Kadın Eli Değince 10.Bölüm'le Final Yapıyor

Finalde Çiğdem Ve Bay Becerikli Düğünü Olsunmu Size Olmasın Mı

• Evet olsun bu anı bekliyoruz 10 bölümdür

Oy: 7 77.8%
  • Hayır olmasın kimsenin öyle birşey beklediği yok

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
proxy.php

final bölümü bu hafta içi herhangi birgünde yayınlanıcaktır
evet arkadaşlar severek gülerek takip ettiğiniz kadın eli değince finale geldi önce karakterleri konuyu tekrar hatırlyalım
oyuncular 2 ana karakterden oluşuyordu
çiğdem : her meslek grubunda başarılı olabiliceğini idda eden güzel ve genç bir kadındı
bay becerikli : herşeye yeteneği olan doğa üstü bir varlıktı

konusu bay becerikli ve çiğdem bir iddaya giriyordu bay beceriklinin verdiği 10 meslek gurubundakı görevleri çiğdem başarırsa bay beceriklinin güclerini alıcaktı başarısız olursa çiğdemin yeteneğini bay becerikli alıcaktı

şu ana kadar kahramanımız çiğdem neler yapmış her bölümden kısaca tekrar hatırlayalım
1.bölüm : hakem olup sahada futbolcuları oklavalayla kovaladı
2.bölüm: boksor olup 1 makyaj'la karşısına çıkan iri yarı erkek boksoru kaçırmayı başardı
3.bölüm : mafya dünyasın girdi ve silahlar yerine parfumlar sıkıldı, çamaşır suyuyla mafya babası temizledi
4.bölüm : dedektif olur ve silahlı düşmanlara karşı fırlattığı terliklerle çatışmaya girer
5. bölüm : fedai olur ve koruduğu çocuğu kaçıran adamı oklavasıyla rehin alır
6.bölüm : futbolcu olur topuklu ayakkabıyla sahaya çıkar ve popoşatayı icaat ederek popo golu atar
7. bölüm : erkek berberi olur erkek müşterilerin saçlarını ağda yaparak almaya çalışır
8. bölüm : asker olur savaşa katıldığı düşman askerleri kafalarına attığı 2 elmayla bayıltıp yakalar
9. bölüm : jokey olur at yarışlarına katılır cazibesiyle yarıştakı atları bile kendine aşık etmeyi başarır

şimdide 10.bölüm finalden bilgiler paylaşalım
10.bölüm final görevi çiğdem son görevinde başbakan olur ve türkiyeyi yöneltmeye çalışır
türkiyeyi aldığı kararlar oldukça karıştırıcaktır kadınlardan destek alırken erkeklerden tepki görücektir
o karararlar ne olucaktır ve beklenen an işin sonunda bay becerikli ve çiğdem düğünmü var yoksa
hepsi daha fazlası final bölümünde

Başbakanlıga daha önce kadın eli seçmişti ki)))) ben tasvip edemiyorum pek)))

benim senaryomda öyle birşey olmadıkı finale senaryoya başlamadan öcne aklımdakı final buydu 🙂🙂🙂
Tansu çiller kadın başbakan oldu . cogu erkekden daha etkek tavri vardi. Ekonomi profuydu ekonomiyi batirdi ))) çatlı ve bu tür yapılar için bu ülke icin kursun atan da yiyen de kutsaldır drmisti
Tansu Çiller di galiba başbakan olmuştu
Evet tansu çiller yaptı ve çok kötüydü)))

Tansu çiller kadın başbakan oldu . cogu erkekden daha etkek tavri vardi. Ekonomi profuydu ekonomiyi batirdi ))) çatlı ve büyür yapılar icin için bu ülke icin kursun atan da yiyen de kutsaldır
Tansu Çiller cesur kadınmıs
iki küçük Ada için yunanistan la savaşa girecekmis hatta sonra o adalara operasyon filan düzenlenmiş :D :D

Tansu çiller kadın başbakan oldu . cogu erkekden daha etkek tavri vardi. Ekonomi profuydu ekonomiyi batirdi ))) çatlı ve bu tür yapılar için bu ülke icin kursun atan da yiyen de kutsaldır drmisti

Evet tansu çiller yaptı ve çok kötüydü)))
iki küçük Ada için yunanistan la savaşa girecekmis hatta sonra o adalara operasyon filan düzenlenmiş :D :D
bennn kadınların hiç yapmadığı meslekleri seçmiyomkı her mesleği kadınlarda yapıyor ben erkeklerin genelde yaptığı meslekleri seçtim yoksa öncekı meslekleride kadınlarda yapıyor yanı 🙂🙂

Waytt merakla bekliyorum :) [HASHTAG]#Basbakancigdem[/HASHTAG] :A Abi çok iyi yaa :kiki:
hahahha evettt şimdi sıra türkiyeyi karıştırmakta hahahahah :F:F:F

bennn kadınların hiç yapmadığı meslekleri seçmiyomkı her mesleği kadınlarda yapıyor ben erkeklerin genelde yaptığı meslekleri seçtim yoksa öncekı meslekleride kadınlarda yapıyor yanı 🙂🙂

Bakalım başarılı olacak mısın ? :))

[HASHTAG]#ulkeyikaristirma[/HASHTAG] [HASHTAG]#Basbakancigdem[/HASHTAG] :A :F ahahaah eline sağlık bekliyoruz bölümü 😉

Kadınlığını kapamak için boyle sert erkek yapardı)) aşırı askeri önlemler de üstüne yoktu . kardak krizi yaşandı haklisin unutmusum)))

Ama yaptığın meslekleri erkeklere karşın yaptın. erkeklerle yarıştı hep. buradaki konsepte uymuyor pek. mesela Almanya başbakanı çok iyi gidiyor.

Ama yaptığın meslekleri erkeklere karşın yaptın. erkeklerle yarıştı hep. buradaki konsepte uymuyor pek. mesela Almanya başbakanı çok iyi gidiyor.
sonucta şuan türkiyede yeniden bir kadın basbakan olması imkansız gibi bende genelde erkeklerin yaptığı meslekler üstüne gidiyorum basbakanlıkta erkeklerin yaptığı mesleklerin basında geliyor sende bazı unsurlarda haklısın cnm ama finale sıradan bir meslek olmazdı böyle bir emslekle bitirmem daha doğru olduğunu düşündüm 🙂🙂🙂