Birinciyi izledim sevemedim ikiye baktım hala suçlu yok direk sekize atladim)))Rust'ın zaten inancı yoktuKaçtasın şimdi?
Birinciyi izledim sevemedim ikiye baktım hala suçlu yok direk sekize atladim)))Rust'ın zaten inancı yoktuKaçtasın şimdi?
Keşke 1!den 13 atlasaydınBirinciyi izledim sevemedim ikiye baktım hala suçlu yok direk sekize atladim)))
Ama beni kandirdiniz))) bana psikolojik gerilim dediniz orta ne psikolojik ne de.gerilim var. Walking dead gerilimin babası bunda uykuya dalıyor insan)) polisiye olduğunu bilsem o kadar uğraşıp indirmezdim)))Keşke 1!den 13 atlasaydınSonrada tüy dikseydin
Böyle dizi mi izlenir 😕
Psikolojik gerilim için ben sana Hannibal'ı önermiştimAma beni kandirdiniz))) bana psikolojik gerilim dediniz orta ne psikolojik ne de.gerilim var. Walking dead gerilimin babası bunda uykuya dalıyor insan)) polisiye olduğunu bilsem o kadar uğraşıp indirmezdim)))
Aman uzun konuşmalarsa kalsın.. gözlerim bozuldu. Polise izlemek pek mantıklı değilPsikolojik gerilim için ben sana Hannibal'ı önermiştimAdamların karşilikli konuşmalarından balatayı sıyırırdın
Onu izle dicem ama izlemezsin artık bişey
Olsun ben seni True Detective'in 2.sezonuna bekliyorum yinede![]()
özellikle rust cole un analizlerine kafa yor bence, rust la marty nin sohbetleri aralarında geçen diyaloğlar sıradan dizilerde rastlanmayacak derecede derin felsefe ürünü,, katilin kim olduğundan çok adamın dünyayı alğılayış şekli dikkatimi çekmişti katili o kadar merak etmemiştim sen dizinin sonunumu izledin naptınBen indirdim indirmesi kolay siteydi))). Rust Zaten ilk bölümde rust un olmadığı belli. Çoğu ip ucunu o buluyor. Ve adamın inancı yok. Bu cinayet inançlı birinin isi. Daha doğrusu dizi bastan sona inanirsaniz sizi kandırılar temasını işliyor. Ve inançsız birini sevdiriyor. Diğer arkadaşında o zeka yok
özellikle rust cole un analizlerine kafa yor bence, rust la marty nin sohbetleri aralarında geçen diyaloğlar sıradan dizilerde rastlanmayacak derecede derin felsefe ürünü,, katilin kim olduğundan çok adamın dünyayı alğılayış şekli dikkatimi çekmişti katili o kadar merak etmemiştim sen dizinin sonunumu izledin naptın
bu arada diziyi izlerken karşına marty nin bir ara takıldığı alexsandra dadario çıkacaktırişte o dadario dizinin kreması.. diziden hiçnişey çıkaramıyorsan bile dadarioya hakkını versen yeterli
)
izlemiyorki başından kıçından diziyi kurcalayıp murdar ediyor ondan sonra bize durum değerlendirmesi yapıyor @beyazsoyKeşke 1!den 13 atlasaydınSonrada tüy dikseydin
Böyle dizi mi izlenir 😕