reaksiyonun kaldırılacağını sanmiyimKaradayı harbiden @Çiğdem- in dediği gibi oldu dizi 6 ya düştü bu hafta
Reaksiyon final yapar bunun üstüne birde Beyaz Karanfil de kaldırılacak
Bu reytingle gittiğine göre yayından kaldırılacakreaksiyonun kaldırılacağını sanmiyim
kss de düşük giderken bitmicek dmeiştim bitmedi bu da bitmeyecek bir bildiğimiz varBu reytingle gittiğine göre yayından kaldırılacak
Bittiği zaman hatırlatacam bu mesajının sana bakarsak küçük ağa için düşmeyecek diyordun düştükss de düşük giderken bitmicek dmeiştim bitmedi bu da bitmeyecek bir bildiğimiz var
düşmeyecek demiyorduk lo sizin beklediğiniz gibi yayından kaldırılacak konuma gelmicidi gelmedi deBittiği zaman hatırlatacam bu mesajının sana bakarsak küçük ağa için düşmeyecek diyordun düştü
puhahaha gördün mü @beyazsoy başarılı kriteri bizde reytingte kötü gitse de bu sefer yurt dışı satişlarına göre savunuyorkss de düşük giderken bitmicek dmeiştim bitmedi bu da bitmeyecek bir bildiğimiz var
diziyi savunduğumu nereden çıkardınpuhahaha gördün mü @beyazsoy başarılı kriteri bizde reytingte kötü gitse de bu sefer yurt dışı satişlarına göre savunuyor
Ama hala ses seda yok nereye satıldıgına dair Çalılık II
Birşeyi ısrarla söylüyorsan savunmaktır artık o Başarı mı??? Bizdeki reyting belli, yurt dışı satışı yapıldı mı??? Belli belirsiz. Global'ın abartısıdiziyi savunduğumu nereden çıkardın
bir başarısı bir dayanağı var onu söylüyoruz
zaten global agency mipcomu ele geçirdi ondan reaksiyon en iyi 20 yapım arasına girdi )) hep abartı ))Birşeyi ısrarla söylüyorsan savunmaktır artık o Başarı mı??? Bizdeki reyting belli, yurt dışı satışı yapıldı mı??? Belli belirsiz. Global'ın abartısı
Global'ın tek başarısı MY'yi ve eski dizileri çok yere satmak oldu. Kanalın irisine ufağına bakmadı. Atıyorum Rusyaya satmiş ilk 10'ana bile zor giren bi kanal. Hani nerde yeni başlayan dizilerdeki başarısı??? Reaksiyonu da öyle kolay kolay satamaz, satamıcakzaten global agency mipcomu ele geçirdi ondan reaksiyon en iyi 20 yapım arasına girdi )) hep abartı ))
ısrarla karşı taraf aynısını söylüyorsa ben de aynı cevabı vericem 2+2 kaç ettiği söyledikçe değişşiyor mu
eski diziler diyin de bizim diziler zaten 2010-11 de patladı yurtdışında (ortadou dışında)Global'ın tek başarısı MY'yi ve eski dizileri çok yere satmak oldu. Kanalın irisine ufağına bakmadı. Atıyorum Rusyaya satmiş ilk 10'ana bile zor giren bi kanal. Hani nerde yeni başlayan dizilerdeki başarısı??? Reaksiyonu da öyle kolay kolay satamaz, satamıcak
Karadayı harbiden @Çiğdem- in dediği gibi oldu dizi 6 ya düştü bu hafta
Reaksiyon final yapar bunun üstüne birde Beyaz Karanfil de kaldırılacak
şaka gibi gerçekten yaaa bu insanlar nekadar kudurmuş böyle yanı inanamıyorumKaradayı düşmüş Ab ve totalde. Bu hafta zirve şansı hiiçç kalmadı. @çiğdem- dediğin oldu.
Ulan İstanbul sabit devam ediyor. Reaksiyon beklenenin altında gerçekten işi çookk zor.
tamam iyi ki bir tahminin tuttu 100 kere yazdın aynı şeyişaka gibi gerçekten yaaa bu insanlar nekadar kudurmuş böyle yanı inanamıyorum
fragmana bir öpüşme sahnesi koydular fragmanı görünce ben kesin artış olucak dedim
6 reytingten 8 reytinge kadar çıktık bölümü izledikten sonra haftaya tekrar her iki gruptada
totel ab yeniden 6 reytinge düşücek dedim 1 haftadır ve iki gruptada tekrar 6 reytinge geri döndük nasıl bir dizi izleme anlayışı var bu insanların
sende her mesajıma kıskanclığını yazmaktan bıkmıyorsuntamam iyi ki bir tahminin tuttu 100 kere yazdın aynı şeyi
sende her mesajıma kıskanclığını yazmaktan bıkmıyorsun
kenanın öpüş tarzına takmışsın sende bence tutkulu bir erkek gibi öpüüyorkı zaten öyle olmalı normal yanıneyini kıskanıcam bunu hep diyordum karadayıyı izleyen çok ergen var diye öpüşme gördüler mi doluşuyorlar işte
orada tutkudan çok @destere lik vaarkenanın öpüş tarzına takmışsın sende bence tutkulu bir erkek gibi öpüüyorkı zaten öyle olmalı normal yanı