Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen. :( Ya bu PT1 dizisi ne işi var o saatte. Hiç yakışmıyor 22`li saatler. :(

Evet. :D
aşk beşgeni altıgeni olmuş resmen :F

Ecem Özekli@hiperaktiiif 14 dk.14 dakika önce
ya Engin Öztürk en mükemmel sarışın erkek değil mi
1f60d.png

Hilal Yiğit@HilaYiit 23 dk.23 dakika önce
Hayat Yolunda dizisi çok iyi ya :) Engin Öztürk çok tatlı <3 <3

Dipsy@perlavionce 28 dk.28 dakika önce
Söylemiş miydim hatırlamıyorum ama Engin Öztürk'ten çok güzel baba olur. Devamını tahmin etmişsinizdir herhalde 😉 #HayatYolunda

Ayşenur Karaalioğlu@aysenurkaraali7 15 dk.15 dakika önce
Ya bi şey söylicem. Bu Engin Öztürk ciddi yakışıklı
1f633.png

1905∞@idilsolgunnn 9 dk.9 dakika önce
Engin Öztürk'le ilgili ayrı, o turuncu sakallarıyla ilgili ayrı yüzlerce tweet atasım var.

Ecem ELESSAR@ikikule 8 dk.8 dakika önce
Bu engin öztürk ne bal bi şeye dönüştü ya farkında mıyız

@Çiğdem- kaç tane fake hesap açtın :F @destere @cookies @Harunnn60

aşk beşgeni altıgeni olmuş resmen :F

Ecem Özekli@hiperaktiiif 14 dk.14 dakika önce
ya Engin Öztürk en mükemmel sarışın erkek değil mi
1f60d.png

Hilal Yiğit@HilaYiit 23 dk.23 dakika önce
Hayat Yolunda dizisi çok iyi ya :) Engin Öztürk çok tatlı <3 <3

Dipsy@perlavionce 28 dk.28 dakika önce
Söylemiş miydim hatırlamıyorum ama Engin Öztürk'ten çok güzel baba olur. Devamını tahmin etmişsinizdir herhalde 😉 #HayatYolunda

Ayşenur Karaalioğlu@aysenurkaraali7 15 dk.15 dakika önce
Ya bi şey söylicem. Bu Engin Öztürk ciddi yakışıklı
1f633.png

1905∞@idilsolgunnn 9 dk.9 dakika önce
Engin Öztürk'le ilgili ayrı, o turuncu sakallarıyla ilgili ayrı yüzlerce tweet atasım var.

Ecem ELESSAR@ikikule 8 dk.8 dakika önce
Bu engin öztürk ne bal bi şeye dönüştü ya farkında mıyız

@Çiğdem- kaç tane fake hesap açtın :F @destere @cookies @Harunnn60
hahahahahah üşenmemiş hepsini bulmuşsun tek tek :F:F:F

yönetmenin oyunu.ss bu arada rating analizi hesabına göre dizi dibi boyladı :A @RevaN @mrt-06
Demek yükselmiş. Aslında ben pek yükselmesini istemem, ortalama devam etsin, Küçük Ağa için Çalıkuşu`yu harcayan Kanal D Yalan Dünyaya da acımaz...

Diziyi hem seviyorum hem yükselsin istemiyorum. Kafamda deli sorular. :D

Demek yükselmiş. Aslında ben pek yükselmesini istemem, ortalama devam etsin, Küçük Ağa için Çalıkuşu`yu harcayan Kanal D Yalan Dünyaya da acımaz...

Diziyi hem seviyorum hem yükselsin istemiyorum. Kafamda deli sorular. :D
Demek ki dizi zirveye oynayacak. :A

Kaçak Gelinler zirveyi alacak onun hesaba göre. :F :F
beter ol total revan :A

kaçak gelinler 2.olacak demişti çarpıtmayalım :F

Betül Cebeci@betul_cebeci 2 dk.2 dakika önce
Engin öztürk gibi doktorum olsa hastalıktan kurtulmam herhalde
1f60e.png
1f495.png

0 yanıt 0 retweet 0 favori

yiter @Çiğdem- yiter :F

Son düzenleme:
Yine mükemmel bir bölümdü. Alp ve Melis kadar itici bir çift daha varmı ya? Yeldam ya nasıl da masum, iyi kalpli :( :love1: Umarım dediğim olurda Yelda Selim'e yönelir. Seza nın kıyafeti aşırı kötüydü hiç beğenmedim. Bölüm sonunda Melis’i elbisesinin renginde görmek güzel oldu :F Bu arada Yelda ve Cem ne yaşamış ki? Pek öpüşme gibi gelmedi bana. @Bully

@Bully fark ettinmi bilmiyorum ama ipek Karapınarın bu bölümde bakışları bir tuhaftı ıleride kötü karakter olursa şasma :)
Olabilir. Karşılıksız aşk insanı kötü yollara sürükleyebilir. :D

Yine mükemmel bir bölümdü. Alp ve Melis kadar itici bir çift daha varmı ya? Yeldam ya nasıl da masum, iyi kalpli :( :love1: Umarım dediğim olurda Yelda Selim'e yönelir. Seza nın kıyafeti aşırı kötüydü hiç beğenmedim. Bölüm sonunda Melis’i elbisesinin renginde görmek güzel oldu :F Bu arada Yelda ve Cem ne yaşamış ki? Pek öpüşme gibi gelmedi bana. @Bully
Umarım öyle değildir ama Cem Şafak'tan ayrıldıktan sonra Yelda ile birlikte olmuş olabilir.

Bu arada Şafak - Cem geçmişte neden ayrılmış hala anlayamadık ya Şafak Cem'e sen de Alp'ten farklı değilsin gibi bir şey dedi umarım Cem aldatmamıştır onu.

Yelda çok temiz kalpli ve asla arkadaşını arkasından vurmaz Selim ile yakınlaşması muhtemel :)@Harunnn60

Aldattığını sanmıyorum bende çok merak ediyorum ilerleyen bölümlerde göreceğiz anlaşılan. Bu arada dediğim gibi dün dizinin senaryosu tamamen oturmuştu. Dizi önümüzdeki hafta kesinlik zirveyi alır A/B 'de. Ediz Hun'un konuk oyuncu olmadığına da çok sevindim :) @Bully