İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Şu an izlemeye başladım. :Z @sokak sanati Ayşenur'a herkes 5 verdi. :bhr:

Nurcan Tarkan olmuş. 😱

Nur-Özlem koruma altında olduğu için tek hedef Ayşenur olacak.

Ama Ayşenur'a en düşük puan alan rakip olmayacak mı mesela kızlar Tuğçe'yi çıkarsa yine Jüri'nin dediği oalcak anladın her halde eğer Ayşenur'u tüm haftaya göre değerlendirmezlerse kız Jüri'den yine puan alır ve o seçilir en düşük puan kim şuan.(b)

Ama Ayşenur'a en düşük puan alan rakip olmayacak mı mesela kızlar Tuğçe'yi çıkarsa yine Jüri'nin dediği oalcak anladın her halde eğer Ayşenur'u tüm haftaya göre değerlendirmezlerse kız Jüri'den yine puan alır ve o seçilir en düşük puan kim şuan.(b)
Ben yeni izlemeye başladım şu an en düşük puan kimde bilmiyorum. Evet en düşük puan alan ve kızların dediği rakip olacak ama juri karar verecek. :)

Ben yeni izlemeye başladım şu an en düşük puan kimde bilmiyorum. Evet en düşük puan alan ve kızların dediği rakip olacak ama juri karar verecek. :)

Ayşegül herkesden 5 aldı dedin dimi.:d Bu durumda bir diğer herkesden 5 puan alanı çaıkrtırlarsa Kızlar onla yarışırsa kaybeder gibi neyse meraklandırdın bakyorum.:D

Gizem güzelmiş.:F

Ayşegül herkesden 5 aldı dedin dimi.:D Bu durumda bir diğer herkesden 5 puan alanı çaıkrtırlarsa Kızlar onla yarışırsa kaybeder gibi neyse meraklandırdın bakyorum.:D

Gizem güzelmiş.:F
Ayşenur'a Kemal kaç verdi o kısmını görmedim ama o da 5 vermiştir diye düşünerek herkes 5 verdi dedim. :D İzlemen güzel oldu, senin Nurcan Tarkan olmuştu. :A

Çok güzel gidiyor reklam aralarinda girebiliyorum. :) Türkiye'nin tek favorisi Nur birazdan podyumda. :) Onun haricinde İkizlere bayıldım. Aycan her zaman daha tarz ve daha güzel diğerinr göre, net. :)

Ayşenur çok emek vermiş gitmemeli.:(

Gizem en düşük galiba şuan ama oda çok iyiydi. Tuğçe ehh işte olmuş.:F Ayşenur favori şuan.:D

Bu arada Fragman ne öyle.😱 O Rosa gelmiş kızların ağızlarını burunlarını dağıtacak gibi.:F

Çok üzüldüm yaaa.:T Nurcan ile Aycan dışında hepsine antiyim artık yada Rosa'yı destekleyebilirim. Hepsi çok sahte. Nasıl bi haksızlık çözemedim bence Gizem'i demesi lazımdı Tuğçe ve Ayşegül uyuzunun.

Neyse o son sahneye podyumu terkedişini ve Nur Yerlitaş'ın kararını unutmayacağım. Böyle bir haksızlığı hele hiç.