Starz ve BBC One'dan Yepyeni Bir Dizi "The Missing"

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
the-missing-starz-premiere-date.jpg

ABD'li kablolu kanalı Starz ve İngiliz kanalı BBC One'nın ortak yayın sürdüreceği, gizem ve gerilim dolu hikayesiyle yepyeni bir diziye imza atıyorlar "The Missing".

Dizi 8 bölümden oluşan mini dizi olarak ekranlara gelecek.Dizinin başrollerinde ise James Nesbitt (Tony), Frances O'Connor (Emilly) Tcheky Karyo (Julien) paylaşiyor.

Dizinin konusu: Fransa'da bir aile tatili sırasında genç oğlu Oliver'ın kaçirilmasıyla çaresiz-takıntılı bir adam haline dönüşen Tony, evliliğindeki çatırmaya rağmen yıllarca oğlunun izini sürer.Oğlunun ölmüş olduguna inanmayan Tony'ye inanan ve onun gibi düşünen biri daha vardır emekli Fransız polisi Julien. Julien Oliver için arama başlatır. Fransa'dan Lonra'ya uzanan sürükleyici gizem dolu bir hikaye.

Yepyeni dizi "The Missing" 15 Kasım 2014 'te Starz ve BBC One ekranlarinda

İşte o Fragman

Uzun zamandır haberini açamadiğim, The Killing havası bulduğum ve merakla beklediğim dizi :X 8 bölüm olması, yeni dönemde aradan kolayca çıkarabileceğimden benim için + durum daha :X

Starz'ın dizileri genelde izlenir oluyor gibi. Zaten Polisiyeymiş. İlzerim ben bunu.

@Forumdash Killing olmadı ama burda buluşuruz artık.:A Killing kalacak gibi.:(

Starz olması kalite açısından 2 puan geriden başlatıyor, BBC One olması 1 puan ekliyor. Neticede dizi 1 puan geriden başlıyor bakalım sonuç ne olacak? :)

Konuyu sevmeme rağmen fragmanın pek albenisi yok gibi geldi. Eleştirilere falan bakıp izleyip izlememe kararını veririm. :):)

Konusu hoşuma gitti. Zaten tür de sevdiğim bir tür. Şans veriririm ilk bölümüne ve Fargo gibi işkence çıkmazsa 8 bölümün tamamını izlerim gibi. Umarım vaktim olur. :(

Uzun zamandır haberini açamadiğim, The Killing havası bulduğum ve merakla beklediğim dizi :X 8 bölüm olması, yeni dönemde aradan kolayca çıkarabileceğimden benim için + durum daha :X
kanalı starz güzel olur dizileri :)
konusuda gerilim gizem tam benlik gibi
son günlerde çıkan diziler the affair haricinde ya komedi ya da iblisli yarasalı vampirli tapirli diziler :)
bunun konusunuda sevdim bakalım ilk bölümü nasıl ..

kanalı starz güzel olur dizileri :)
konusuda gerilim gizem tam benlik gibi
son günlerde çıkan diziler the affair haricinde ya komedi ya da iblisli yarasalı vampirli tapirli diziler :)
bunun konusunuda sevdim bakalım ilk bölümü nasıl ..
Tamam izleyecek birini daha bulduk :X Ben de gerilimi gizemi bol olsun istiyorum, umarım sündürmezler :X

Takviye gelmez bence(b) Yada Starz diyip bölümlere enstante katması için bişeyler yapabilirler? Ne bileyim Londra'da bir genel ev???:F
black sails de starz daydı değilmi:) ordaki max ve eleanor un sahnelerinin aynısının tıpkısını burdada isteriz :)

black sails de starz daydı değilmi:) ordaki max ve eleanor un sahnelerinin aynısının tıpkısını burdada isteriz :)
Evet aynı kanalda:X Kayıp olan çocucugu arayan dizide ne kadar öyle sahne görülür bilemedim ama ben de avrupa sahnelerinde bişeyler bekliyorum:X

Evet aynı kanalda:X Kayıp olan çocucugu arayan dizide ne kadar öyle sahne görülür bilemedim ama ben de avrupa sahnelerinde bişeyler bekliyorum:X
çocuğu ararken yanlış kapıdan girebilir yanlış eve girebilir:) yani yeterki istesinler isteseler konu oraya mutlaka gelir :)

şimdi ben tam onu diyecektim :T

Starz'ın dizileri genelde izlenir oluyor gibi. Zaten Polisiyeymiş. İlzerim ben bunu.

@Forumdash Killing olmadı ama burda buluşuruz artık.:A Killing kalacak gibi.:(
the killing izle kalmasın :(