AMC ile BBC America Artık Ortak!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
amc-buying-bbc-america-618x400.jpg

İngiliz kanalı olan BBC'nin Amerika ayağında yayın yapan BBC America'yı ABD'nin önde gelen kablolu kanallarından biri olan, AMC kanalı ile 200 milyon $ anlaşma sağladılar.

BBC America'ya ortak olan AMC, kanalın %49.9'na sahip olurken geri kalan %50.1 hisse hala BBC Worldwide'a ait.

BBC America kanalı, AMC Networks'ün pörtföyü altında olan Sundance TV, IFC, WE tv gibi bağımsız olacak.

The Walking Dead'den parayı buldular tabii. :D İnşallah kanalı olumsuz etkilemez. Orphan Black'i bitirmesinler de gerisi pek mühim değil. Bir de Tatiana Maslany için sağlam Emmy kampanyası yapsınlar bir zahmet. :bağır:

Yok öyle değildir ya karşılıklı dizileri filan olur ,hani star ve kanal d önceden öyleydi ya hatırlıyor musun ? :) ona benzer birsey olur :)
pardon ben karıştırmışım :) bu BBC ingiliz haber kanalı değilmiş bizim orphan black in kanalı kanada kanalı sanırım :) süper olur yani orphan blackl le TWD birleşmiş :) yakında tatiana nın bir zombi yavrusu olur :)

pardon ben karıştırmışım :) bu BBC ingiliz haber kanalı değilmiş bizim orphan black in kanalı kanada kanalı sanırım :) süper olur yani orphan blackl le TWD birleşmiş :) yakında tatiana nın bir zombi yavrusu olur :)
Ahaha :D aklın başka düşüncelere Dalmasın hemen :D ama gerçekten ortak olmalarına sevindim :) AMC söz sahibi olur umarım piyasada

@Forumdash AMC nin aldığı yüzde 49.9 hisse BBC world a ait olan hissemi yoksa kanadaya ait olan hissemi keşke bbc world a ait kısmı almış olsa haber etkisi kalmaz :) tamamen dizi kanalı olur :)

Ahaha :D aklın başka düşüncelere Dalmasın hemen :D ama gerçekten ortak olmalarına sevindim :) AMC söz sahibi olur umarım piyasada
AMC den bir TWD izliyoruz başka dizi varmıydı ? belki izliyorumda farkında değilim ?

@Forumdash AMC nin aldığı yüzde 49.9 hisse BBC world a ait olan hissemi yoksa kanadaya ait olan hissemi keşke bbc world a ait kısmı almış olsa haber etkisi kalmaz :) tamamen dizi kanalı olur :)

AMC den bir TWD izliyoruz başka dizi varmıydı ? belki izliyorumda farkında değilim ?

Destere sen yeni mi kalktın yataktan ? :D
Breaking Bad
Mad Men
Thé killing
Hell on wheels
Turn @xemrexxx
Gibi dizileri var :) :)

Destere sen yeni mi kalktın yataktan ? :D
Breaking Bad
Mad Men
Thé killing
Hell on wheels
Turn @xemrexxx
Gibi dizileri var :) :)
bak işte yeni uyandığım doğru :)
harbiden ben herbişeyi AMC den izliyormuşum farkında değilim ? aslında biz hep sitelerden takip ettiğimiz için kanal ismi dikkatimizi çekmiyor mesela saydıklarında turn hariç diğer tüm diziler benim en sevdiğim dizilerden, gerçi şu an yayınlanan dizilerden sadece bir hell on wheels kalmış,
turn den haberim yok nasıl bişeydir nedir ne değildir :) :)

bak işte yeni uyandığım doğru :)
harbiden ben herbişeyi AMC den izliyormuşum farkında değilim ? aslında biz hep sitelerden takip ettiğimiz için kanal ismi dikkatimizi çekmiyor mesela saydıklarında turn hariç diğer tüm diziler benim en sevdiğim dizilerden, gerçi şu an yayınlanan dizilerden sadece bir hell on wheels kalmış,
turn den haberim yok nasıl bişeydir nedir ne değildir :) :)
Anladım zaten uykulu olduğunu :D
Turn tarihi dizi galiba casusluk Olaylari kraliyet olaylari 17 18 yy geçiyor :) @xemrexxx detaylı anlatır
Evt AMC kaliteli kanal gerçekten
2 dizi daha var söylemeyi unuttum
@OzaN Breaking bad spin off ve TWD spin off ları da yakinda başlayacak @destere :) AMC gümbür gümbür geliyor :D

