27 Ekim 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın AB'si düşmüş, ABC1 reytingimiz yine süper gitmiş ama :X
Reaksiyon giderek eriyor, Twitter'da hastag reklamı yapılmayınca adamlar çuvallıyor. Ergeniklerin gücü :F Bu arada hani diyordum ya Demet reklam yapıyor diye @xemrexxx ona ilişkin bi haber; http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/1002059-her-paylasimi-8-bin-tl

Bu arada 2 haftalık reyting ortalaması;

YapımKanalKadınErkek
KARADAYIatv9.6~7.8~
ReaksiyonStar4.1~3.9~
Ulan İstanbulKanal D5.6~3.5~
geç kaldın o haberi paylaşmakta 1 hafta oldu :))))
inanmadığın tns nin bilinmeyen kaynaktan gelen reytingleri bu demek :XXXX

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın AB'si düşmüş, ABC1 reytingimiz yine süper gitmiş ama :X
Reaksiyon giderek eriyor, Twitter'da hastag reklamı yapılmayınca adamlar çuvallıyor. Ergeniklerin gücü :F Bu arada hani diyordum ya Demet reklam yapıyor diye@xemrexxx ona ilişkin bi haber; http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/1002059-her-paylasimi-8-bin-tl

Bu arada 2 haftalık reyting ortalaması;

Yapım
Kanal
Kadın
Erkek
KARADAYI​
atv​
9.6~​
7.8~
Reaksiyon​
Star​
4.1~​
3.9~
Ulan İstanbul​
Kanal D​
5.6~​
3.5~​
Reaksiyonu kadinlar dahami fazla izliyor dizide kadin Izleyiciyi ceken tek konu oguz zeynep aski oda geri planda

Hep diyorum KARADAYI da eski heyecan yok durgun geçiyor dizi.
Beni Affet totalde uçmuş ama AB de geçen yılla baya düşmüş
U.İ fena gitmemiş biraz daha yükselse iyi olur.

ben söylemiştim demekten hoşlanmıyorum ama ben söylemiştim :kiki::kiki::kiki:
karadayı fanı olarak yine gerçekçi konuştum sırf mhir feride öpüşme fragmanı sayesinde totel 7 ab 8 aldık ama gelecek bölümde mahir feride ilişki olmucağı için totel ve ab gurubunda 6 reytinge düşcüez dedim bir çok kişiden tepki aldım ama yine ben haklı çıktım 2 grupada 6 düşmeyi kesinlikle bekliyor 1 haftdır söylüyordum öylede oldu 🙂🙂🙂
öpüşme varsa 8 reyting var öpüşme yoksa 6 reyting düşersin nasıl bir dizi izleme anlayışıdır bu bende bir karadayıcı olarak bu anlayıştakı kişilerle aynı diziyi izlemekten utanıyorum🙄
zati kenan ilk kez kadın görmüş gibi öptüğünden izleyicinin dikkatini çekiyi :F

zati kenan ilk kez kadın görmüş gibi öptüğünden izleyicinin dikkatini çekiyi :F
hahahha ama olmaz bukadarda yaaa şaka gibi birşey 1 öpüşme fragmanı koydular
6 reytingten hemen 8 rentinge çıktık sonrakı hafta öpüşme yok tekrar 6 ya düştük bu ergeler yüzünden aksiyon dizileri izliyorum ben bu ergenlerle aynı diziye bakmamak için ama buralayada dadanmıslar :ppp::ppp::ppp:

ben söylemiştim demekten hoşlanmıyorum ama ben söylemiştim :kiki::kiki::kiki:
karadayı fanı olarak yine gerçekçi konuştum sırf mhir feride öpüşme fragmanı sayesinde totel 7 ab 8 aldık ama gelecek bölümde mahir feride ilişki olmucağı için totel ve ab gurubunda 6 reytinge düşcüez dedim bir çok kişiden tepki aldım ama yine ben haklı çıktım 2 grupada 6 düşmeyi kesinlikle bekliyor 1 haftdır söylüyordum öylede oldu 🙂🙂🙂
öpüşme varsa 8 reyting var öpüşme yoksa 6 reyting düşersin nasıl bir dizi izleme anlayışıdır bu bende bir karadayıcı olarak bu anlayıştakı kişilerle aynı diziyi izlemekten utanıyorum🙄
Ayol onu bunu birakta reaksiyon biter bu oranlarla :(

hahahha ama olmaz bukadarda yaaa şaka gibi birşey 1 öpüşme fragmanı koydular
6 reytingten hemen 8 rentinge çıktık sonrakı hafta öpüşme yok tekrar 6 ya düştük bu ergeler yüzünden aksiyon dizileri izliyorum ben bu ergenlerle aynı diziye bakmamak için ama buralayada dadanmıslar :ppp::ppp::ppp:
ergenler başından beri varidi ergenlerin en sevdiği şey imkansız aşk mahir-feride aşkı da imkansız aşk biri suçlu biri kanun adamı :)))

ergenler başından beri varidi ergenlerin en sevdiği şey imkansız aşk mahir-feride aşkı da imkansız aşk biri suçlu biri kanun adamı :)))
sorma cnm bizim ülkemizde aksiyon dizileri yapamyı beceremiyorlarkı bildiğin pembe dizi yapıyorlar kara para aşk karadayı aksiyon dizileri hatta karadayı kabadayı dizisi ama bildiğin pembe dizi tadında gidiyor kaçak dizisi bile ilk sezondan beridir aşk konusundan hiç çıkamadı
reaksiyona erkek dizisi diyorlar reaksiyonu kadınlar daha çok izliyor kitlesi daha fazla
kurtlar vadisine erkek dizisi enden bkıyorsun diyorlar bana kadınlarda kurtlar vadisi 2.olmuş durumda izlenme oranlarında erkek dizileri dedikleri dizileri kadınlar erkeklerden daha fazla izliyorlar :F:F:F

Reaksiyonu kadinlar dahami fazla izliyor dizide kadin Izleyiciyi ceken tek konu oguz zeynep aski oda geri planda

KVP haric bütün reytinglerde kadınlar daha yüksek çıkıyor. Ama Reaksiyon kesinlikle KVP gibi erkek hegomanyası altında değil:X Selen Soyder yada Nehir Erdoğan boşuna orda değiller.KVP de tek kadın başrol bilmiyorum.Olanda figuran konumundalar:X

Ayol onu bunu birakta reaksiyon biter bu oranlarla :(
cnm reaksiyon son 3 bölümdür en iyi bölümlerini veriyor eğer bu harika bölümelrle bile 3 reyting alıyorsak malesef bu dizi tutmaı demektir dünkü bölümü çok beğendim ama o bölüm bile 3 reyting aldıysa bu diziden ümidim kesilmeye basladı 🙁🙁🙁

sorma cnm bizim ülkemizde aksiyon dizileri yapamyı beceremiyorlarkı bildiğin pembe dizi yapıyorlar kara para aşk karadayı aksiyon dizileri hatta karadayı kabadayı dizisi ama bildiğin pembe dizi tadında gidiyor kaçak dizisi bile ilk sezondan beridir aşk konusundan hiç çıkamadı
reaksiyona erkek dizisi diyorlar reaksiyonu kadınlar daha çok izliyor kitlesi daha fazla
kurtlar vadisine erkek dizisi enden bkıyorsun diyorlar bana kadınlarda kurtlar vadisi 2.olmuş durumda izlenme oranlarında erkek dizileri dedikleri dizileri kadınlar erkeklerden daha fazla izliyorlar :F:F:F
ayol işte bir totoşluk var reytinglerde:F

geç kaldın o haberi paylaşmakta 1 hafta oldu :))))
inanmadığın tns nin bilinmeyen kaynaktan gelen reytingleri bu demek :XXXX
Haberin önceden çıktıgını biliyorum :X Haber forumdaçıldı mı? Açılmadıysa gördüğün halde neden açmadın :F

Ben TNS'nin AB'sine inanmıyorum aha o da burda. Bak AB'deki düşüsü şuan sen bile ergeniklere bağlıyorsun :F Ben deseydim itiraz ederdin :F

Ama reaksiyon adam akilli aksiyondu olan nehirime oldu :(
Diziye final yapsalar bari :(

Haberin önceden çıktıgını biliyorum :X Haber forumdaçıldı mı? Açılmadıysa gördüğün halde neden açmadın :F

Ben TNS'nin AB'sine inanmıyorum aha o da burda. Bak AB'deki düşüsü şuan sen bile ergeniklere bağlıyorsun :F Ben deseydim itiraz ederdin :F
ben ergeniklerin kaybolduğunu sanmıyorum karadayıda hala sıkı sıkıya bağlılar :A

cnm reaksiyon son 3 bölümdür en iyi bölümlerini veriyor eğer bu harika bölümelrle bile 3 reyting alıyorsak malesef bu dizi tutmaı demektir dünkü bölümü çok beğendim ama o bölüm bile 3 reyting aldıysa bu diziden ümidim kesilmeye basladı 🙁🙁🙁
ao küçük ağanın tekrarı ilk yüze girmemiş kanal d nin elinde bomba patladı