Keith Long
Favori Üye
Ece kaçırıldıBölüm şuana kadar iyi gidiyor. Konu da iyi bu şekilde insanları bilinclendirmeleri çok iyi. Mahir adanalının ilk sezonunda oynamıştı.
@Çiğdem- ekibin başı beladaBölüm şuana kadar iyi gidiyor. Konu da iyi bu şekilde insanları bilinclendirmeleri çok iyi. Mahir adanalının ilk sezonunda oynamıştı.
Sonu kötü bitti mahir kaçmak için polis vurdu üstüne eceyi kaçırdı. Haftaya heyecan bıraktılar umarım ece vurulma sahnesi olurda reytingler biraz olsada artar.
Şu katilSonu kötü bitti mahir kaçmak için polis vurdu üstüne eceyi kaçırdı. Haftaya heyecan bıraktılar umarım ece vurulma sahnesi olurda reytingler biraz olsada artar.
Korku mu yok daha neler reis yapma neresi korkunçtu. Adam süper rol kesiyordu.Şu katil
Babamla seyrettiğim korku filmi scream i hatırlattı 6.sınıfta tıpkı onun gibiydi
Biraz babamla seyrettiğim dizi aklıma geldi ve babamda öldü Annemin doğum günündeKorku mu yok daha neler reis yapma neresi korkunçtu. Adam süper rol kesiyordu.
Başın sağolsun allah rahmet etsin. Çok kötü olmuş valla içten söylüyorum çok üzüldüm üzülme inşallah cennettedir.Biraz babamla seyrettiğim dizi aklıma geldi ve babamda öldü Annemin doğum gününde
Benim yaşadıklarımada damga vuruluyor@pompy başın sağolsun. O yüzden galiba arka sokaklar seviyorsun
Şaka değil sirozdan öldü
Valla yalan olmasını çok isterim ama bana samimi geldi.