22 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

GK oranlarini koruyarak yine kazanan taraf olmus, sevindim. :)
KPA'ta iyi gitmis, tebrikler.
YO Total'de 5+ alarak gayet iyi.

Kara Para Aşk düşük gitmeye devam ediyor. Dizi geçtiğimiz sezon Muhteşem Yüzyıl karşısında çok daha iyi gidiyordu.

Yılanların Öcü TOTAL'de çok iyi gitmiş.

Bu Tarz Benim şov yapmış. :Z A/B'de 23 share ile 7. sıraya yükselmiş. :Z

Show Haber Totalde 5. ve A/B'de 6. sıraya yükselmiş.Büyük tebrikler.

Güzel Köylü yine aynı oranlarla devam ediyor. Fakat yakında düşebilir.

Yılanların Öcü Showa ilaç gibi geliyor.

Kara Para Aşk kaliteli Senaryosuyla Totalde normal gidiyor AB de ise Lider ve oranlarında artış var ileriki haftalarda daha iyi gideceğini düşünüyorum Senaryo heyecan kazandı beklenilen Tablo Nilufer-Metin-Elif-Omer dörtlüsü bi araya gelecek. Haftaya 6 yı görmeli. Dizinin durumu gayet iyi Yabancilardan buyuk ilgi var. YouTube da bolumleri 500 bin kez tiklaniyor.

Yılanların Öcü totalde gayet başarılı oranlar almaya devam ediyor

Yetim Gönüller çok düşük gidiyor

Siniftakilere carsamba dizilerini sayarken yılanlarin öcü nude saydim gülme krizine girdiler birazda sasirdilar nasil devam ediyor diye :)
Saçma dizi diyorlar kesinlikle bitmesi lazim diyorlar nasil izleniyor diyorlar :) @xemrexxx ben ve @Çiğdem- kafasındalar siniftakiler :)

Siniftakilere carsamba dizilerini sayarken yılanlarin öcü nude saydim gülme krizine girdiler birazda sasirdilar nasil devam ediyor diye :)
Saçma dizi diyorlar kesinlikle bitmesi lazim diyorlar nasil izleniyor diyorlar :) @xemrexxx ben ve @Çiğdem- kafasındalar siniftakiler :)
kara para aşk ve yılanların öcü başarısızlar aslında cnm ama şöyle bir şansları var çarşamba yüksek alan dizi yok tüm diziler başarısız öyle oluncada az aldığın reyting göze batmıyor
kara para aşk 4 yılanlarn öcü 5 reytingle başka bir günde yayınlansa 10 bölüm bulmadan yayından kalkarlar ama çarşamba zirvede olan güzel köylüde 5 reytingle zirvede olunca haliyle düşük alan diziler göze batmıyor hatta başarılı gibi görünüyor :F:F:F

kara para aşk ve yılanların öcü başarısızlar aslında cnm ama şöyle bir şansları var çarşamba yüksek alan dizi yok tüm diziler başarısız öyle oluncada az aldığın reyting göze batmıyor
kara para aşk 4 yılanlarn öcü 5 reytingle başka bir günde yayınlansa 10 bölüm bulmadan yayından kalkarlar ama çarşamba zirvede olan güzel köylüde 5 reytingle zirvede olunca haliyle düşük alan diziler göze batmıyor hatta başarılı gibi görünüyor :F:F:F
Hahahja aynen iki dizide sürünuyorlar baska gün olsalar 10 bolumde biterler :)