Batsın batsın geçen sezondan beri beddualarımın neticesi
çalıkuşumu bitirdi
ab de 5 alıyordu ama kanala yetmedi
imdi 5 alan dizi bulsa şükrediyor baş tacı yapıyor
Fox benim için dosttur![]()
Bende Hicran'da bitirdim birde malum diziyi bünyesine katınca çok büyük darbeler yedim kanaldan.
![]()
kvp den bahsediyorsan 2 milyon veriyor kanal ama daha 10 alamıyor
emrenin kaliteli dediği dizi işte
![]()
ok olsun kanal d yeAynen nasıl irrite oldum anlatamam yani Gültepe'yi izlerken altta onun reklamını görmek çok sinir bozucuydu bee.![]()
hep birceyi kıskandığından oluyor .ss kem gözlü.ss
dizinin önceki sezonlarına göre kötü durumuVasat ama bir grupta lider diger grupta ikinci ,o zaman digerleri berbat
AB grupunda lider diger gruplarda ikinci vasatsa o zaman Raufcanin dedigi gibi digerlerin durumu vahim) Karadayim kanalin ve yapimin tek guzel ve izlenen isi!ab grubu bu günleri de mi göecekti
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] gayet iyi gidiyi
karagül totalde iyi ab de artması lazım
karadayı abc 1 de iyi gitmiş diğer gruplarda vasat
güllerin savaşının absi fazla gelmiş![]()
Karadayi 2 sezon boyunca sirf opusme var diye izlenmediki) evet kabul ediyorum M&F sahnelerinin cok oldugu bolum daha cok artiyor ama Turgutlu ve daha onceki bolumlerde cok izlendi.Hersey opusmeye kasla KPA ve diger dizilerde yukselirdikaragüle tebrikler bu yıl 10 reytingi sadece onlar gördü hemde 2 defa 🙂🙂🙂
karadayı bu sezona malesef geçen yıla oranla çok kötü başlamıştık bu hafta mahir feride öpüşme sahnesi sayesinde bu sezonun karadayı adına en yüksek reytinglerimizi aldık
bu hafta mahir feride tekrar ayrıldılar yanı bu akşam yine 6 reytinge kadar 2 gruptaa düşücez bence bir diziyi sırf öpüşme var diye izleyenler ve olmayıncada izlemeyenler olduğu sürece türk dizilerinden çok birşey beklenmemeli bence nasıl bir dizi izleme anlayışıdır bu
sungurlar büyük tebrikler çok iyi başladılar ilk haftadan kiraz mevsiminide etkiledi yanı artık 9 reytingleri göremezler bence 6-7 reytingte kalırlar hatta zamanla sungurlar geçebilir kirz mevsimini 🙂🙂🙂
vadi tüm gruplarsa zirveye ambargo uyguluyor reaksiyon 10 milyonluk harcamayla 3 alıyor neden bahsediyosun güldürme beni yakvp den bahsediyorsan 2 milyon veriyor kanal ama daha 10 alamıyor
emrenin kaliteli dediği dizi işte
![]()
@sokak sanati'nin konudaki taraflılığına rağmen ellerine sağlık.
Karagül'e tebrikler.
Karadayı'm çok iyi gitmiş 3 grupta da.Hala kötü diyenler var.
![]()
Karadayı'yla ilgili.Wışşş.😱 Hangisi sölermisin kendimi savunmak istiyorum.![]()
Karadayı'yla ilgili.Şuan sadece ona baktım diğerlerini bilemem ama antiliğinden kaynaklanıyor işte.
![]()
Yanlış zaten.Cümlelerim yanlış değilse sıkıntı yok.![]()
Yanlış zaten.![]()
Ben ne desem antiliğinden vazgeçmeyeceksin o yüzden uğraşmayacam.Hayır değil. Mesela 3. sezon hata diyen bir çok arkadaşımı biliyorum ki FF'dede duydum. Diğer sezonlara göre bu sezon düşük gittiği için ısınamadı dememde çok normal.![]()