Anladım zaten uykulu olduğunu :D
Turn tarihi dizi galiba casusluk Olaylari kraliyet olaylari 17 18 yy geçiyor :) @xemrexxx detaylı anlatır
Evt AMC kaliteli kanal gerçekten
2 dizi daha var söylemeyi unuttum
@OzaN Breaking bad spin off ve TWD spin off ları da yakinda başlayacak @destere :) AMC gümbür gümbür geliyor :D
spin off dedinde şu şey aklıma geldi breaking bad in üçkağıtçı avukatı :) o avukatın bir dizisi yayınlanacaktı noldu bir ara @OzaN bahsediyordu başlayacak diye aradan epey zaman geçti diziden haber yok :) neydi ismi call of dutty gibi bir ismi vardı dizinin ? :)

spin off dedinde şu şey aklıma geldi breaking bad in üçkağıtçı avukatı :) o avukatın bir dizisi yayınlanacaktı noldu bir ara @OzaN bahsediyordu başlayacak diye aradan epey zaman geçti diziden haber yok :) neydi ismi call of dutty gibi bir ismi vardı dizinin ? :)
Iste benim de aklima gelmedi ilk başta
Şimdi aklıma geldi
"Better caul Saul " du galiba :D

Better Call Saul, 15 Şubat'ta başlayacak. :)

Iste benim de aklima gelmedi ilk başta
Şimdi aklıma geldi
"Better caul Saul " du galiba :D
hah işte beter böcek :)
o diziyide bekliyorum zaten bu sene özellikle beklediğim iki dizi vardı the affair başladı şimdi yeni başlayacaklardan better call soul u merak ediyorum ?

aslında ocak ayı gelsin güzel dizilerde geliyor true detective , black sails onlar başlasın zorunluluktan izlediğim şimdiki bir çok diziyi bırakırım :)

Better Call Saul, 15 Şubat'ta başlayacak. :)
ozan, black sails ve true tam ne zaman başlıyordu ?

o diziyide bekliyorum zaten bu sene özellikle beklediğim iki dizi vardı the affair başladı şimdi yeni başlayacaklardan better call soul u merak ediyorum ?

aslında ocak ayı gelsin güzel dizilerde geliyor true detective , black sails onlar başlasın zorunluluktan izlediğim şimdiki bir çok diziyi bırakırım :)
Aynen bende bu sene çoğu diziye ara verdim
Ilkbahar mevsimide ayri bir güzel dimi destere :D hasretin sona erer :)))

ozan, black sails ve true tam ne zaman başlıyordu ?

Black Sails 24 Ocak
True Detective belli değil ama yaza diye tahmin ediliyor. :)

Aynen bende bu sene çoğu diziye ara verdim
Ilkbahar mevsimide ayri bir güzel dimi destere :D hasretin sona erer :)))
yeni başlayan dizilerden dolayı içimizi mutluluk sarıyor ama bazı dizilerde bitiyor hüzünleniyoruz artık dengeyi bir şekilde kuracağız :) mesela yakında hell on wheels bitecek bu diziyi benden başka izleyen yok ama ben western türü kaliteli dizileri çok seviyorum, bir birlikte izleyecek ortak arkadaş bulamadık forumda , deadwood bitince onun hasretiyle hell on wheels e sarılmıştım ama beni hayal kırıklığına uğratmadı deadwood kadar kaliteli olmasada western dizi ihtiyacımı karşılıyor :)