Ekim Ayında Kanalların Durumu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Yeni sezonun 2. ayının detayları belli oldu , zirvede yine Kanal D yer aldı.

KANAL D
Ekim ayında Urfalıyam Ezelden , Hayat Yolunda dizilerini ekrana süren kanal geçen sezondan kalan dizilerinide ekrana sürdü. Kanal D Ekim ayını zirvede tamamladı. Kanal D Tüm Gün’de ve Prime Time’da hem Tüm Kişiler’de, hem de AB’de birinci oldu. Kasım ayında 2 yeni dizisini başlatacak kanalın oranlarını artırması bekleniyor.

STAR TV
Ekim ayında büyük çıkış yapan Star Tv yükselişe geçti. Kanal yeni dizileri ve yayınladığı maçlarla büyük yükseliş yaşadı. Star Tv Tüm Gün’de Tüm Kişiler’de 2’nci, Prime Time’da ise üçüncülük koltuğuna oturdu. Star TV, AB’de Tüm Gün’de 3’üncü, Prime Time’da 2’nci olabildi. Kanalın Kasım ayında 1 yeni dizisi başlayacak.

FOX TV
Yeni sezonda büyük yükseliş yaşan Fox Tv başarısını Ekim ayında yine sürdürmeye devam etti. Tüm Gün’de Tüm Kişiler’de 3’üncü, AB’de 4’üncü olan kanal Prime Time’da Tüm Kişiler’de 2’nci, AB’de 4’üncü kanal oldu. Kanalın Kasım ayında 1 yeni dizisi başlayacak.

SHOW TV
Ekim ayının en büyük çıkışını ve süprizini Show Tv yaptı. Kanal Güldür Güldür Show , Bu Tarz Benim, Yılanların Öcü ve yayınladığı filmlerle büyük yükseliş yaşadı. Tüm Gün’de Tüm Kişiler’de 4, AB’de 2’nci kanal olan Show Tv Prime Time'da Tüm Kişiler’de 4’üncü, Prime Time’da 3’üncü kanal oldu. Kanalın Kasım ayında 1 yeni dizisi başlayacak.

ATV
Kanal bu ay yine istediğini alamadı. Kanal reytinglerde düşmeye devam etti. Kanal, Tüm Kişiler’de, hem Tüm Gün’de, hem de Prime-Time’da 5’inci kanal. AB’de ise Tüm Gün’de yine 5’inci ama Prime Time’da 6’ncı. Kanalın Kasım ayında transfer ettiği bir dizisi ve gün değiştirdiği dizisi ile reytinglerde artışı bekleniyor.

TV8
Kanal bu ay istediğini alamadı. Tüm Kişiler’de Tüm Gün’de sonuncu yani 8’inci, AB’de 6’ncı kanal oldu. Prime Time’da ise Tüm Kişiler’de 6’ncı, AB’de 5’inci kanal oldu. Kanalın Kasım ayında başlaması beklenen yapımı yok.

kanal-d-frekans-4a.jpg

Son düzenleme:
Atv yükselecektir de Star'ın Kasım'da sadece Paramparça'sı başlamıyor mu başka ne başlayacak?

Bu arada Kanal D'm coşturmuş

Kanal D'ye tebrikler. Star Tv'nin yükseliş yakalayacağı belliydi onada tebrikler.
Fox'da güzel ilerlemeye devam etmiş. Show'da başarılı görünüyor.

Tum Kanallara tebrikler Hepsi hakkiyla onde vallahi Show tv evt yukselise devam Yeni diziler baslamali hemen aralik ocak olsun artis dahda olur

KANAL D NİN BU SENE Kİ EN PRESTİJLİ İŞİ TARTIŞMASIZ VADİ OLDU

tv8 ilk 3'e girmiştir diyordum girmemiş. :) Reytinglere hiç bakmıyorum Yeteneksiz Türkiye falan da düştü mü reytinglerde?

show ab kanalı oldu :F vışşhhh :F
Aslında çoğu zaman A/B kanalıydı diye hatırlıyorum. :)

tv8 ilk 3'e girmiştir diyordum girmemiş. :) Reytinglere hiç bakmıyorum Yeteneksiz Türkiye falan da düştü mü reytinglerde?
Evet, Yetenek Sizsiniz eskisinden çok uzak. O Ses Türkiye çok iyi reyting alıyor ama ilk 3 için tek başına yetersiz tabii. :)

Yılanların Öcü'de tek tutmuş dizisi onu da unutmayalım. :)
O da var tabii ama haftada bir gün yayınlanıyor o nedenle etkisi daha az. :)

Aslında çoğu zaman A/B kanalıydı diye hatırlıyorum. :)

Evet, Yetenek Sizsiniz eskisinden çok uzak. O Ses Türkiye çok iyi reyting alıyor ama ilk 3 için tek başına yetersiz tabii. :)

O da var tabii ama haftada bir gün yayınlanıyor o nedenle etkisi daha az. :)
bu sefer ağır ab gibi ama :X

Kanal D isimli kanal bozuntusunu tebrik ederim...

Star KYG ve Gönül İşleri sayesinde yeniden ikinci olmayı başarmış. Umarım Paramparça da tutar...

FOX'un çoğu dizisi iyi gidiyor. Kadim Dostum bitti, Emanet yeni gününde tutarsa ve Günahkar da iyi sonuçlar alırsa üçüncülüğe kendini sabitler...

Show gayet iyi gidiyor. Güldür Güldür Show, Bu Tarz Benim ve Yılanların Öcü, kanalın yüz akları...

ATV'nin durumu çok kötü. Ay Yapım da olmasa iyice gerileyecek...

tv8 bir süre daha orada kalır gibi. Birkaç ay sonra ATV'yi yerinden edebilir belki...

Ayrıca analize TRT 1 de eklenebilir @Yiğitt... :)

Show TV A/B'de tüm günde 2. prime time'de 3. olarak çok başarılı gitmiş. Kanal A/B'de artık zirve yarışına dahil oluyor. Eğer Pazar-Pazartesi günleri de dizi-program tuttursa daha da iyi yerlere gelecektir.

Kanal D'ye tebrikler ama tebrik ederken çok içten olduğumu söyleyemem...

Star'ın Acun ve MY'nin bitişiyle düşüşe geçeceği belliydi ama bu düşüşü en zayıf hasarla atlatmaya bakıyorlar. Tebrik ederim. :)

Show GGS, Yılanların Öcü, Milli maçlar, sinema filmleri ve tabi ki Bu Tarz Benim ile Ekim ayında iyi bir çıkış yaptı. :)

Fox Total'de başarılı ama AB'de idare ediyor. Bu kanalın yüzü zaten hep Total'de daha çok güldü. Tabi yayınladığı dizilerin Total grubu ağırlıklı olması ve farklı iş ile gündeme gelememesinden kaynaklanıyor.

atv bu yıl zirve yarışından uzakta. Ama yine de fena sayılmaz...

Oran olarak baktığımızda zaten kanallar arasında pek bir fark yok. Dengeler her an değişebilir. Bakalım önümüzdeki aylarda kanalların durumu ne olacak? :)

Kanal D'ye tebrikler tüm beddualara rağmen zirvede. :D

Star Acun ve my'nin yokluğuna rağmen beklediğimden iyi gidiyor. Pazartesi ve Cumartesi günlerini toparlarlarsa zirveyi zorlayabilirler.

Güldür Güldür Show, Bu Tarz Benim, Yılanların Öcü ve Show'un Salı günü yayınladığı filmlere tebrikler. :D

FOX düşüşte gibi. Bunda Kiraz Mevsimi'nin düşüşünün etkisi büyük. Pazartesi, Salı ve Çarşamba'yı kurtarmaları lazım.

ATV toparlanır umarım kanala yakışmıyor bu durum.

Acun hayal kırıklığı. Ama Survivor zamanı üst sıralara tırmanacaktır. :D

Kanal D'ye tebrikler tüm beddualara rağmen zirvede. :D

Star Acun ve my'nin yokluğuna rağmen beklediğimden iyi gidiyor. Pazartesi ve Cumartesi günlerini toparlarlarsa zirveyi zorlayabilirler.

Güldür Güldür Show, Bu Tarz Benim, Yılanların Öcü ve Show'un Salı günü yayınladığı filmlere tebrikler. :D

FOX düşüşte gibi. Bunda Kiraz Mevsimi'nin düşüşünün etkisi büyük. Pazartesi, Salı ve Çarşamba'yı kurtarmaları lazım.

ATV toparlanır umarım kanala yakışmıyor bu durum.

Acun hayal kırıklığı. Ama Survivor zamanı üst sıralara tırmanacaktır. :D
Yıldırımın bedduası Aserat54 ün bedduası benim seyrettiğim iki diziyi buldu Küçük ağa ve Arka sokaklar işidi işlemeside ardından iyicesine düşmesi ben sen ayrımının zararlarını işlemesi
cezaların azlığınıda işlemesi
Küçük ağa
Kardak krizi
sherlock holmes
çocuk gelin
doğu adetleri
Mit
Gezi

Kanal D 'ye Tebrikler, hakkediyor. :)
Fox TV ve Show TV'yede Tebrikler. :)

Kanal D, Fox TV, Show TV, Star TV'ye tebrikler. :)

Kanal D çok dizi yapıyor ama az dizi yapsa yine zirvede yer alacak rahatlıkla bu kadar korkmasına gerek yok. :)

Fox Total'de çok başarılı. Star MY ve Acun'un gidişiyle düşüşe geçti ancak durumu hala iyi. Show TV yeni sezonda beklediğim çıkışı yaptı yakında AB tüm günde zirveyi alabilir ayrıca bir kategoride olsa Star'ı geçmesi 2 yıldır olan elem kederimi soğuttu biraz. :F

ATV'ye yakışmıyor bu reytingler umarım toparlar. TV8 onca masrafa paraya rağmen çökük durumda bazıları çok kolay 3. kanal olur demişti. :A

SMG Connected yarı verilerini de bekliyorum çıkınca konusunu açıcam. :D (@Forumdash :A)