24 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reaksiyonda 16. olmuştu adamlar da alışkanlık yaptı :F
harbiden 16. sıraya iyi alıştılar vay be bahadırla cüneyt acaba reytinglere bakınca ne düşünüyodur aga :kiki: twitterdan soracam

abi 16. olmak nasıl bi duygu diye :kiki:

kenan çoban hırsına yenildi bence gürkan beyi kıskandığını düşünüyorum ben kenanın ayrılılık haberini duyar duymaz gürkan bey gibi bir dizide oynamak için ayrıldı bence demiştim ve kıs zaman sonra beyaz karanfil çıktı hatta kaçak dizisiyle senaryolarda uyuyor birbirine ama kaçak dizisinden aldığım zevkide bulmadım ben bu dizide sırf kenan ve hakan var diye takip edicem normal şartlarda 2.bölümüne bakmazdım ben bu dizinin kenan beyler var diye takip etmeye devam edicem 🙂🙂
aynı sebepten ayrıldılar zaten ama kenan çoban direk sattı yani nasıl bi satış yapmışsa artık adamın ismi bile geçmiyor vadide yok gibi sanki
cahit daha abdülün öldüğünü bile bilmiyo mesela sormuyo da adamı silmişler
bende 2.bölümü izlicem hatta 3. de şans vericem ama bu şekilde çok zor

harbiden 16. sıraya iyi alıştılar vay be bahadırla cüneyt acaba reytinglere bakınca ne düşünüyodur aga :kiki: twitterdan soracam

abi 16. olmak nasıl bi duygu diye :kiki:

aynı sebepten ayrıldılar zaten ama kenan çoban direk sattı yani nasıl bi satış yapmışsa artık adamın ismi bile geçmiyor vadide yok gibi sanki
cahit daha abdülün öldüğünü bile bilmiyo mesela sormuyo da adamı silmişler
bende 2.bölümü izlicem hatta 3. de şans vericem ama bu şekilde çok zor
o benimde dikaktimi çekti cnm kenan çoban şuan vadide daha önce oynamıyormus gibi birşey yanı kurtlar vadisinde abdülhey gibi birisi hiç olmadı gibi devam ediyorlar
oktay kayanrcaylada arası bozuktu pananın necati beyin ama yinede 10 yıl geçmesine rağmen hala zaman zaman süleyman çakır ismini duyuyoruz zaten oğlu pusat çakır hal dizide tutuluyor ama kenan çobanı daha önce hiçç kurtlar vadisinde oynamadı gibi gösteryorlar yanı abdülhey diye birisi yokmuş gibi 🙂🙂🙂

o benimde dikaktimi çekti cnm kenan çoban şuan vadide daha önce oynamıyormus gibi birşey yanı kurtlar vadisinde abdülhey gibi birisi hiç olmadı gibi devam ediyorlar
oktay kayanrcaylada arası bozuktu pananın necati beyin ama yinede 10 yıl geçmesine rağmen hala zaman zaman süleyman çakır ismini duyuyoruz zaten oğlu pusat çakır hal dizide tutuluyor ama kenan çobanı daha önce hiçç kurtlar vadisinde oynamadı gibi gösteryorlar yanı abdülhey diye birisi yokmuş gibi 🙂🙂🙂
abisine ihanet edenin sonu budur!
yoksa abdülhey normal bi şekilde çıkmış olsa memati gibi görkemli bi şekilde uğurlanırdı

Karagül totalde 10 reytingi geçerek açık ara zirvede yer almış tebrikler. :)

Medcezir ab'de 3.sıraya gerilese de reytingini arttırmış. Haftaya zirveyi alırız umarım tekrardan. :)

Güldür Güldür Show ab'de zirveyi almış tebrik ederim Show iyi hamle yapmış programı Cuma da yayınlayarak. :)

Arka Sokaklar totalde fena değil ama oranları Kanal D'ye yetmez gibi. Şeref Meselesi gelebilir Cuma'ya. :)

