Yalan Dünya Çarşamba 23:30'da Kanal D'de!Çarşamba Yalan Dünya 20.00 olursa A/B`de 7+ alıp acısını çıkarır. @Bully
😱 Yapma şunu, 23.00 olsa bile çok üzülürüm. O saatte bu sene kim reyting almış ki biz de alalım.
ilk bölüm ilk sahneyi izlemişsin Osman Sınav ın yaptığı iş her zaman kalitelidirvalla ben komedi dizilerinde mantik aramadigim icin boyle seylere takilmiyorum gerci kizilelmada komedi sayilirdi ama neyse kizilelmada o kadar absurt sahneler vardi ki basroldeki oglan 200 silahli adamin silah yuklu arabayla arasina girip hepsini oldurmustu o bolum notunu verdim milliyetcilerin turkluk zaafindan yararlanmaya calisan mantik yoksunu bi diziydi bence @takas
Ben de Çarşamba 20:00 olursa ab'de rahat zirveyi alacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olur. Totalde de toparlanır bence 4'e yaklaşır.😱 Yapma şunu, 23.00 olsa bile çok üzülürüm. O saatte bu sene kim reyting almış ki biz de alalım.
Ama 20.00 olursa A/B`de yine uçarız buna eminim çünkü röportajı okuduğum kadarıyla senaryoda baya değişiklik olacakmış, yeni karakterler falan.
kendince beni kışkırtacak vadi üzerinden bana cevap vermenin yada kışkırtmanın devri geçti artık bırakın bu işleri@takas diyorum ki birileri bana cevap verdiğinde ki genellikle vadicilerden biri anında çoşup kahkaha nidaları atıyodun. şimdi kendi yaptığın tarza niye bu kadar alınıyosun ki ? neyse serhat yılın cevabını verdi onun üzerine dencek söz yok artık
Zaten bu alıştığımız olay, Yalan Dünya sezon sonunda hep düşüş yaşar, sezonu açarken iyi başlar.Ben de Çarşamba 20:00 olursa ab'de rahat zirveyi alacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olur. Totalde de toparlanır bence 4'e yaklaşır.
Hayat Yolunda'ya da destek çıkar hem ab'de.
yalan dünya çoktan bitmiş bi iştir kanal d hangi güne koyarsa koysun totalde kafadan dip yapacağını biliyor o yüzden p1 i unutun😱 Yapma şunu, 23.00 olsa bile çok üzülürüm. O saatte bu sene kim reyting almış ki biz de alalım.
Ama 20.00 olursa A/B`de yine uçarız buna eminim çünkü röportajı okuduğum kadarıyla senaryoda baya değişiklik olacakmış, yeni karakterler falan.
Neden saati sildi o zaman. Madem değiştirmeyecekti kalsaydı saat yerinde.yalan dünya çoktan bitmiş bi iştir kanal d hangi güne koyarsa koysun totalde kafadan dip yapacağını biliyor o yüzden p1 i unutun
zor revan zor tabi kesin konuşmamakta fayda var ama ben ihtimal vermiyorumNeden saati sildi o zaman. Madem değiştirmeyecekti kalsaydı saat yerinde.
Ayrıca bu sene senaryoda köklü değişiklikler olacak o kadar belli olmaz. Dizinin eski seyircilerinin bir kısmı geri döner de 7 reytingi tutturursak A/B`de sorun olmaz.
Ben de umarım dedim zaten, İnşallah olur.zor revan zor tabi kesin konuşmamakta fayda var ama ben ihtimal vermiyorum
Arkadaşım Hoşgeldin olmaz artık Çarşamba'ya. 5 reytingli Hayat Yolunda Çarşamba'da, aynı saatinde kalmalı. Haftaya daha da yükselecez inşallah.Zaten bu alıştığımız olay, Yalan Dünya sezon sonunda hep düşüş yaşar, sezonu açarken iyi başlar.
İlk sezonu 5 reyting ile kapattı, 2. sezonu yaklaşık 9 reyting ile açtı.
2. sezonu 6.41 ile kapattı, 3. sezonu 6.38 ile açtı.
Bu sene de bence açılış en az 6 reyting olacak A/B`de. Eğer 20.00 olursa tabii.
Hayat Yolunda da güzel dizi ama ben ondan ziyade 22.15 gibi Arkadaşım Hoşgeldin yayınlanmasını isterim.
Ama illa 22.15 ve ya 22.30 olacağı bir güne geçmeli. Salı ve ya Pazartesi de olur.Arkadaşım Hoşgeldin olmaz artık Çarşamba'ya. 5 reytingli Hayat Yolunda Çarşamba'da, aynı saatinde kalmalı. Haftaya daha da yükselecez inşallah.
Şu an 22:15 ya da 22:30 olacağı en ideal gün Salı gibi. Olmadı Pazartesi. Bakalım.Ama illa 22.15 ve ya 22.30 olacağı bir güne geçmeli. Salı ve ya Pazartesi de olur.
Dikkat edersen bu sene kısa özetli yayınlanmak dizileri yıpratmıyor, PT2 yapımları yıpranıyor aksine.
Ayrıca ben komedi dizilerinin kısa bile olsa özetli yayınlanmasından yanayım. Tamam uzun olmamalı ama en çok izlenen özetler de komedi dizilerinin özetleri oluyor genelde. 15 dakika özet+yeni bölü girip en geç 22.15, hadi biraz uzatalım 22.30 gibi bitebilirler.
Dün Güllerin Savaşı 30 dakika özet verdi ama yine de yükseliş yaşadı. Önceki hafta da 45 dakika erken bitmesine rağmen geçmişti yine Kiraz Mevsimini.
Küçük Ağa direkt Cumartesi başlasaydı daha hayırlı olacakmış.Şu an 22:15 ya da 22:30 olacağı en ideal gün Salı gibi. Olmadı Pazartesi. Bakalım.
Yalan Dünya 15 dakika kısa özetle yayınlanırsa iyi olur bence de ama daha 20:00'de olup olmayacağını bile bilmiyoruz.
Güllerin Savaşı her türlü geçecekti Kiraz Mevsimi'ni çünkü dizi yıkılıyor.