Polat Şaşmaz
Favori Üye
http:://m.youtube.com/watch?v=S-VGG-w5ang&list=UUFoe1tg8MuHjRzmqXtV816A
İki tane iki nokta var onu kaldırın mobilden de izlersiniz
Son düzenleme:
aga sen bilin biz vadiciler pek dayanamıyoz sende iyi sabır varmışFragmanı gene izlemicem @-KADİR-
Bu arada yazmışsınız Raskoln bitirir falan da Raskolnün çapı yetmez
Aga saatler geriye alındı bu reytinglere olumlu yansıyacaktır bu hafta eski saate göre 01.30 gibi bitecek daha ne olsun![]()
İnat var bende agaaga sen bilin biz vadiciler pek dayanamıyoz sende iyi sabır varmışbekle raskoln gösterecek size
![]()
Cok sağol aga burdan izleyebildim fragmani,sonunda mete aymarida gorduk
aga bırak bu işleri hani ne oldu tilki affetmezdi zaten eninde sonunda ölecek burda akıl oyunu yapıp geri adım attığını gizlemeye çalışmaİnat var bende aga
Neyi gösterecek ölüsünü müSerhat Hakerinin müthiş bir sözü vardır. Ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir yakında Raskolnde bunun farkına varacak
![]()
tamam da niye üzülelim şimdi bunaBu bolum büyük surprizlere hazir olun![]()
Bizi değil sizi ilgilendiriyo o bakimdan size uzuluyorum
aga bir gram birşey anlamadım ne diyosan açıkça söyleseneBizi değil sizi ilgilendiriyo o bakimdan size uzuluyorumAcaba Kolpacino değilde kim gelecek bu olabilir mi acaba
![]()
Ben fragmani izlemedim sizde bunu bilmeyin ama sunu soylim cok unlu biri bu bolum gelecek neyse Perşembe anlarsinizaga bir gram birşey anlamadım ne diyosan açıkça söylesene![]()
aga alınma ama hiç itibar etmedim söyliyim 🙂Ben fragmani izlemedim sizde bunu bilmeyin ama sunu soylim cok unlu biri bu bolum gelecek neyse Perşembe anlarsiniz
O sayfa eski özelliğini kaybetti aga o sayfaya itibar etmemek lazımaga alınma ama hiç itibar etmedim söyliyim 🙂
Persembe gecesi saat 01.00 de hatirlatcam aga alarmi kuraga alınma ama hiç itibar etmedim söyliyim 🙂
Aga ne saat 1 den bahsediyon sen vadi en fazla 12 de biter 1 de bitmezPersembe gecesi saat 01.00 de hatirlatcam aga alarmi kur
aga peki bize niye söylemiyon biz senden birşey saklıyoz muElimde kesin bir tuyo var cok ama cok unlu biri Vadide