24 Ekim 2014 Cuma ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben ne zaman izlemişim, kendim niye bilmiyorum? :D
@Çiğdem- grimm dizisi için @OzaN a yeni konu açtırmanın derdinde, o yüzden kulis faaliyeti yürütüyor izlemiyorsanda bence çaktırma :) kız izleyici sayısını ne kadar yüksek tutarsa konu başlığı açtırma şansı o kadar yüksek :)

Her izlediği bitiyor , destere ile dizi izlemeye korkuyorum artık :D
twd yi kaç yıldır birlikte izliyoruz benim en ufak zararımı gördünmü ? katkım var zararım yok :)
mesela Z.nation adlı dizi sırf benim sırtımdan geçiniyor ben bıraksam dizi biter :)

@Çiğdem- grimm dizisi için @OzaN a yeni konu açtırmanın derdinde, o yüzden kulis faaliyeti yürütüyor izlemiyorsanda bence çaktırma :) kız izleyici sayısını ne kadar yüksek tutarsa konu başlığı açtırma şansı o kadar yüksek :)

twd yi kaç yıldır birlikte izliyoruz benim en ufak zararımı gördünmü ? katkım var zararım yok :)
mesela Z.nation adlı dizi sırf benim sırtımdan geçiniyor ben bıraksam dizi biter :)
Tmm Tmm hakkını yemeyelim bazı dizilerin iyi reyting alıyor görmezden gelmeyiz :))

Grimm diyorsunuz, tamam. İlk sezondan ilk üç bölümünü izleyip, bırakmıştım. Daha doğrusu devamını getirememiştim. İzlediğim sıralarda @AlemTo'ya tavsiye etmiştim, o da izliyordu ama o da bırakmıştı sanırım. İyi bir dizi. :)