"Bad Judge" ve "A to Z" İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399831396.jpg

ABC'nin Manhattan Love Story'yi iptal etmesinin ardından sezonunun ikinci resmi iptal haberi NBC'den geldi.

Kanalın bu sezon Perşembe akşamlarında yayınlanmak üzere yeni başlattığı iki komedi dizisinin sonu beklendiği gibi erkenden geldi. Aldığı reytinglerle beklediğini bulamayan iki dizi Bad Judge ve A to Z iptal edildi.

Gelen iptal haberine karşın teselli ise her iki dizinin de yeni bölümlerinin yayınlanmaya devam edecek olması. İki dizi de 13 bölümü tamamladıktan sonra ekran macerasına son noktayı koyacak.

İki dizi de iptal kokuyordu. Bad Judge'ı ilk bölümden silmiştim defterden de A to Z için çok umutluydum. İlk bölümü de çok beğenmiştim ama devamı vasattı. :( Cristin Milioti daha iyi projelerde yer alır umarım. :(

A to Z için F****k :T
aynen :)

İki dizi de iptal kokuyordu. Bad Judge'ı ilk bölümden silmiştim defterden de A to Z için çok umutluydum. İlk bölümü de çok beğenmiştim ama devamı vasattı. :( Cristin Milioti daha iyi projelerde yer alır umarım. :(
bad judge izlemediğim diziydi ama A to Z nin bitmesi hoş olmadı ..
bana komedilere başla dedin ben başlar başlamaz dizilere bir hal oldu:) hangi diziyi sevdim dediysem iptal ediliyor ?:)

aynen :)

bad judge izlemediğim diziydi ama A to Z nin bitmesi hoş olmadı ..
bana komedilere başla dedin ben başlar başlamaz dizilere bir hal oldu:) hangi diziyi sevdim dediysem iptal ediliyor ?:)
Şaka maka sade Black-ish'i sevmedin tek o tuttu. :D

Ama bu senenin komedileriyle ilgili genel sıkıntı var hiçbiri tutmadı, tek Black-ish tuttu o da Modern Family desteğiyle işte. :):)

Şaka maka sade Black-ish'i sevmedin tek o tuttu. :D

Ama bu senenin komedileriyle ilgili genel sıkıntı var hiçbiri tutmadı, tek Black-ish tuttu o da Modern Family desteğiyle işte. :):)
demek genel beğenilerle benim beğeniler arasında problem var :) bundan sonra beğendiğim dizi olsada açıktan ilan etmeyeceğim :)

Bad Judge'yi deneyecektim bir ara ismi güzel gelmişti. :(

Konuya asıl gelme amacıma gelelim, acaba iptal edildiği halde aynı kanal tarafından geri döndürülen dizi varmıdır? :D

Bad Judge'yi deneyecektim bir ara ismi güzel gelmişti. :(

Konuya asıl gelme amacıma gelelim, acaba iptal edildiği halde aynı kanal tarafından geri döndürülen dizi varmıdır? :D
Sanki bir dizi vardı öyle ama hangisi hatırlamıyorum.

Olsa bile çok çok nadir, genelde başka kanal tarafından kurtarılıyor gidici diziler.

Bir de bazen yıllar sonra geri dönüş olabiliyor. HBO, Comeback'i 2005'te iptal etti, haftaya yeniden başlayacak mesela. :):)

Sanki bir dizi vardı öyle ama hangisi hatırlamıyorum.

Olsa bile çok çok nadir, genelde başka kanal tarafından kurtarılıyor gidici diziler.

Bir de bazen yıllar sonra geri dönüş olabiliyor. HBO, Comeback'i 2005'te iptal etti, haftaya yeniden başlayacak mesela. :):)
Düşünsene şimdi iptal ettiler şu iki diziyi olduya 2 hafta sonra patlama yaptılar, kanallar hemen tükürdüğünü yalayıp 2. sezon için onay verip vermeyeceklerini görmek isterdim. :D

Düşünsene şimdi iptal ettiler şu iki diziyi olduya 2 hafta sonra patlama yaptılar, kanallar hemen tükürdüğünü yalayıp 2. sezon için onay verip vermeyeceklerini görmek isterdim. :D
Yok ya çok çok düşük ihtimal. Zaten reytingleri görüyorsun sen de çok stabil gidiyor. En fazla 0.2-0.3 düşüş, yükseliş oluyor bir haftada o da zaten yüksek reytinglilerde oluyor. 0.7 reyting alan bir dizinin 1.1 reytinge falan çıktığını hiç görmedim, zaten çıksa bile 1.1 reyting de çok yetersiz. 2'lere falan çıkması ise çok güçlü bir yapımın arkasında yayınlanmadıkça imkansız. :):)

@Forumdash senin Blacklist gelecek bittikten sonra yerlerine. NBC yıllardır Perşembe dökülüyor. Bakalım Blacklist, The Voice olmadan neler yapabilecek? :)
yanlış cümle kurmuşsun bence :) dünyanın en çok izlenen dizisi blacklist ? desen @Forumdash ın kulağını çınlatmış olurdun :)

@destere ölüm meleği gibisin valla , izlediğin her diziyi bitiriyorsun :kiki:
@beyazsoy @xemrexxx :D
en azından diziyi izlediğim belli oluyor :) ya reytingde coşuyorlar ya da kuruyup bitiyorlar @beyazsoy gibi ilk beş dakikayı izleyip yorum yapsam dizi taş gibi kalırdı olumlu veya olumsuz etkilenmezdi :) diziyi olumsuz etkilemek bile büyük başarı:) kendimi seviyorum :)

@Forumdash senin Blacklist gelecek bittikten sonra yerlerine. NBC yıllardır Perşembe dökülüyor. Bakalım Blacklist, The Voice olmadan neler yapabilecek? :)
Evet biliyorum :X Yeni kasırga "State of Affairs" başlayacak yerine :X
yanlış cümle kurmuşsun bence :) dünyanın en çok izlenen dizisi blacklist ? desen @Forumdash ın kulağını çınlatmış olurdun :)

Sabah yazmiş postu görmemiştim :F Görmemezlikten gelmedim yani:X