24 Ekim 2014 Cuma ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399831458.jpg

Cuma'nın reytingleri belli oldu.

Günün en önemli gelişmesi NBC'nin sezonu açması oldu.

Grimm yeni sezon açılışıyla ortalama bir başlangıç yaptı. Dizinin reytinglerinde sezon finaline göre yükseliş var.

NBC'nin yeni dizisi Constantine de fena başlamadı. Grimm'den aldığı reytingin çoğunu korudu. Fakat dizinin asıl performansını ilerleyen haftalarda göreceğiz.

ABC'nin komedileri bu hafta düşüşe geçti. Last Man Standing ve Cristela tatmin edici olmayan sonuçlar aldılar.

İşte sonuçlar:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00 PMFOXWorld Series Game 32.599.91
ABCLast Man Standing1.156.26
NBCDateline1.146.21
CBSThe Amazing Race145.55
CWJane the Virgin -Tekrar0.310.89
8:30PMABCCristela145.18
9:00PMABCShark Tank1.866.9
NBCGrimm - Sezon Açılışı1.555.3
CBSHawaii Five-01.148.78
CWAmerica's Next Top Model0.311.08
10:00PMABC20 /201.555.84
NBCConstantine - YENİ DİZİ1.454.3
CBSBlue Bloods1.3411.2

Constantine cuma gününe rağmen hiç fena başlamamiş ama 3 milyona düşer gibi geliyor. İlk bölüme pek sıcak bakamadım ama cumaları izlenecek iyilerden.

Constantine yeni başlamış , ona yetişirim diye düşünüyorum kısa sürede.

constantine ilk bölüme göre iyi başlamış bence bu oranları korusa yeter :love1::love1::love1:

grimm harika başlamış çok kaliteli bir dizi gerçekten :Z:Z:Z
@OzaN 4.sezon konusunu açarsan çok daha sevinirim :bhr::bhr::bhr:

Üçünün de izlediğinden şüpheliyim. darksaal bir ara tüm dizileri paylaşıyordu onu direkt kaybettin zaten. :D
arslan bey izliyormuş tavsiye ediyorum herkese diye yazıyordu
forumdash fantastik olan herşeyi izliyor zaten :kiki::kiki::kiki:
kimse izlemiyor olsa bile ben grimi yorumlamak istiyorum konusunda 🙂🙂🙂

gelecek sezona gelecek yıl bakarız yanı bu sezonluk 4.sezon yorumlarını açsan daha iyi olur 2 dakikalık birşey :bhr::bhr::bhr:
Constantine cuma gününe rağmen hiç fena başlamamiş ama 3 milyona düşer gibi geliyor. İlk bölüme pek sıcak bakamadım ama cumaları izlenecek iyilerden.
consomatris ilk bölümüyle muhteşem gitmiş benim izlediğim nasılda belli oluyor :) burdan @beyazsoy un kulaklarını çınlatalım dizilere en az 2 milyonluk katkım oluyor dahada yükselir pek cilveli diziydi :))
@Çiğdem- senin grimm bilmem kaç yıllık dizi olmasına rağmen consomatris kadar izleyici alamamış demekki eskiye rağbet olsa bit pazarına nuri yağardı sözü doğruymuş :)

consomatris ilk bölümüyle muhteşem gitmiş benim izlediğim nasılda belli oluyor :) burdan @beyazsoy un kulaklarını çınlatalım dizilere en az 2 milyonluk katkım oluyor dahada yükselir pek cilveli diziydi :))
@Çiğdem- senin grimm bilmem kaç yıllık dizi olmasına rağmen consomatris kadar izleyici alamamış demekki eskiye rağbet olsa bit pazarına nuri yağardı sözü doğruymuş :)
Bozuk saat olduğunu biliyon)) Türkiyede de arada tuttutdugun olurdu)))

Bozuk saat olduğunu biliyon)) Türkiyede de arada tuttutdugun olurdu)))
o nasıl bozuk saat ya, dünyanın en dakik saatinde daha güzel işliyor hangi diziye el atsam iki mülyon yukarı fırlıyor :) bence bende bir gelişme var gibi artık dizilere katkım eksi yönde değil artı yönde gelişim kaydediyor :)