Her kanal kendi resmi hesabından yüklese olur.olsun bir sürü dizide şarkı söyleniyor kaçı böyle tutuyor![]()
Her kanal kendi resmi hesabından yüklese olur.olsun bir sürü dizide şarkı söyleniyor kaçı böyle tutuyor![]()
sen de çok cahilsin.ss seni önce ulan istanbuldaki hocaya sonra ilber ortaylıya havale ettimBilmiyordum. 😱
Daha bi sevdim şimdi kendisini.![]()
star tv de yüklüyor resmi hesabından izlenen ilgi gören bir tane gösterHer kanal kendi resmi hesabından yüklese olur.![]()
Yok artık Ulan İstanbul izleyen 10 kişiye sor 1'i ya bilir ya bilmez Ahu Türkpençe'nin kardeşi olduğunu.sen de çok cahilsin.ss seni önce ulan istanbuldaki hocaya sonra ilber ortaylıya havale ettim![]()
Mira 2 milyon dinlenmiş.sen de çok cahilsin.ss seni önce ulan istanbuldaki hocaya sonra ilber ortaylıya havale ettim
star tv de yüklüyor resmi hesabından izlenen ilgi gören bir tane göster![]()
haberlerde bile çıktı loYok artık Ulan İstanbul izleyen 10 kişiye sor 1'i ya bilir ya bilmez Ahu Türkpençe'nin kardeşi olduğunu.![]()
her tarafı ergen kaynayan dizi için 2 milyon çok muMira 2 milyon dinlenmiş.![]()
Valla bilemiyorum ben şarkıya başarısız demiyorum güzel şarkı ama Sıla gibi sanatçıyla mukayese etmen senin ne denli kartof biri olduğunu gösterir.haberlerde bile çıktı lotabi sen sadecee darbeci melun takımının haberlerini takip ettiğinden
her tarafı ergen kaynayan dizi için 2 milyon çok muhem 2 milyon nire 27 milyon nire
aşk ı memnunun sevişme sahnesi bile 15 milyon izlenmiş![]()
krtof ne loValla bilemiyorum ben şarkıya başarısız demiyorum güzel şarkı ama Sıla gibi sanatçıyla mukayese etmen senin ne denli kartof biri olduğunu gösterir.![]()
Kartof, patates demekkrtof ne lo
sıladan başarılı tabisi de koskoca pavyon şarkıcısı yarenim var işin içinde![]()
Hiç dikkatimi çekmedi o haberler.haberlerde bile çıktı lotabi sen sadecee darbeci melun takımının haberlerini takip ettiğinden
![]()
ab seyircisi bilirHiç dikkatimi çekmedi o haberler.Ulan İstanbul seyircisinin yüzde 90'ı da bilmiyordur adamı sinir etme. ss
sen de patlıcansın o zaman patlatıcam canınıKartof, patates demek![]()
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] e ilgi göstermeyip 60 yaşaındaki politikacılara; sakallı ışıdcilere; 4x4 gs ye bakanlar totoştur .ssgüzeldi de eskisi gibi ilgi görmüyor türkiyenin gündemi yoğun şu sıralar
kim bakıyormuş[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] e ilgi göstermeyip 60 yaşaındaki politikacılara; sakallı ışıdcilere; 4x4 gs ye bakanlar totoştur .ss
panpa sen onu bırakta gece gece hürremli meryemli konu iyi gidertotoş diyince akla @destere gelir tabisi de![]()
kardeşinin konserine gitmiş sultanım yine bir sürü resim çekilmişpanpa sen onu bırakta gece gece hürremli meryemli konu iyi giderşöyle ortaya karışık bir hürrem konusu yapta sana zahmet olmazsa
![]()
ac hemen bakalımkardeşinin konserine gitmiş sultanım yine bir sürü resim çekilmiş![]()
önce bir yerlerde haber olsun da öyle açarımac hemen bakalım![]()