PlayStation 4 Hacklendi!

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,008
Puanı
860
ps4_frontbox-590x331.jpg

Sony'nin en son çıkan yeni nesil konsolu olan Playstation 4, piyasaya sürüldükten 1 yıl sonra korsanlara dur diyemedi.

Playstation'un Xbox'a göre daha geç hacklenmesine rağmen korsanlara yenik düştü. Açıklar seneler önceki ürünlerde de bulunmuştu. Playstation 3 korsanlara uzun süre dayanarak dikkatleri çekmişti ama PS4 daha fazla dayanamadı. Fakat bu açık sadece 1.7 Firmware sürümünde geçerli.

Bu hackliyenleri kendi firmalarında işe alsalar sorun ortadan kalkar aslında.:D

İyide bu haclemeler bildiğimiz single oynamalar için sanırım? Online oynayamıyorlar diye biliyorum yoksa o olayı mı kırmışlar anlayamadım? :D

Durum şu onca insanın iyi söylemlerini alıyor, bir nicki vardır bu adamların. Namları yürüyor, bazı insanlar sadece takipci ister kısacası. İyi hissettirir bu alemde. 😎

İyide bu haclemeler bildiğimiz single oynamalar için sanırım? Online oynayamıyorlar diye biliyorum yoksa o olayı mı kırmışlar anlayamadım? :D

Durum şu onca insanın iyi söylemlerini alıyor, bir nicki vardır bu adamların. Namları yürüyor, bazı insanlar sadece takipci ister kısacası. İyi hissettirir bu alemde. 😎
Online oyunlar için geçerli değildir sanırım.

Sende ileride bu hackerlar gibi şan, şöhret istiyorsun sanki :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy