Görürsünhahahahahah hayır yaaa napıyorsun sen hahah
@pompy ben anlamamkı öyle göndermeli işlerden zaten benim amacım komedi çıakrmak başak birşey değil
Görürsünhahahahahah hayır yaaa napıyorsun sen hahah
@pompy ben anlamamkı öyle göndermeli işlerden zaten benim amacım komedi çıakrmak başak birşey değil
Cookies sakın yapma bence bir karakter bir dizide kalsın biz öyle hatırlayalimGörürsün
Dengeyi beyazsoya vercem o değiştirecek biliyorumSen yap @pompy nede olsa gönderme işini senden öğrendik !
@beyazsoy zaten başka işlerle uğraşıyor yoruluyor , sen bence kendin yaz kendin gönderme yapDengeyi beyazsoya vercem o değiştirecek biliyorum
Reis kendisi gönderme yapsın diyorumpanpama laf mı koydun sen?
ya öyleyse tamam@beyazsoy zaten başka işlerle uğraşıyor yoruluyor , sen bence kendin yaz kendin gönderme yap
Reis kendisi gönderme yapsın diyorum
Nasıl yazıyım iki hak var@beyazsoy zaten başka işlerle uğraşıyor yoruluyor , sen bence kendin yaz kendin gönderme yap
Reis kendisi gönderme yapsın diyorum
reyiz kvpden feyz al adam kendine özel tim kurup suriyeye dalıyorNasıl yazıyım iki hak var
ben kvpden feyz almam zaten hükümetin dizisi yanlış bilgiler veriyor onlar Türkleri İşidçi olarak gösteriyorreyiz kvpden feyz al adam kendine özel tim kurup suriyeye dalıyor
yok artık 😱ben kvpden feyz almam zaten hükümetin dizisi yanlış bilgiler veriyor onlar Türkleri İşidçi olarak gösteriyor
senaristi benim ayrıca bu dizi kötü olduğundan bitmiyor baştan böyle tasarlamıştımBu dizi iyi reytinglerle başladı ama sonradan kötü düşüş yaşadı. Senaristler değişmeli bence ya da gün değişimi iş görebilirdi.
tşşşk tatlım nikah şahitimsin 😉😉😉Bekliyoruzzzz
Takıldım yahu ciddiye alma genel Türk dizileri misali.senaristi benim ayrıca bu dizi kötü olduğundan bitmiyor baştan böyle tasarlamıştım
yanı meslekler kısıtlı olduğundan mini dizi oalrak ayarlamıştım cnm 1.bölümü yayınlamadan önce 10 bölüm sürecek demiştim 🙂🙂🙂
her bölümü oldukça ilgi gördü hatta takipçilerim bitirme diye ısrar ediyorlar ama senaryo gereği bitmesi gerekiyor mesleklerde bitti çünkü kısaca başarılı şekilde brakıyorum tamammı
tşşşk tatlım nikah şahitimsin 😉😉😉
ayyy gerçektede olursun umarım hahahha