24 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben 1 bölüm arka sokaklar izleyim de bitsin bir an önce

İki çiçek kapişmiş Kara olanı kazanmiş :X Karanfil günün yorumunda 3 reyting için "idare eder" denilenerek hakkında olumlu sonuç çıkarılmış ama hiçte idare eder bi sonuç yok ortada. En azından ilk 10'a girebilseydi "hee idare etmiş" derdim. Dizi vasatın altında gitmiş. Darısı Kertenkele'nin başına :A

Güldür Güldür'e tebrikler, ergenler dün akşam ekran başındaymiş yine :A Medcezir Güldür Güldür 7+ reytingle ilk 3'ü kapmişlar :F
3 reyting idare eder ama AB için kötü yazdım. Yani şu sistemde 3 reyting kötü değil ki? İdare eder olur. :D

3 reyting idare eder ama AB için kötü yazdım. Yani şu sistemde 3 reyting kötü değil ki? İdare eder olur. :D
Sen mi yazmiştin :X

PT için nesi idare ediyor? Aynı kategoride sabahın köründe yayınlanan Mügo'sh'um bile 3.5 reyting almiş :F Mügo'sh'umu yayınlasa atv en kötü ihtimalle share sıralamasına göre 2.olurmuş :F Bu da atv'ye 8 reyting ederdi. 8 reyting nere 3 reyting nere :F

Ben 1 bölüm arka sokaklar izleyim de bitsin bir an önce
benim kaç dizi 1 bölümde bitti saysam pes dersiniz

çocuklar ne olacak star tv Sihirli annem star tv TUT Show aşktan kaçınılmaz Aile reisi star Yalancı romantik fox çocuklar duymasın star bizim okul ATV prenses perfinya fox Güzel Çirkin kanal d Harem fox
Bunların içinde dayanan iki dizi kaldı
Küçük ağa
Arka sokaklar

Sen mi yazmiştin :X

PT için nesi idare ediyor? Aynı kategoride sabahın köründe yayınlanan Mügo'sh'um bile 3.5 reyting almiş :F Mügo'sh'umu yayınlasa atv en kötü ihtimalle share sıralamasına göre 2.olurmuş :F Bu da atv'ye 8 reyting ederdi. 8 reyting nere 3 reyting nere :F
Konuyu ben açtığıma göre. :A

Çarşamba Hayat Yolunda falan 3.5 - 4 alınca idare eder diyoruz ama. :F

Konuyu ben açtığıma göre. :A

Çarşamba Hayat Yolunda falan 3.5 - 4 alınca idare eder diyoruz ama. :F
Ama o PT2 ve share olarak iyi :X Hemde sıralamada üstlerde:F Beyaz Karanfil'in böyle övünülecek şeyleri yok :F

Sen açınca konuyu yorumu da mı sen yapmiş oluyorsun? Bi ara konuyu başkası açtiğinda başkasının yorumu ekleniyordu?

Karagül reytinglerde iyi giderek kanalını sevindirmiş.
Medcezir düştükçe düşüyor.:(
Güldür Güldür Show cuma günüde çok iyi giderek Show TV'nin banko yapımı oldu.
Beyaz Karanfil bütün gruplarda vasat bir şekilde başlayarak şimdilik geleceğe ışık yapmamış.
Alın Yazım baya iyi gitmiş.
Beyaz Karanfil'in gelişi ile Arka Sokaklar reytinglerde düşmüş. :(

Karagül reytinglerde iyi giderek kanalını sevindirmiş.
Medcezir düştükçe düşüyor.:(
Güldür Güldür Show cuma günüde çok iyi giderek Show TV'nin banko yapımı oldu.
Beyaz Karanfil bütün gruplarda vasat bir şekilde başlayarak şimdilik geleceğe ışık yapmamış.
Alın Yazım baya iyi gitmiş.
Beyaz Karanfil'in gelişi ile Arka Sokaklar reytinglerde düşmüş. :(
Medcezir abde yukselmis yalniz abc1 dede Yükselmis nereye düşüyor :) totoş düşsede olur :)

Ama o PT2 ve share olarak iyi :X Hemde sıralamada üstlerde:F Beyaz Karanfil'in böyle övünülecek şeyleri yok :F

Sen açınca konuyu yorumu da mı sen yapmiş oluyorsun? Bi ara konuyu başkası açtiğinda başkasının yorumu ekleniyordu?
Tamam tamam haftaya full karalarım. :F

Ben açtığımda ekliyorum eğer ben açıp eklemezsem yorum başka bir mod yorum yapıyor konu onun üzerine geçiyor. :)