3 reyting idare eder ama AB için kötü yazdım. Yani şu sistemde 3 reyting kötü değil ki? İdare eder olur.İki çiçek kapişmiş Kara olanı kazanmiş Karanfil günün yorumunda 3 reyting için "idare eder" denilenerek hakkında olumlu sonuç çıkarılmış ama hiçte idare eder bi sonuç yok ortada. En azından ilk 10'a girebilseydi "hee idare etmiş" derdim. Dizi vasatın altında gitmiş. Darısı Kertenkele'nin başına
Güldür Güldür'e tebrikler, ergenler dün akşam ekran başındaymiş yine Medcezir Güldür Güldür 7+ reytingle ilk 3'ü kapmişlar
Sen mi yazmiştin3 reyting idare eder ama AB için kötü yazdım. Yani şu sistemde 3 reyting kötü değil ki? İdare eder olur.
benim kaç dizi 1 bölümde bitti saysam pes dersinizBen 1 bölüm arka sokaklar izleyim de bitsin bir an önce
Konuyu ben açtığıma göre.Sen mi yazmiştin
PT için nesi idare ediyor? Aynı kategoride sabahın köründe yayınlanan Mügo'sh'um bile 3.5 reyting almiş Mügo'sh'umu yayınlasa atv en kötü ihtimalle share sıralamasına göre 2.olurmuş Bu da atv'ye 8 reyting ederdi. 8 reyting nere 3 reyting nere
Ama o PT2 ve share olarak iyi Hemde sıralamada üstlerde Beyaz Karanfil'in böyle övünülecek şeyleri yokKonuyu ben açtığıma göre.
Çarşamba Hayat Yolunda falan 3.5 - 4 alınca idare eder diyoruz ama.
Medcezir abde yukselmis yalniz abc1 dede Yükselmis nereye düşüyor totoş düşsede olurKaragül reytinglerde iyi giderek kanalını sevindirmiş.
Medcezir düştükçe düşüyor.
Güldür Güldür Show cuma günüde çok iyi giderek Show TV'nin banko yapımı oldu.
Beyaz Karanfil bütün gruplarda vasat bir şekilde başlayarak şimdilik geleceğe ışık yapmamış.
Alın Yazım baya iyi gitmiş.
Beyaz Karanfil'in gelişi ile Arka Sokaklar reytinglerde düşmüş.
Tamam tamam haftaya full karalarım.Ama o PT2 ve share olarak iyi Hemde sıralamada üstlerde Beyaz Karanfil'in böyle övünülecek şeyleri yok
Sen açınca konuyu yorumu da mı sen yapmiş oluyorsun? Bi ara konuyu başkası açtiğinda başkasının yorumu ekleniyordu?
AB dışı diğer gruplar FOSMedcezir abde yukselmis yalniz abc1 dede Yükselmis nereye düşüyor totoş düşsede olur
Hersey zirve değildir bölüm superdi yaAB dışı diğer gruplar FOS
Bi kere Ab grubunda zirveyi kaptırmış.