Kanal D haber genel yayın yönetmeni Süleyman Sarılar tarafindan sosyal medyadan yayınlandı.
Haberlere yeni bir soluk getirecek olacaklarına inandığım Kanal D haber ailesine başarılar dilerim.
Screenshot_2014-11-02-18-01-30.png

Merakla bekliyorum yarını eskiden Fatih Portakal izlerdim artık Kanal D'yim. :)

:Fece uner kim ya:D
Nazlı çelik dururken:)
ece Unerin reytinglerine Bak sonra konus bence Nazli Celik devri bitmek uzere Ece Uner Bomba gibi dustu ekrana Ab de zaten baya gun En cok izlenen olduk

önce bir hayırlı olsun ya da üzel olmuş-kötü olmuş gibi bişi demen gerekmiyor mu::X

neyse stüdyo güzel olmuş ama çok izleneceğini sanmıyorum Ç:X
Hayirlisi ne diyelim Sadece hemen demek istedim Karsisinda Star ve Show haber var Star totalin lideri show ab nin

Nasıl stüdyo ya masanın üstünden kaykayla güzel sürüş yapılır. :F Hayırlı olsun. :)

:Fece uner kim ya:D
Nazlı çelik dururken:)
ece Unerin reytinglerine Bak sonra konus bence Nazli Celik devri bitmek uzere Ece Uner Bomba gibi dustu ekrana Ab de zaten baya gun En cok izlenen olduk
Cevap yazmayacaktim ama yaziyorum Star Ana Haber hergun daha fazla izleniyo.

Cevap yazmayacaktim ama yaziyorum Star Ana Haber hergun daha fazla izleniyo.​
Kotu izleniyo demedim Zaten Star Show haber en cok izlenen haber bultenleri Foxu atv yi kanaldyi geri de birakiyor bu 2kanal

Cevap yazmayacaktim ama yaziyorum Star Ana Haber hergun daha fazla izleniyo.
Kotu izleniyo demedim Zaten Star Show haber en cok izlenen haber bultenleri Foxu atv yi kanaldyi geri de birakiyor bu 2kanal
Aynen oyle ama sen show haber daha fazla izleniyo deyince bi baktim ki bu hafta hic gecememis.

Aynen oyle ama sen show haber daha fazla izleniyo deyince bi baktim ki bu hafta hic gecememis.​
Hayr Ben dedim Ki Star Haber Ve show haber izleniyo Ara sira Ab de Show Haber 1ci

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy