Kurtlar Vadisi Pusu'da Epik Hatalar

Pompy sen ne sanıyorsun kendini Atamızın adını ulu orta ağzına alma bu saçma yorumlara hiç ses çıkarında yok birde iftira atıyor diziye Kurtlar Vadisi değerlerimizi hem dini hem de milli olarak koruyan tek dizidir bu ülkede senin gibilerin anlayacağı bir dizi hiç değil.

Konuya gelirsek bir iki hata benimde dikkatimi çekmişti tekrarlanmaması dileğiyle.

hakan boyavın canlandırdığı kara karakteri bu vurüse yakalandığını öğrenince polata bana dokunma dedi hatta ağzını bile örttü nefes teması olmasın diyede bunu neden konusan yok🙂

asker göz kapama olayı her dizide olan şey her dizide hemen hemen ölü insanların gözünün açık oldunu hatta bazı dizilerde hareket ettiğini bile görüyoruz bunlar artık hatadan sayılmamalı bence
başkada birşey yok zaten 🙂🙂🙂

Şimdi burdaki etiketin arasında benim ne işim var daha tam zilemeden hatasını nerden bulayım ...

hep karalama istediğiniz kadar hata arayın kötüleyin bakın bu hafta da vadi tüm guruplarda birinci , sizin bu yazdıklarınızı görünce resmen gülme krizine giriyorum , :F

O göz açıkken kamera gelince kapamalara bende denk gelmiştim hatta o gün dile getirmiştim. :D

Buna sadece gülünür :) başka bir izahı yok. Her dizide olabilecek şeyler vadiyi karalamanin manası yok. Evet yanlısı bulup söylemek iyi bir şey buna itirazımız yok ama bu iş haline getirmek .... :D:D