"Empire" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399959736.jpg

Fox'un yeni sezonda yayınlayacağı iddialı işlerden biri de "Empire"

Güçlü yapımcı ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 2015'te yayınlanacağı açıklandı. Muhtemelen 13 bölüm şeklinde yayınlanacak olan diziye ait ilk fragman ise şimdiden yayınlandı bile.

İşte "Empire" dizisinin ilk resmi fragmanı:

Diziyle ilgili olarak daha önce şu konuda verdiğimiz bilgiler:

İki Oscar adaylığı bulunan ve geçtiğimiz yıl The Butler filmiyle yine adından söz ettiren ünlü yönetmen Lee Daniels'ın imzasını yaşıyan bu dizi hip-hop dünyasının içindeki bir ailenin hayatını ele alıyor. Müzik konusunu önplanda tutacak dizide Oscar adaylığı bulunan ve son dönemde Person of Interest ile de tanınan oyuncu Taraji P. Henson da yer alıyor. Yine Oscar adaylığı bulunan ünlü oyuncu Terrence Howard kadrodaki bir diğer önemli oyuncu.

Empire'ın ilk bölümünü bizzat Lee Daniels yönetmiş.

Terrence Howard'ın zaten Hustle Flow diye bir filmi var, o da hip-hop'la ilgiliydi beğenmiştim o filmi, bu diziyide izlerim.

Fox dizi haberlerinde bakılacak diye not düşmüşüm, iyiki de düşmüşüm diziye bayıldım:X Keşke HBO 'da filan olsaydı tadından yenmezdi bu dizi:love1: Siyahilerin ağirliklı oldugu dizileri pek izleyemem ama bunda izlemek için şarkılar bile yeter ki şarkılar sanırım TİMBLAND'den:X

Benim çok ilgimi çekmedi aslında ama yorumlara göre hareket ederim. Fox bu sene az bölümlü, kaliteli işler yapma yolunda gidecek gibi. Destekliyoruz. :):)

Fox'un [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] kadar merakla beklediğim dizisi, yeni fragmanı çıkmış:X