Çığlık 12.Bölüm

Annem beni bi guzel azarlayip yatağa geri gonderdi Allahtan :)
İyi ucuz yırtmışsın ben ilk okul kaçtı hatırlamıyorum ama gece 12 felanmış bizim saat yanlışmış bende tuvalete kalkınca saate bakmışım ve okula gitmek için evden çıkmışım 1 saat okulun kapısında bekledimde içeriye alan olmadı .:F

İyi ucuz yırtmışsın ben ilk okul kaçtı hatırlamıyorum ama gece 12 felanmış bizim saat yanlışmış bende tuvalete kalkınca saate bakmışım ve okula gitmek için evden çıkmışım 1 saat okulun kapısında bekledimde içeriye alan olmadı .:F
Hava karanlik degilmiydi :kiki:

tabikide bu forumda üniverste mezunu olarak sayılı kişilerden olduğumu düşünüyorum 🙂🙂
artık brazda yatayım izninizle olsun okadar :kiki::kiki:
İzin sizlerin buyrun şu tarafa uzanın :A :kiki::kiki::kiki::kiki:
amend+My+Bed.+Oil+on+Canvas+80x60cm.jpg

Maşallah bide özenle süsleyip püsleyip fotosunu atmışsın :kiki: Bu arada laptopunuda görmüş olduk :A
yokk o süs hep durur orda oankı halini çekmiştim düzeltmek istesem önce yorgan falan koyardım ama yaz ayındaydık yorgan kullanmıyordum o dönem :kiki::kiki::kiki:
lptobumda iş yok aslında 4-5 yıllık eski birşey :F:F:F

yokk o süs hep durur orda oankı halini çekmiştim düzeltmek istesem önce yorgan falan koyardım ama yaz ayındaydık yorgan kullanmıyordum o dönem :kiki::kiki::kiki:
Yuhh o süs orda nasıl duruyor hep :D bende olsa 2.gün kaybolurdu :A
Laptop iyi marka ama içini bilemem :bilmem:Dış görünüşü iyi gayet :D

Kanal d ye bunu dizi olarak ver :F @gözlemci
Çarşamba saat 20 Çığlık
23.30 Yalan dünya

Yuhh o süs orda nasıl duruyor hep :D bende olsa 2.gün kaybolurdu :A
Laptop iyi marka ama içini bilemem :bilmem:Dış görünüşü iyi gayet :D
hhaha duruyor işteeee niye kaybolsun zararsız duruyor orda :F:F
leptop mrkası görünüşü ve özellikleri gayet iyi örneğin her leptopla masa üstü bilgisayar oyunlarını oynayamazsın ama bu hepsini kaldırıyor masa üstü kadar özellikli birşey
ama eskidi malesef 5 yıl oldu yanı yinede kullanıyorum hala yenisini almadım :kiki::kiki: