27 Ekim 2014 Pazartesi ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1414511532.jpg

Amerika'da Pazartesi'nin reytingleri belli oldu.

The Big Bang Theory'nin Pazartesi'den yeniden kendi günü olan Perşembe'ye geçmesiyle birlikte The Voice zirvede tek başına kaldı. Programın reytinglerinde yükseliş var.

The Big Bang Theory'nin kuşağını devralan 2 Broke Girls, dördüncü sezonunun açılışıyla oldukça iyi bir başlangıç yapmayı başardı.

The Millers aldığı reytinglerle hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Geçen haftaya göre 0.4 puan daha kaybeden dizi, buna rağmen CBS yapımı olması nedeniyle koruma altında tutulmaya devam edilecek gibi gözüküyor...

CBS'in bir diğer dizisi Scorpion düşüşte olsa da genel olarak durumu kötü değil.

Fox'un dizilerinde de düşüş var bu hafta. Gotham 2.2 reytinge, Sleepy Hollow ise 1.6 reytinge geriledi. Yine de her iki dizi de bu sezonki Fox ortalamasının çok üstünde.

The Originals oranlarını korumasına rağmen CW'nun diğer dizilerine göre düşük oranlar almayı sürdürüyor. Oldukça iyi başlangıç yapan Jane the Virgin de hızla kan kaybediyor. CW'dan erken tam sezon onayı alan dizinin reytingleri tatmin edici gözükmüyor.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00NBCThe Voice3.7/1012.48
CBS2 Broke Girls2.4/78.43
FOXGotham2.2/75.89
ABCDancing with the Stars1.9/512.62
CWThe Originals0.6/21.31
08:30CBSThe Millers1.7/56.94
09:00CBSScorpion (9-9:59PM)2.3/610.39
FOXSleepy Hollow1.6/44.62
CWJane The Virgin0.4/11.09
10:00NBCThe Blacklist2.5/79.57
ABCCastle1.6/58.75
CBSNCIS: Los Angeles (9:59-11PM)1.6/58.68

Son düzenleme:
@Çiğdem- the originals daha az izleniyor vampir gunluklerinden yani vampur gunluklerini birakanlar buna gecmemis :)

@OzaN e hani TBBT? 😕 Pazartesileri oluyor diye biliyodum, yerine Two Broke Girls mü geldi?
Yazdık ya kendi gününe döndü diye. :D

TBBT aslında Perşembe yayınlanıyordu ama bu sezon bol reytingli spor yayını aldı Perşembe'ye CBS. Şimdi o spor yayını bitti o nedenle kendi günü olan Perşembe'ye geri dönüyor TBBT :)

Yazdık ya kendi gününe döndü diye. :D

TBBT aslında Perşembe yayınlanıyordu ama bu sezon bol reytingli spor yayını aldı Perşembe'ye CBS. Şimdi o spor yayını bitti o nedenle kendi günü olan Perşembe'ye geri dönüyor TBBT :)
Ha anladım, iyiymiş :F Gotham'ı da bıraktım galiba çok sıktı çünkü :(

Kaçıncı bölümü izlemiştin en son?

Ben 3-4 bölüm izleyip bırakırım diye düşünüyordum ama beklediğimden daha iyi gidiyor dizi, sanırım bırakamayacağım. :D
En son Arkham'ı izledim ama çok karanlık bir aurası var dizinin. İzleyince pek sıkmıyor ama, açıp da izleyesim gelmiyor hiç :F

En son Arkham'ı izledim ama çok karanlık bir aurası var dizinin. İzleyince pek sıkmıyor ama, açıp da izleyesim gelmiyor hiç :F
Karakterleri sevmeye başladım ben o yüzden bir süre daha izlerim. Başta benden zordan izliyordum ama gittikçe isteme oranım arttı. Hele böyle karanlık bir havada veya geç saatlerde izleyince daha iyi oluyor karanlık havasıyla birlikte. :D

