25 Ekim 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

dun kertenkeleyi izledim biraz sevdim guzel dizi olmus :D basroldeki adami cok seviyorum ya ismini unuttum ama :D

su fatih harbiyeyi de bitirsinler artik yerine bu tarz benimi ptye al daha iyi gider :D

Arkadaşım Hoşgeldin yükselmiş. Güllerin Savaşı cumarteside artik yerini sağlamlaştırdı.

Bu Tarz Benim uçmuş.

Kertenkele Atv nin yüzünü güldürrcek gibi.

Kanal D değiştirmez yerini bu saatte Arkadaşım Hoşgeldin`in. Ama keşke değiştirse. :(

Ben de rüyamda gördüm Kanal D Çarşamba sözünü silip Yakında yazıyor diğer diziler gibi. :F :(
Kanal D Arkadaşım Hoşgeldin'in gününü değiştirmezse yükselmesi mümkün görünmüyor artık programın. Ocak'ta sözleşmesi bitiyormuş zaten başka kanala geçme ihtimali de varmış.

Seninki kabus olmuş. :F Çarşamba 20:00 yd, 22:30 Hayat Yolunda olsa da rahatlasak artık.

Kiraz Mevsimi Totalde farkla devam etmiş ama ab ve abc'de zirveden baya üzaklaşmış.

Güllerin Savaşı geçen haftadan beri bir coşuşlarda. Tebrikler.

Bu Tarz Benim'e yeni saati yaramış. Çok başarılı gitmiş. Ayşenur elendi tabi böyle AB'ler coşar.:(

Kertenkele güzel başlangıç yapmış. Yükselebilir.

Fatih harbiye'ye İrem Derici'de yaramamış.

Kanal D Arkadaşım Hoşgeldin'in gününü değiştirmezse yükselmesi mümkün görünmüyor artık programın. Ocak'ta sözleşmesi bitiyormuş zaten başka kanala geçme ihtimali de varmış.

Seninki kabus olmuş. :F Çarşamba 20:00 yd, 22:30 Hayat Yolunda olsa da rahatlasak artık.
Aynen neyi bekliyorlar saat yazmak için anlamadım.

Hayat Yolundanın tekrarı desem Cuma çok iyi gitti.

Arkadaşım Hoşgeldin`in 23.00`teki performansı desem fena değil ama eskiye çok çok uzak.

Ama hala bekliyorlar. :(

Ama Arkadaşım Hoşgeldin önce davranılıp Cumaya alınsaydı belki A/B zirvesinde şu an o olacaktı.

dun kertenkeleyi izledim biraz sevdim guzel dizi olmus :D basroldeki adami cok seviyorum ya ismini unuttum ama :D

su fatih harbiyeyi de bitirsinler artik yerine bu tarz benimi ptye al daha iyi gider :D
aga farkettim de sende saçma sapan dizileri sevme gibi bi durum var yanlış anlaşılma olmasın :D

aga farkettim de sende saçma sapan dizileri sevme gibi bi durum var yanlış anlaşılma olmasın :D
:D :D yoo oyle bi huyum olsa kvp izlerdim yanlis anlasilma olmasin :D @takas

:D :D yoo oyle bi huyum olsa kvp izlerdim yanlis anlasilma olmasin :D @takas
ne diyon la laf mı atıyon :D öyle bi huyun olduğu için izleyemezsin işte vadi farkı diye bişey var :D

@SERHAT3456 yılın cevabını verdin, helal olsun :F iyiydi :F
bana verilmiş her cevap sana göre yüzyılın cevabı zaten geç bunları geç :D

@SERHAT3456 aga geçen bi konuda kızılelmaya saçma sapan bi dizi diyodun izlediğin dizi kertenkele yemin ediyorum 5 dakka izledim 1 saniye olağan bişey yoktu adam secdeye gitmiyor mesela yanındakiler anlamıyor namazda sağa sola bakıyor anlamıyolar böyle hoca mı olur :D bu saçmalık değilde kızılelma mı saçmalık sana gülerler aga gülerler :D

@takas her şay karşılıklı seninde bildiğin gibi :):) hem o biçim bi crvap oldu anlayana :)))

@takas sakin :F serhat 3 satırlık bi şey yazdı sen paragraf yazdın. Bu kadar celallenecek ne var :F gerçekleri duymak olası bi şey :))))))

@yakup09 sana ne oluyo onu anlamadım hemen coşuyosun adam bişey olsa da şunla tartışsam diye pusuda bekliyor resmen :kiki:

@Bully ab grubunda özellikle uçmuş ki o kadar yapıma rağmen, hafta içi çarş olsaydı ya da salı total 6,5 ab 8,5 üstü rahAt alırdı. Dizi sindire sindire ilerledi, diğerleri çöküşe geçerken o yükseliyor. Tebrikler:bhr:

@Bully ab grubunda özellikle uçmuş ki o kadar yapıma rağmen, hafta içi çarş olsaydı ya da salı total 6,5 ab 8,5 üstü rahAt alırdı. Dizi sindire sindire ilerledi, diğerleri çöküşe geçerken o yükseliyor. Tebrikler:bhr:
Çarşamba Yalan Dünya 20.00 olursa A/B`de 7+ alıp acısını çıkarır. :A @Bully

:bhr: Samimi tebriğin için teşekkür ederim. :A Lakin diziyi izlememende fayda görüyorum. :A