Nur-Özlem koruma altında olduğu için tek hedef Ayşenur olacak.Nasıl yani.😱 O zaman kızlar mı çaıkrtaca.Ama Jüri o zaman yine beğenir nasıl aolcak acaba.
![]()
Nur-Özlem koruma altında olduğu için tek hedef Ayşenur olacak.
Ben yeni izlemeye başladım şu an en düşük puan kimde bilmiyorum. Evet en düşük puan alan ve kızların dediği rakip olacak ama juri karar verecek.Ama Ayşenur'a en düşük puan alan rakip olmayacak mı mesela kızlar Tuğçe'yi çıkarsa yine Jüri'nin dediği oalcak anladın her halde eğer Ayşenur'u tüm haftaya göre değerlendirmezlerse kız Jüri'den yine puan alır ve o seçilir en düşük puan kim şuan.![]()
Ben yeni izlemeye başladım şu an en düşük puan kimde bilmiyorum. Evet en düşük puan alan ve kızların dediği rakip olacak ama juri karar verecek.![]()
Ayşenur'a Kemal kaç verdi o kısmını görmedim ama o da 5 vermiştir diye düşünerek herkes 5 verdi dedim.Ayşegül herkesden 5 aldı dedin dimi.Bu durumda bir diğer herkesden 5 puan alanı çaıkrtırlarsa Kızlar onla yarışırsa kaybeder gibi neyse meraklandırdın bakyorum.
Gizem güzelmiş.![]()
Ayşenur'a Kemal kaç verdi o kısmını görmedim ama o da 5 vermiştir diye düşünerek herkes 5 verdi dedim.İzlemen güzel oldu, senin Nurcan Tarkan olmuştu.
![]()
Son kararı zaten juri veriyor ve jurinin Ayşenur'u göndereceğini düşünmüyorum.Ayşenur çok emek vermiş gitmemeli.![]()
Hadi ya.Özet vardı ama daha sonra reklam verdi mi bilmiyorum çünkü babam kanalı değiştirdi.Şu an bile izleyemiyorum.
Ayşenur'un gideceği kesin mi yani?![]()
Ama şu an izliyorum.Hadi ya.Bende full ders çalıştım.
![]()
Daha bitmedi mi? 😱Ama şu an izliyorum.
Özlem ve Ayşenur juri karşısında. Oylar eşit, kararı Nurella verecek.
Reklama girdi - 01.23