Bobby Roth Hangi Türk Dizisini Beğendi?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,500
Puanı
1,060
Lost,Prsion Break ve Revenge gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Bobby Roth,Filinta dizisi ve bir konferansa katılmak için Türkiye'ye gelmişti.

NTV'de yayınlanan Gece Gündüz programına konuk olan Bobby Roth,Türk dizilerinden Muhteşem Yüzyıl'ı beğendiğini söyledi.
Muhteşem Yüzyıl,benim çektiğim tarzda bir dizi değil ama hoş gözüküyordu. Kostümler, mekanlar, oyunculuklar bir tarihsel drama için oldukça başarılıydı.
Türkiye'ye gelmeden önce diziler hakkında bilgi sahibi olmak için Binbir Gece ve Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen Roth,Türkiye ile ABD arasında pek fark olmadığını tek sorunun Amerikan dizilerinin 40 dakika iken; Türk dizilerinin 90-100 dakika sürelere uzaması olduğunu söylüyor.

Birçok dizide yönetmenlik yapan Roth'un kendi dizileri içerisinde favorisi Prison Break iken şu an yayınlanan dizileri içersinde ise Game Of Thrones'u beğeniyormuş.
1414051773477.jpg

@destere @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @mrt-06 @FahriyEvcen @aserat54 @cookies @Harunnn60 @KayıpSehir @gizem ak @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @HachiKo @gözlemci @-potterhead- @OzaN @BesaleT @Bully @ozgur2113

Son düzenleme:
Bir de tabii onlarda dizilerin 10-24 bölümken bizde 40 bölüm olmaları sorunu var. :)

Muhteşem Yüzyıl'ı falan da en fazla 1 bölüm izlemiştir. :):)

Fark olmayan nokta şu oyuncu kalitemiz gayet iyi. Teknik açıdan falan da gayet iyi diziler. Diğer pek çok ülkede diziler pek önemsenmediği için pembe dizi seviyesinde kalıyor. O nedenle Türkiye öne çıkıyor. Yoksa çok zekice senaryolar falan ürettiğimizden değil. :):)

@xemrexxx açtıysa kesinlikle Muhteşem Yüzyıl'dır diye düşünmüştüm, yanılmadım. Beğendiğine sevindim MY'yi de... :)

Waovv vayy bee adam Binbir Gece ve MuhteşeM YüzyıL'ı izlemişte gelmiş :) en azından dünyaca tanınan bir diziyi beğenmedim diyemezdi elbet

Konuyu açanı görünce anlıyorum hangi dizi olduğunu ama insan bir umut diyor işte. :A