Bul işte.Hangi birini bulayım mesela şuan ki fena değildi ama açıldığını görünce başlık değişmen açmak için açılmış yaptı uzaklarda aramaya gerek yok.![]()
Bulamadın ama değil mi.
Sen konuyu okumamaşsın okuyanlar anladı.
Bul işte.Hangi birini bulayım mesela şuan ki fena değildi ama açıldığını görünce başlık değişmen açmak için açılmış yaptı uzaklarda aramaya gerek yok.![]()
https://fav10.net/forum/threads/mur...eli-diziden-son-bilgiler.236754/#post-2141856Bul işte.
Bulamadın ama değil mi.
Sen konuyu okumamaşsın okuyanlar anladı.![]()
Oya Doğan'ın yeni haberi yalnız bu.
Dizinin kod adı vardı zaten adı yoktu olmayan ad nasıl değişir zaten ismi belli değil.Oya Doğan'ın yeni haberi yalnız bu.
Dizinin adının değişeceği ve Ocakta beklenen dizinin Martta başlaması gibi yeni bilgileri eklendi![]()
Oya Doğan'ın haberinde yazan bu.Dizinin kod adı vardı zaten adı yoktu olmayan ad nasıl değişir zaten ismi belli değil.![]()
Ayrıca o haber Oya Doğan'ın sen niye yazıyorsunOya Doğan'ın haberinde yazan bu.![]()
Ben düzenledim.Ayrıca o haber Oya Doğan'ın sen niye yazıyorsun![]()
Yoo espri değildi yani Oya Doğan sürekli aynı haberleri yapıyor zatenBen düzenledim.
Espri miydi bu yoksa ?![]()
O da onun sorunu.Yoo espri değildi yani Oya Doğan sürekli aynı haberleri yapıyor zaten![]()
Emrin olur kot kafa Emre'nin deyimiyle.Ne halin varsa gör ördek kafalı![]()
Kot kafa Emre'nin deyimi değil yalnız o da bana ait o benden kaptıEmrin olur kot kafa Emre'nin deyimiyle.![]()
Senden yine sana gelsin o zaman.Kot kafa Emre'nin deyimi değil yalnız o da bana ait o benden kaptı![]()
Telif hakkı Adalet'te ama ben satın aldım.Senden yine sana gelsin o zaman.![]()