NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Ne bölümdü be, süperdi. Yarın total 9 , ab 7 bekliyorum.

Şeyma'ya çok üzüldüm, kız inşallah iyiliğinden vazgeçmez. :T: Burcu bu bölüm favorim oldu.:X Sibel, İlker diğer bölümlere göre bu bölüm biraz daha ön plandaydılar İlker yine güldürdü. :A

Öykü Ayaz ayrılcaklar diye korktuydum neyseki fragman rahatlattı. :X

Bu Derin birşeyler yapacak Öykü'ye. Genelde öyle olur konuk oyuncu olarak girerler iyi gözükürler sonra psikopata dönüşürler adamda bi gizemli takılıyo zaten. :X

Bu arada @RevaN spikerin sesi bu sefer normaldi. :A

Ne bölümdü be, süperdi. Yarın total 9 , ab 7 bekliyorum.

Şeyma'ya çok üzüldüm, kız inşallah iyiliğinden vazgeçmez. :T: Burcu bu bölüm favorim oldu.:X Sibel, İlker diğer bölümlere göre bu bölüm biraz daha ön plandaydılar İlker yine güldürdü. :A

Öykü Ayaz ayrılcaklar diye korktuydum neyseki fragman rahatlattı. :X

Bu Derin birşeyler yapacak Öykü'ye. Genelde öyle olur konuk oyuncu olarak girerler iyi gözükürler sonra psikopata dönüşürler adamda bi gizemli takılıyo zaten. :X

Bu arada @RevaN spikerin sesi bu sefer normaldi. :A
Özgür çevik ıleride psikopat olacak :D aha buraya yazıyorum :D o bakışları ne öyle ya

@beyazsoy diziyi samsung ele geçirmiş sanki bölüm boyunca reklam yaptılar aklıma paralelciler geldi onlarda hükümeti ele geçirmeye çalıştılar ya :D

Özgür çevik ıleride psikopat olacak :D aha buraya yazıyorum :D o bakışları ne öyle ya

@beyazsoy diziyi samsung ele geçirmiş sanki bölüm boyunca reklam yaptılar aklıma paralelciler geldi onlarda hükümeti ele geçirmeye çalıştılar ya :D
Cep telefonu en çok kim alıyorsa Samsung o diziyi ele geçiriyor. Ergen dizisilerini bir bir ele geçiriyor Samsung ama bu kadar abartılı olması ilerde diziye zarar veriyor

Cep telefonu en çok kim alıyorsa Samsung o diziyi ele geçiriyor. Ergen dizisilerini bir bir ele geçiriyor Samsung ama bu kadar abartılı olması ilerde diziye zarar veriyor
Çok abartılıydi herkesin elinde vardı ve telefon hiç susmadi , ve birde note 4 filan var herkeste
En komiğide Öykü geçen bölüm evsiz , parasizdı şimdi elinde note 4 var :D

Çok abartılıydi herkesin elinde vardı ve telefon hiç susmadi , ve birde note 4 filan var herkeste
En komiğide Öykü geçen bölüm evsiz , parasizdı şimdi elinde note 4 var :D
Ben 10 dakika falan izledim samsungun ele geçirdiğini bilmiyordum ve içimden kesinlikle büyük telefon almamaliyim dedim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derlerdi ama varmış))). Elinde telefonlar nasıl iğreti duruyordu .. kız dediğin ennazindan tek elle tututabilecgi telefon almalı)))

Ben 10 dakika falan izledim samsungun ele geçirdiğini bilmiyordum ve içimden kesinlikle büyük telefon almamaliyim dedim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derlerdi ama varmış))). Elinde telefonlar nasıl iğreti duruyordu .. kız dediğin ennazindan tek elle tututabilecgi telefon almalı)))
Aynen :D bu arada sen Hangi marka ve modeli kullanıyorsun merak ettim şimdi :D

Önceki bölümden sonra bu bölüm Ayaz'la Öykü arasında duygusal sahneler bekliyodum ama romantik komedi tarzında gidiyor, dizinin bu havasını seviyorum. :X Ailece gülerek izliyoruz muhteşem bi bölüm.:X

@Billy Kane @beyazsoy bende öğlen biraz uyuyam dedim benimde ailem bilerek beni kaldırmamış daha yebi kalktım kaçırdım herseyi :F
Merak etme ben hep son bir saatini izliyirum birşey kacmiyor dizide))) ben hic izlemedim biraz önce sen etiketmeyince baktım. Klasik gecen tatile çıkmışlardı simdi dağ evine topluca geldiler

Günün yorgunluğunu aldı dizi acayip keyif aldım ya öyle böyle değil yani. :X Bu güzel bölüme bi 8 reyting yakışır. 🙄 😎