Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım Cuma olur, çünkü Cuma Medceziri bırakan bir gençlik kitlesi var bu bir gerçek.

Yalan Dünya Çarşamba olursa A/B`yi alır. Bakalım ne olacak? :)
Şu da bir gerçek Cuma günü YD kitlesi var. Yine de Arka Sokaklar'ın AB oranlarından çok daha iyi alacağı kesin.

İzleyesim gelmedi yeni bölümü sanırım yoğun bir boşluğum olmadıkça izlememde.:)

Şuan tekrarı izliyorum sanırım ilk bölüm. Gayet güzel dizi niye tutmamış anlamadım..

2. bölüm epey iyiydi. Yelda'da Cem'e aşıkmış eskilerden bakalım neler olacak Şafak-Cem-Yelda arasında.:X Bu bölümde hasta vakaları iyiydi. Şu zehirlenen ailedeki çocuğun "aney bana bu gızı alah" dediği sahnede koptum. :X

Dizi 3. bölümde 5'i görmüştü, 3. bölüm fragmanı dehşet olmuş gerçekten.

2. bölüm epey iyiydi. Yelda'da Cem'e aşıkmış eskilerden bakalım neler olacak Şafak-Cem-Yelda arasında.:X Bu bölümde hasta vakaları iyiydi. Şu zehirlenen ailedeki çocuğun "aney bana bu gızı alah" dediği sahnede koptum. :X

Dizi 3. bölümde 5'i görmüştü, 3. bölüm fragmanı dehşet olmuş gerçekten.
Yelda ipek Karapınarsa belliydi ilk bolumden fettan fattan bakiyordu nura ve @xemrexxx in selimine :)

3 bölümü çok beğendim Cem ve Şafak sahneleri çok iyiydi özellikle Sertap Erenerin klip yaptıkları şarkısı muazzam bir bölüm izledik. Alp ve Melis iticilik te bir dünya markası olacaklar bu gidişle. Kuzu öldürüyor beni ya süper. Seza hemşire ve Selim sahnelerine bayıldım. Dizinin bitmesi falan söz konusu değil di mi? @Bully @xemrexxx?

Son düzenleme:
Son bölümün tekrarı başlıyor ekran başına :Z

Harika bir bölüm. Dizi sıkmadan izlettiriyor kendini valla.

Cem de mi Şafak'ı aldatmış geçmişte :T: Ben inanmıyorum Şafak yanlış anlamıştır bence. :D

Şafak'la Cem'in arabada Sertab Erener - Unutursun eşliğinde geçmişe döndükleri sahne çok iyiydi.

Dizinin 3. bölümüde izledim :D
İşler iyice karıştı. Alp fena inat yaptı geçti o kadını başhekim yaptı. 😱 Şafak iyi ayrılmıyor hastaneden :D
Cem ile yakınlaşmalar içten içe başladı , fragmanda fena. :)
Alp'in hastaneye ortak olması iyi oldu ama ortalık ne güzel karışacak. :Z İnş dizi yükselir ben internetten izlemeye devam edeceğim. :)

Dizinin 3. bölümüde izledim :D
İşler iyice karıştı. Alp fena inat yaptı geçti o kadını başhekim yaptı. 😱 Şafak iyi ayrılmıyor hastaneden :D
Cem ile yakınlaşmalar içten içe başladı , fragmanda fena. :)
Alp'in hastaneye ortak olması iyi oldu ama ortalık ne güzel karışacak. :Z İnş dizi yükselir ben internetten izlemeye devam edeceğim. :)
Kanal D'den dizi izlemeyecekti güya. :F