Tamam o zaman sonra okursun sorun yok ama unutmaDershanedeyim
Not 4 mü aldın zengin senigiremedim ya hem ödevler falan hem de not 4 aldım
aldık işteNot 4 mü aldın zengin seni
okuyamadım ama şimdi okurum@*YıldırıM* simdi okuyabilirsin bence o kadar sana sahne yazdim kiymetini bil kimseye yok sana var
Ah ah dizideki gibi zenginsin ha bide @Çiğdem- gibi kardesinde varsa yandınaldık işte
okuyamadım ama şimdi okurum
9 yaşında var ve @Çiğdem- gibi çirkin
star bunu dizi yapsınBölüm güzeldi diyemem...Aslında tamam güzel ama dizinin adı çiğdemin zoaki evliliği yani tamam bunları yazdın ve güzeldi ama biraz @Çiğdem- ağzından falan da bazı şeyler yazabilirdin...
Yani nidali sahneler güzeldi ama @Çiğdem- de olabilirdi.Bu bölümde...
Ama bölüm güzel ve çok kısa yazıyorsun ya biraz uzat bence...uzun olsun.
Bölüm güzeldi diyemem...Aslında tamam güzel ama dizinin adı çiğdemin zoaki evliliği yani tamam bunları yazdın ve güzeldi ama biraz @Çiğdem- ağzından falan da bazı şeyler yazabilirdin...
Yani nidali sahneler güzeldi ama @Çiğdem- de olabilirdi.Bu bölümde...
Ama bölüm güzel ve çok kısa yazıyorsun ya biraz uzat bence...uzun olsun.
starın daha paramparça,propaganda,serçe sarayı,meryemin dizisi,burakın dizisi ve arasın dizisi ve aşkın dili yok dizileri varstar bunu dizi yapsın
starda yayınlanıcak saat perşembe saat 1 felan
Ayol erotik yayinmi bu gece yayinlaniyorstarda yayınlanıcak saat perşembe saat 1 felan
benim yazdığım dizileri kim alırstarın daha paramparça,propaganda,serçe sarayı,meryemin dizisi,burakın dizisi ve arasın dizisi ve aşkın dili yok dizileri var
Ama en beğendiğim senaryo bu forumdavampir sırları da vardı amaBu bölümü özellikle @Nisa nin ağzından yazdim aslinda @Çiğdem- inde ağzından yazacaktim ama yetismez diye korktum ve yazdığım sahne sacmaydi ayol uçak sahnesi vardi @Çiğdem- uçağı gezdi mutfağı falan gördü sonra @kvp-medya bizimkinin üstüne çıkıp onu öptü falan ama pek begenmedigim icin eklemedim
Yani nida degil nisa bu arada
Bide evet kisa yazıyorum çünkü uzamiyor bide gercekten yazmaya vaktim olmuyor cuma gecesi yazıyorum bölümü
@Çiğdem- gibi parlak düşkünü mü kardesinde
öyle çünkü erotiki bol diziAyol erotik yayinmi bu gece yayinlaniyor