Karakterleri sevmeye başladım ben o yüzden bir süre daha izlerim. Başta benden zordan izliyordum ama gittikçe isteme oranım arttı. Hele böyle karanlık bir havada veya geç saatlerde izleyince daha iyi oluyor karanlık havasıyla birlikte. :D
O zaman güzel olabilir genelde ben gündüzleri izliyordum Gotham'ı :F bazı diziler akşam izleyince zevkli oluyor hakikaten :)

@Çiğdem- in joseph i ile @destere nin bakiresi kötü gidiyor iptal olsunlar da birlikte üzülsünler:F

sleepy hallow kötü gidiyi ilk zamanlara göre
scorpiona devam edebilirim iptal olmicek gibi:X

@Çiğdem- in joseph i ile @destere nin bakiresi kötü gidiyor iptal olsunlar da birlikte üzülsünler:F

sleepy hallow kötü gidiyi ilk zamanlara göre
scorpiona devam edebilirim iptal olmicek gibi:X
@Çiğdem- the originals daha az izleniyor vampir gunluklerinden yani vampur gunluklerini birakanlar buna gecmemis :)
@cookies the originalsta düşme yok en zından bu ortalama reytingle ilerliyor dizi
evet vampir günlükleri fazla izleniyordur ama kalite olarak ben the originalstan daha zevk alıyorum :love1::love1::love1:
gotham düşse bile 2 ortalama reyting çok iyi bir oran 🙂🙂🙂

sleepy hollowda 1 altına düşmüyor en azından @xemrexxx sen sleepy hollow izliyormuydun🙂🙂

2 Broke Girls'ü unutmuşum, ay başına 4 günüm var günde 10gbdan hallederiz gibi. Düzgün başlangıcı kutlamak lazım. :D

@cookies the originalsta düşme yok en zından bu ortalama reytingle ilerliyor dizi
evet vampir günlükleri fazla izleniyordur ama kalite olarak ben the originalstan daha zevk alıyorum :love1::love1::love1:
gotham düşse bile 2 ortalama reyting çok iyi bir oran 🙂🙂🙂

sleepy hollowda 1 altına düşmüyor en azından @xemrexxx sen sleepy hollow izliyormuydun🙂🙂
yok izlemiyim :X

[HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] izleyicisi sayısı giderek düşsse de kanalın en iyisi :X Kalitesiyle 2.sezonu bedavadan alır bile.

[HASHTAG]#BlackList[/HASHTAG] 'te reyting oranı olarak düşük olsa da izleyici sayısı süper :X

[HASHTAG]#TheOriginals[/HASHTAG] harbiden TVD'den kötü gidiyor @Çiğdem- Klause'u tekrar TVD'ye yollayıp Originals'ı iptal ediyoruz :F

[HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] izleyicisi sayısı giderek düşsse de kanalın en iyisi :X Kalitesiyle 2.sezonu bedavadan alır bile.

[HASHTAG]#BlackList[/HASHTAG] 'te reyting oranı olarak düşük olsa da izleyici sayısı süper :X

[HASHTAG]#TheOriginals[/HASHTAG] harbiden TVD'den kötü gidiyor @Çiğdem- Klause'u tekrar TVD'ye yollayıp Originals'ı iptal ediyoruz :F
hayırr the originalsa bu reytingler yeter süpernaturalda 1 altına düştü ona bakarsan ben cw kanalının reytngini ciddiye almıyorum bana göre en iyi 2 dizi şuan süpernatural ve the originals
özellikle the originalsın bu bölümü harikaydı :love1::love1::love1:

hayırr the originalsa bu reytingler yeter süpernaturalda 1 altına düştü ona bakarsan ben cw kanalının reytngini ciddiye almıyorum bana göre en iyi 2 dizi şuan süpernatural ve the originals
özellikle the originalsın bu bölümü harikaydı :love1::love1::love1:
sabahın köründe nasıl izliyorsun:X