-potterhead-
Favori Üye
Her hafta söylenen şey, bakalım ne zaman tutacako zaman kan kaybedecek diyim en kısa sürede
Her hafta söylenen şey, bakalım ne zaman tutacako zaman kan kaybedecek diyim en kısa sürede
öyle deme aga İsmail Demirci ağzı açık izlemiş efsane dizi diyor ))))Beyaz Karanfil çok kötü başlamış.Harbiden de dizi neydi öyle bu reytingler bile fazla bu dizi için Vadiyi bıraktılar şimdi pişman olmuşlar
toal de tutmuş gibi, geriye bi ab kaldıHer hafta söylenen şey, bakalım ne zaman tutacak
Hiç alakası yok bence zaten Total ortalaması 6, her hafta küçük oynamalar oluyor dizilerde, 4'e düşmedikçe o önerme tutmuş sayılmaztoal de tutmuş gibi, geriye bi ab kaldı
bakalım, ilerki haftaları bekliyoruzHiç alakası yok bence zaten Total ortalaması 6, her hafta küçük oynamalar oluyor dizilerde, 4'e düşmedikçe o önerme tutmuş sayılmaz
Melis civelek'in öyle ahım şahım yaptığı bi şey yok ki. güldür güldür zaten yazın o daha kanal başına gelmeden iyi gidiyordu. ve her günü gg kurtarıyor.karagül iki gruptada yükselmiş, karanfil yüzünden total de düşer diyordum ama yine iyi gitmiş özellikle total de.
medcezir kan kaybetmeye devam ediyor. ilerleyen hatalarda daha da düşecektir.
güldür güldür ab'de zirveyi almış. helal olsun😱 semre şimdi burayı istila eder.
Arka sokaklar berbat gitmiş. kanald ona buna sataşıcağına cumanın vazyetine baksın.
hayat yolunda tekrarlarınıda coşup yeni bölümde sessizliğini koruyan cinsten
alın yazım ve bu tarz benim kanallarının gündüz kuşak gururları.
İstila etmeme gerek yok sezon baslamamisdan Melis Civelek showun basina gecdihinden beri dedim show tv bu sezon ucar die
eeeee sen vadiyi satarsan sonun budur aga açık ve NET ))Medcezir 2 sezon reytingler bence yetersiz.Ay yapımın 3 sene yüzünü güldüren yine Karadayı
Beyaz karanfilde balon çıktı Vadiden ayrılanların dizileri yerlerde
Güldür güldür melis civelegin aldığı programı mi ya da bu tarz benim ondan önce karara bağlanmış yapımlar.karagül iki gruptada yükselmiş, karanfil yüzünden total de düşer diyordum ama yine iyi gitmiş özellikle total de.İstila etmeme gerek yok sezon baslamamisdan Melis Civelek showun basina gecdihinden beri dedim show tv bu sezon ucar die
medcezir kan kaybetmeye devam ediyor. ilerleyen hatalarda daha da düşecektir.
güldür güldür ab'de zirveyi almış. helal olsun😱 semre şimdi burayı istila eder.
Arka sokaklar berbat gitmiş. kanald ona buna sataşıcağına cumanın vazyetine baksın.
hayat yolunda tekrarlarınıda coşup yeni bölümde sessizliğini koruyan cinsten
alın yazım ve bu tarz benim kanallarının gündüz kuşak gururları.
https://fav10.net/forum/threads/fenomen-dizide-sürpriz-değişiklik.236540/Dizinin ismi ne ara değişti 😱😱
16 1 ERKEK 1 KADIN 2 COCUK FOX TV 23:44:29 00:42:18 2.55 10.96
Ben görmemişim diziyi 2 haftadır izlemiyorum neler olmuşşş😱😱