Güllerin Savaşı'nda Ayrılık!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrollerini Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Güllerin Savaşı'nda şok bir ayrılık yaşandı.

Diziden ayrılan isim Recep karakterine hayat veren Turgay Tanülkü oldu.

Güllerin Savaşı her Cumartesi Kanal D de.

tanulku-jpg.40995

Ters köşe oldum resmen ya hiç beklemiyordum o sahnede Gülrü'nün babası kalp krizinden gider diyordum.

Dizide her hafta olaylar üstüne olaylar valla sezonun flaş işi oldu kesinlikle. :)

Ters köşe oldum resmen ya hiç beklemiyordum o sahnede Gülrü'nün babası kalp krizinden gider diyordum.

Dizide her hafta olaylar üstüne olaylar valla sezonun flaş işi oldu kesinlikle. :)
Al benden de o kadar hatta konuya Atilla Şendil yazmıştım sonradan değiştim. :D

evet karagül 2014 versiyonu

Diziyi izlediğim kadarıyla kötü bir karakterdi, ayrılması iyi olmuş. :D

Adam hapse girecek orada pek dayanamaz gibi bu hastalığıyla. :D

O değil de Mert ve babasının arası yeni düzelmişti daha. :( Mert bir darbe daha yemiş oldu babasını kaybetti ya yazık çocuğa valla. :(

Bu konuyu açmak içinbizim 11 yıllık emektar bilgisayarı açtım tabi açılana kadar konuyu çoktan kapmışsınız :D
Mert tam da yeni babasıyla barışmıştı :( Recep i severdim dizinin aksiyon kaynaklarındandı bundan sonra Mert'in intikamını izleyecez gibi :(

Bu konuyu açmak içinbizim 11 yıllık emektar bilgisayarı açtım tabi açılana kadar konuyu çoktan kapmışsınız :D
Mert tam da yeni babasıyla barışmıştı :( Recep i severdim dizinin aksiyon kaynaklarındandı bundan sonra Mert'in intikamını izleyecez gibi :(
Valla konu çoktan hazırdı sadece kimin öleceğini beklemek düşmüştü bana. :F

İyi işlenirse dikkat çekebilecek bir karakterdi gördüğüm kadarıyla, yine de ayrılmasının diziye etki edeceğini sanmıyorum... :)

Bu olayla dizi iyice karışacak diye düşünüyorum. :Z
Güzel karakterdi aslında , rolünü iyi yapıyordu. :)
Diziye + etkisi olur. :X

Valla annem bakarken ben de bakıyorum cumartesi günü izlenecek birşey yok.Kiraz mevsimine bakıyordum yazın ama o da sarmamaya başladı.Sonra bu diziye bakıyorlardı annem bende bakmaya başladım ve sevdim...
Gülfem favorim...Ve bence gülruyla gülfemin aşkısı yakışmıyor gülfemle daha çok yakışıyor...
Ve gülfem bence cihanı gülfemden uzaklaştırma konusunda haklı şimdi gülru öbür adamla evlenirse cihan daha da yıkılır onun için en iyisi gülrudan uzak durması...

Valla annem bakarken ben de bakıyorum cumartesi günü izlenecek birşey yok.Kiraz mevsimine bakıyordum yazın ama o da sarmamaya başladı.Sonra bu diziye bakıyorlardı annem bende bakmaya başladım ve sevdim...
Gülfem favorim...Ve bence gülruyla gülfemin aşkısı yakışmıyor gülfemle daha çok yakışıyor...
Ve gülfem bence cihanı gülfemden uzaklaştırma konusunda haklı şimdi gülru öbür adamla evlenirse cihan daha da yıkılır onun için en iyisi gülrudan uzak durması...
Vay demek beğendin şaşırdım. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy