Morena Baccarin 'Gotham' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1414207114.jpg

Ben McKenzie, Donal Logue ve David Mazouz’un başrollerinde yer aldığı Gotham'a, Emmy adaylığı bulunan güzel oyuncu Morena Baccarin katıldı.

DC Comics’in ünlü kahramanı Batman’in gençlik yıllarını ve yaşadığı şehir Gotham’ı ekranlara getiren Fox dizisi Gotham'a, özellikle Homeland dizisindeki Jessica Brody rolüyle ünlenen Morena Baccarin, önemli bir karakteri canlandırmak üzere diziye katıldı. Dizide 'Dr Leslie Thompkins' karakterini canlandıracak. 'Dr Leslie Thompkins' karakteri Bruce Wayne'in arkadaşı ve sırdaşı olacak.

Daha önce Firefly ve V gibi dizilerde yer alan Brezilya asıllı aktris Morena Baccarin, bu sene yayınlanan Batman’in oğlu filminde de 'Talia al Ghul' karakterini canlandırmıştı.

@OzaN @Forumdash @destere @Çiğdem- @-potterhead-

Damian Lewis'de Showtime'ın yeni dizisi Billions kadrosuna katılmış. Homeland'a döner diye bekliyordum. :(

umarım reytinglere katkısı olur gotham her hafta düşüyor malesef 2.sezon tehrikeye giriyor bence:T

şimdi spoiler yedik gibime geldi ? :)
bu jessica brody demekki homeland da öldü başına bişey geldi ? yoksa niye gotham a geçsin :)
Bu haberden kaçamazsın her yerde var. :)

Yahşi Cazibe'de Peker Pekmez diziden ayrılınca karısı Manidar ve kızı Nazlı'da ayrılmak zorunda kalmıştı. Homeland'ta da aynısı oldu. :)

Süper haber :oley: Kendisini Homeland'te pek sevmiyordum ama V dizisinde benim için efsane karakterlerden birisi olmuştu. Kendisinin boyununun uzunlugundan olsa yada V'deki karakteriyle beni harbiden etkilediği için kendisine fantastik karakterleri çok yakıştırıyorum:X Umarım [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] 'da da güzel bi karakter olur. Karakterin saçı beyazmiş çizgi romanda.
Gotham_107_Falcone_sHouse_11455_hires23.jpg

Bu haberden kaçamazsın her yerde var. :)

Yahşi Cazibe'de Peker Pekmez diziden ayrılınca karısı Manidar ve kızı Nazlı'da ayrılmak zorunda kalmıştı. Homeland'ta da aynısı oldu. :)
yani burda bir spoi daha mı veriyorsun :)) o yetmez al sana bunuda söyliyim der gibi bir halin var ? :))

Süper haber :oley: Kendisini Homeland'te pek sevmiyordum ama V dizisinde benim için efsane karakterlerden birisi olmuştu. Kendisinin boyununun uzunlugundan olsa yada V'deki karakteriyle beni harbiden etkilediği için kendisine fantastik karakterleri çok yakıştırıyorum:X Umarım [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] 'da da güzel bi karakter olur. Karakterin saçı beyazmiş çizgi romanda.
Gotham_107_Falcone_sHouse_11455_hires23.jpg

bencede süper haber, bence claire danes de gotham a geçsin kadını çok sevdim yalnız ajanlık yakışmıyor kadına, biraz da gotham da fantazik bir konuya karışsın muhteşem olur dizinin imdb puanı 10 olur :)

yani burda bir spoi daha mı veriyorsun :)) o yetmez al sana bunuda söyliyim der gibi bir halin var ? :))

bencede süper haber, bence claire danes de gotham a geçsin kadını çok sevdim yalnız ajanlık yakışmıyor kadına, biraz da gotham da fantazik bir konuya karışsın muhteşem olur dizinin imdb puanı 10 olur :)
Claire için bu sezon ben de keşke diyorum :( Maalasef son bölümde yaptiği hamle beni çileden çıkardı.Hiç yakişmayan hareketler:T:

Dizinin yapımcılıgını Claire' vereceklerse hemen gelir :F

Claire için bu sezon ben de keşke diyorum :( Maalasef son bölümde yaptiği hamle beni çileden çıkardı.Hiç yakişmayan hareketler:T:

Dizinin yapımcılıgını Claire' vereceklerse hemen gelir :F
kadının her bölüm başlarken bir (I can't ) diyişi var... hiç bir allahın kız kulu o derece seksi I can't diyemez :) bence claire danes e gotham ı toptan teslim etselerde olur yakışır yani :)

kadının her bölüm başlarken bir (I can't ) diyişi var... hiç bir allahın kız kulu o derece seksi I can't diyemez :) bence claire danes e gotham ı toptan teslim etselerde olur yakışır yani :)
Sen şimdi bunu niye dedin:( Dizinin ilerleyen bölümlerinde her I can't deyişini duyduğumda beni gülme alır :F:F

Sen şimdi bunu niye dedin:( Dizinin ilerleyen bölümlerinde her I can't deyişini duyduğumda beni gülme alır :F:F
şimdiye kadar hiç dikkatini çekmedimi ? benim dizinin en sevdiğim kısmı o bölüm başlarken özetlerde I can't diyor ya o söz beni mahfediyor 10 dakika kendime gelemiyorum :))

şimdiye kadar hiç dikkatini çekmedimi ? benim dizinin en sevdiğim kısmı o bölüm başlarken özetlerde I can't diyor ya o söz beni mahfediyor 10 dakika kendime gelemiyorum :))
Yok dikkatimi çekti ama ben onu ingilizler "kant" dediği için pek öyle ilgimi çekmiyordu :F Şimdi baktım amerikalıymış, acaba neden öyle diyor(b)