- Reaksiyon puanı
- 13,173
- Puanı
- 1,059
Yaman komser,Melisa dışarı çıkarken "dur" diye seslenir. Melisa'nin yüzünde başardım dercesine bir gülüş oluşur. Hemen mimigini düzeltir yüzüne ciddi bir hava katar. Emir şok olmuş hemen Yamam'a "konserin bu nasıl olur"
Yaman "daha ne diyeceğimi bilmiyorsun" dedikten sonra Melisa söze girecegini fark eder. eliyle dur işareti yapip " yahu annenizin karnizida nasıl durdunuz iki dakika sabir, sakin olun soyle bir oturun anlatacağım"
Yaman: bu anlatiklarinizi savcıya anlatacağım ama kesinlikle ısrar etmeyeceğim. Ben Guney'in suçlu olduğuna inanıyorum
Melisa: olmadı kabul etmemiyorum
Yaman sinirlenir "nasıl olmaz ya daha ne yapamami bekliyosun"
Emir "takla atin belki komserim kabul eder" deyip kahkayla güler.
melisa ve Yaman birlikte " çenenin kapa" diye bağırır" yaman melisaya bakıp gülup " kızım bu adamı nasıl cekiyorsun "
Melisa: valalhi ne siz sorun ne ben söyleyin
Emir hafif sinmiş bir şekilde" bence güzeldi , siz espriden anlamiyorsunuz" deyince yine Melisa ve Yaman "kapa çenenin" deyip bu kez herkes güler.
Emir: tamam sustum
Yaman: oğlum sen bi zahme dışarı çık
Emir'in "ama konserim" derkrn
Yaman eliyle iterek dışarı çıkarır. Ama Emir kapiyi dinlemeye baslar.
Yaman: anlat bakalım niye olmaz
Melisa: ben anlatacağım savcıya planımi
Emir paiyi açıp olmaz efendim kurallara aykırı
Yaman: çık dışarı bir daha da gelme buraya yoksa yakarim polisligini
Emir: pardon efendim tamam tamam bir daha olmayacak.
Yaman, Emire "defol" deyip melisa'ya dönerek " sen de çık" beni boş şeylerle uğraştirmayin
Melisa : aman efendim ben neyaptim
Yaman söylenerek " nedir sizden çektiğim oyuncak oldum Ellerinizde" ditrek melisa da odadan çıkarır.
Sahme2 kapı önü
Melisa: lan oğlum basımın belasimin nedir senden çektiğim
Emir: biraz daha usturuplu konuşan hani bir kıza lan demek olmuyor "
Melisa gerçekten pişman olmuşcasina pardon özür dilerim" der Emir gülümseyerek "önemli değil" derken Melisa diziyle Emir'in hayalrina vurur
Melisa: bunun için de özür dilerim
Emir hayalarini tutarak ağlar icindr "önemli değil"
Melisa sinirlenerek "cildiracagim vallahi" iki dakika espri yapma deyip odasına ilerler
Güney sorgu odasında melisanin geçtiğini görüp "hey hey beni burada unuttunuz" der ama Melisa çok sinirlidir duymaz ve odasına gider. çok sert bir şekilde oturur. Aradan yarim saat geçtiğinde Melisa ya telefon gelir. Telefonun ucunda savcı vardır.
Yaman "daha ne diyeceğimi bilmiyorsun" dedikten sonra Melisa söze girecegini fark eder. eliyle dur işareti yapip " yahu annenizin karnizida nasıl durdunuz iki dakika sabir, sakin olun soyle bir oturun anlatacağım"
Yaman: bu anlatiklarinizi savcıya anlatacağım ama kesinlikle ısrar etmeyeceğim. Ben Guney'in suçlu olduğuna inanıyorum
Melisa: olmadı kabul etmemiyorum
Yaman sinirlenir "nasıl olmaz ya daha ne yapamami bekliyosun"
Emir "takla atin belki komserim kabul eder" deyip kahkayla güler.
melisa ve Yaman birlikte " çenenin kapa" diye bağırır" yaman melisaya bakıp gülup " kızım bu adamı nasıl cekiyorsun "
Melisa: valalhi ne siz sorun ne ben söyleyin
Emir hafif sinmiş bir şekilde" bence güzeldi , siz espriden anlamiyorsunuz" deyince yine Melisa ve Yaman "kapa çenenin" deyip bu kez herkes güler.
Emir: tamam sustum
Yaman: oğlum sen bi zahme dışarı çık
Emir'in "ama konserim" derkrn
Yaman eliyle iterek dışarı çıkarır. Ama Emir kapiyi dinlemeye baslar.
Yaman: anlat bakalım niye olmaz
Melisa: ben anlatacağım savcıya planımi
Emir paiyi açıp olmaz efendim kurallara aykırı
Yaman: çık dışarı bir daha da gelme buraya yoksa yakarim polisligini
Emir: pardon efendim tamam tamam bir daha olmayacak.
Yaman, Emire "defol" deyip melisa'ya dönerek " sen de çık" beni boş şeylerle uğraştirmayin
Melisa : aman efendim ben neyaptim
Yaman söylenerek " nedir sizden çektiğim oyuncak oldum Ellerinizde" ditrek melisa da odadan çıkarır.
Sahme2 kapı önü
Melisa: lan oğlum basımın belasimin nedir senden çektiğim
Emir: biraz daha usturuplu konuşan hani bir kıza lan demek olmuyor "
Melisa gerçekten pişman olmuşcasina pardon özür dilerim" der Emir gülümseyerek "önemli değil" derken Melisa diziyle Emir'in hayalrina vurur
Melisa: bunun için de özür dilerim
Emir hayalarini tutarak ağlar icindr "önemli değil"
Melisa sinirlenerek "cildiracagim vallahi" iki dakika espri yapma deyip odasına ilerler
Güney sorgu odasında melisanin geçtiğini görüp "hey hey beni burada unuttunuz" der ama Melisa çok sinirlidir duymaz ve odasına gider. çok sert bir şekilde oturur. Aradan yarim saat geçtiğinde Melisa ya telefon gelir. Telefonun ucunda savcı vardır.