Medcezir 46.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaman için geri dönüş başladı. Mira, Yaman'ın peşinden koşuyordu; şimdi de Yaman, Mira'nın peşinden koşuyor. Mira'nın, Yaman'ı kovalaması ilginç oluyordu. Şimdi daha iyi olur. :)

Oha o son sahnede ne yapıyor Mira'ya Yaman.😱:F Tecavüz falansa iyi saçmalarlar yada bir rezil etme işi ise saçmalığın daniskasının daniskası olur.:kiki:

Herkese yanlis anlasilmaya müsait bir fragman sonu yapmislar ama olaylar tamamen farkli olacak gibi bence.

Medcezir'in en ilginç fragmanlarından biri olmuş bence. :D

Orkun'un Mira'nın üstünde ne işi var :T:

@Yakamoz-Asi'ye katılıyorum. Yanlış anlamaya çok müsait bir fragman.

Fragmandan çıkardığım şey şu ;

Mira ve Orkun'un sahnesi aslında Yaman'ın rüyası. Zaten fragmanda da Yaman'ın yatakta görüyoruz.
Yaman abisiyle konuşunca Mira'yı tekneye götürecek. Orada yine durduk yere bir tartışma yaparlar sonra Yaman tekneyi terkeder. Abisinin yanına gider. İnşaatta fragmanda gördüğüm kadarıyla içiyorlar. Sonrada kendimden nefret ediyorum diye bağırıyor işte :)

Normalde ikinci fragman Sali aksami cikardi, yarina kaldi sanirim. :D

@Yakamoz-Asi'ye katılıyorum. Yanlış anlamaya çok müsait bir fragman.

Fragmandan çıkardığım şey şu ;

Mira ve Orkun'un sahnesi aslında Yaman'ın rüyası. Zaten fragmanda da Yaman'ın yatakta görüyoruz.
Yaman abisiyle konuşunca Mira'yı tekneye götürecek. Orada yine durduk yere bir tartışma yaparlar sonra Yaman tekneyi terkeder. Abisinin yanına gider. İnşaatta fragmanda gördüğüm kadarıyla içiyorlar. Sonrada kendimden nefret ediyorum diye bağırıyor işte :)
Mira ve Orkun rüya degilse yandik ki ne yandik. :T:
Yaman-Mira olayi dedigin gibi olacaktir bence de. Fazlasi yok. :D

Normalde ikinci fragman Sali aksami cikardi, yarina kaldi sanirim. :D

Mira ve Orkun rüya degilse yandik ki ne yandik. :T:
Yaman-Mira olayi dedigin gibi olacaktir bence de. Fazlasi yok. :D
:D

Bu hafta fragman işini ertelediler nedense :)
Kesin rüyadır. Zaten direkt kameraya doğru bakıyor. Aslında o Yaman'ın rüyasında olduğu için Yaman'a bakıyor bence :D Karışık ama anlamışsındır sen demek istediğimi :D

3. Fragman Flashback olacak. Ikinci fragman cok fena aslinda. Yaman en sonda kaza yapiyor sanirim Mira'yi ögrendikten sonra?