Beyaz Karanfil kötü başlamış tekrarları da pek umut vermemiş. :) Dizinin durumu 2 hafta içinde netleşir gibi. :)

Kim O sezona kötü başlamış. :A

Hayat Yolunda'nın tekrarı çok iyi gitmiş. :) Daha da yükselecez inşallah haftaya. :)

Dizileri ilk 10 a giremiyor aga üstüne üstlük yılın dizisi Reaksiyon Ulan İstanbulu geçemiyor :):)
Aslında fazla maliyeti olmasa zamanla dizi oturur reytingler gelirde dizinin maliyeti yüksek birden fırlama yapması şart. Star en başından hata yaptı iyi de yaptı Pazartesiye koyarak

[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] i geçmek kolay iş mi melun:bağır:

bence vadiye bak panpa 12 yıllık iş ama herkes kaçmak istiyor:A
Bence kolay iş sağlam bir dizi Karadayıyı da Ulan İstanbulu da geçer ama şu anda ekranda dizi kıtlığı var hem Vadiden bugüne kadar kimler gitti Abdülhey falan mı bizi etkileyecek :A

Bence kolay iş sağlam bir dizi Karadayıyı da Ulan İstanbulu da geçer ama şu anda ekranda dizi kıtlığı var hem Vadiden bugüne kadar kimler gitti Abdülhey falan mı bizi etkileyecek :A
etkileyecek demiyorum dizinin 10-12 senelik oyuncuları diziden yalan atarak ayrılıyor sorun var diyorum :XXX

dizi kıtlığı mı varmış :F

etkileyecek demiyorum dizinin 10-12 senelik oyuncuları diziden yalan atarak ayrılıyor sorun var diyorum :XXX

dizi kıtlığı mı varmış :F
Karakterlerinde sorun var işte ne yaparsın İsmail Demirci Beyaz Karanfil için ağzım açıkta izliyorum dedi ama görüyoruz vasatın da vasatı bir dizi.

Kaliteli dizi konusunda dedim şu anda ekranda kaliteli dizi sayısı çok az :)

Karagül totalde 10 reytingi geçerek açık ara zirvede yer almış tebrikler. :)

Medcezir ab'de 3.sıraya gerilese de reytingini arttırmış. Haftaya zirveyi alırız umarım tekrardan. :)

Güldür Güldür Show ab'de zirveyi almış tebrik ederim Show iyi hamle yapmış programı Cuma da yayınlayarak. :)

Arka Sokaklar totalde fena değil ama oranları Kanal D'ye yetmez gibi. Şeref Meselesi gelebilir Cuma'ya. :)

Beyaz Karanfil kötü başlamış tekrarları da pek umut vermemiş. :) Dizinin durumu 2 hafta içinde netleşir gibi. :)

Kim O sezona kötü başlamış. :A

Hayat Yolunda'nın tekrarı çok iyi gitmiş. :) Daha da yükselecez inşallah haftaya. :)
cevherin ilk okul aşkı gelecek haftaya bence o yükseltir

pana ve panadan ayrılanların dizi tutturdukları görülmedi panpa :X pana film bir kv-kvp yi tutturdu onda da osman sınav varidi :X
Osman Sınav tek değildi diğerlerine haksızlık yapma :)

Hem nerde dizi tutturdukları görülmedi

Özgü Namal Hanımın Çiftliği
Oktay Kaynarca Adanalı
Bergüzar Korel Binbir Gece
Selçuk Yöntem Aşkı Memnu
Zafer Ergin Arka Sokaklar

Daha bunun gibi bir sürü örnek var

:Fşu güldür güldürün izlenmesine gerçekkten şaşırıyorum:Dinsanlar ne buluyor şu programda anlamıyorum.Hüç gülüncek bir tarafı yok.Hııı madem komedi istiyorsunuz açın şener şen ve kemal sunal filmlerini izleyin:)
Medcezir ab de artmış.Totalde ise fena değil.Dizi aşka bağladı iyice biraz aksiyon lazım...
Karagül harikalar yaratıyor:)