AMC ile BBC America Artık Ortak!

yeni başlayan dizilerden dolayı içimizi mutluluk sarıyor ama bazı dizilerde bitiyor hüzünleniyoruz artık dengeyi bir şekilde kuracağız :) mesela yakında hell on wheels bitecek bu diziyi benden başka izleyen yok ama ben western türü kaliteli dizileri çok seviyorum, bir birlikte izleyecek ortak arkadaş bulamadık forumda , deadwood bitince onun hasretiyle hell on wheels e sarılmıştım ama beni hayal kırıklığına uğratmadı deadwood kadar kaliteli olmasada western dizi ihtiyacımı karşılıyor :)
Ilkbahar mevsimi derken game öf thorones ve Orphan black kastettmistim :D
Destere Hell on wheels ben e2 de tekrarını gördüm hoşuma Gitti galiba 4.seoznundaymks yazın bu diziye başlarım

@xemrexxx the white queen ni izliyor musun ? :) onunda tekrarı hoşuma gitti

Destere Hell on wheels ben e2 de tekrarını gördüm hoşuma Gitti galiba 4.seoznundaymks yazın bu diziye başlarım

anladım ben daha yakın zamanı kurtarmaya çalışıyorum :) senin dediklerin nisanda başlıyor sanırım ben kışı çıkarmak için dizi arıyordum :)
zaten nisanda sıkıntı çekmeyiz heryer güllük gülistanlık hatta twd nin ikinci yarısıda o aralar oynuyordu değilmi ? :)

anladım ben daha yakın zamanı kurtarmaya çalışıyorum :) senin dediklerin nisanda başlıyor sanırım ben kışı çıkarmak için dizi arıyordum :)
zaten nisanda sıkıntı çekmeyiz heryer güllük gülistanlık hatta twd nin ikinci yarısıda o aralar oynuyordu değilmi ? :)
Evet mart-nisan ayı :)
Ins bi gün bizde zombi olarak dizide yer alırız destere :)

güzel diziydi ama 10 bölüm sürmeyeydi iyiydi :(

AMC ve diğer AMC kanalları (Sundance TV gibi) Orphan Black'in üçüncü sezon açılışını yayınlayacaklarmış diziye destek olma amaçlı. :Z

@destere @sürgünüm @Harunnn60

Bir de AMC kampanya takımı Orphan Black'ten Tatiana'ya Emmy adaylığı kazandırmak için çalışırsa süper olur. :):)

AMC ve diğer AMC kanalları (Sundance TV gibi) Orphan Black'in üçüncü sezon açılışını yayınlayacaklarmış diziye destek olma amaçlı. :Z

Bir de AMC kampanya takımı Orphan Black'ten Tatiana'ya Emmy adaylığı kazandırmak için çalışırsa süper olur. :):)
tatiana nın kampanyasız bile birinci olması lazımdı , mesela bu seneki oscar adayı filmlerin hemen hepsini izledim bir tane için gönül rahatlığıyla işte bu en iyi kadın oyuncu olsun muhteşem oynamış dediğim tek bir oyuncu yok anca kötünün iyisini seçmeye çalışıyoruz :) yani tatiana nın performansı oscar a aday kadınları beşe katlar ama onada ödül yok , dünyada adalet yok zaten :)

tatiana nın kampanyasız bile birinci olması lazımdı , mesela bu seneki oscar adayı filmlerin hemen hepsini izledim bir tane için gönül rahatlığıyla işte bu en iyi kadın oyuncu olsun muhteşem oynamış dediğim tek bir oyuncu yok anca kötünün iyisini seçmeye çalışıyoruz :) yani tatiana nın performansı oscar a aday kadınları beşe katlar ama onada ödül yok , dünyada adalet yok zaten :)
O kadar da değil ya. :):)

süperr haberr :D

2 Seneye kalmaz ödüllerin hepsini toplar arkasında AMC var çünkü :D

O kadar da değil ya. :):)
Biraz önce oscar tahminlerinde bulundum ama verdiğim isimlerden bir J.K simmons ve en iyi yabancı film tangerines haricinde gönül rahatlığıyla işte budur harika bu film yada bu oyuncu dediğim hiçbişey yok :) yani şimdi izlediğimiz filmler arasında bir tatiana performansı olsaydı gönül rahatlığıyla desteklerdik mutluda olurduk :)

çok abarttın bu sefer. :X