CBS'ten 4 Diziye Tam Sezon Onayı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,693
Puanı
1,061
ABC'nin How to Get Away with Murder ve Black-ish'e, FOX'un Gotham'a, CW'nin ise The Flash ve Jane the Virgin'e tam sezon onayı vermesinden sonra bir onay haberi de CBS'ten geldi.

Kanalın 4 dizisi tam sezon onayı almayı başardı. Bir grup zeki insanın yaşadıklarını konu alan Scorpion, ünlü serinin spin-off'u NCIS: New Orleans, polisiye dizi Stalker ve Beyaz Saray draması Madam Secretary, tam sezon onayı almayı başardı. Böylece dizilerin bölüm sayısı 22'ye yükselmiş oldu.

NCIS: New Orleans bölüm başına ortalama 18 milyon, Scorpion 15 milyon, Madam Secretary 13,5 milyon ve Stalker ise 9,5 milyon kişi tarafından izlenerek dikkat çekiyorlar. Böylece tam sezon onayı alan dizilerin sayısı 9'a yükselmiş oldu.

166444.jpg

Son düzenleme:
Ne varsa uzatmışlar ama şaşırtıcı olmadı hepsi de iyi reytingler alıyordu. Fazla da yedekte dizisi yok CBS'in. (Battle Creek'in ne zaman nereye geleceği merak konusu tabii)

Stalker'i bir tek ben beğenmedim anlaşılan, neyine izlenildi onuda anlamadım. :D İlla izlettirecekler 2. bölümüde. :(

CBS'den hiç dizi izlemiyorum aslında Özel kanallar dışında hiç izlemiyorum galiba.:D

sekreter teye nanik yapmış sana @destere :X
artık scorpiona devam edebiliriz demek ki :X
sekreter teyzeye bir on dakika baktım benlik değil gibi ? konusu sanki homeland ı çağrıştırıyor kadın öğretmendi sonra ajanmı yapacaklar ne yapacaklar öyle kötü niyetleri vardı kadının menopoz hallerinden yararlanıp siniri düşmana yöneltecekler gibi :)

yalnız stalker i merak ediyorum onada bir göz atmak lazım nasıl bişey konusu nedir ?

Maggie Q için Stalker'a ilk bölüm yarısına kadar baktım hatta atlaya atlaya izledim, aman izlediğim kanal değil durumunda oldu artık :A