24 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyaz Karanfil çok kötü başlamış.Harbiden de dizi neydi öyle bu reytingler bile fazla :F :F :A bu dizi için Vadiyi bıraktılar şimdi pişman olmuşlar
öyle deme aga İsmail Demirci ağzı açık izlemiş efsane dizi diyor :)))))

yazık ettiler kendilerine hem bizim gözümüzde bittiler hem kendilerini bitirdiler

Medcezir 2 sezon reytingler bence yetersiz.Ay yapımın 3 sene yüzünü güldüren yine Karadayı:)
Beyaz karanfilde balon çıktı Vadiden ayrılanların dizileri yerlerde

Karagül Farkı. :) Şu an 10 reytingi geçen tek dizi. Hem gün birincisi hem haftanın birincisi her zaman ki gibi Tebrik ederim dizimi. :) :)

karagül iki gruptada yükselmiş, karanfil yüzünden total de düşer diyordum ama yine iyi gitmiş özellikle total de.

medcezir kan kaybetmeye devam ediyor. ilerleyen hatalarda daha da düşecektir.

güldür güldür ab'de zirveyi almış. helal olsun😱 semre şimdi burayı istila eder. :F

Arka sokaklar berbat gitmiş. kanald ona buna sataşıcağına cumanın vazyetine baksın.:)

hayat yolunda tekrarlarınıda coşup yeni bölümde sessizliğini koruyan cinsten :A

alın yazım ve bu tarz benim kanallarının gündüz kuşak gururları. :)
İstila etmeme gerek yok sezon baslamamisdan Melis Civelek showun basina gecdihinden beri dedim show tv bu sezon ucar die

Hiç alakası yok bence zaten Total ortalaması 6, her hafta küçük oynamalar oluyor dizilerde, 4'e düşmedikçe o önerme tutmuş sayılmaz :F
bakalım, ilerki haftaları bekliyoruz :A

karagül iki gruptada yükselmiş, karanfil yüzünden total de düşer diyordum ama yine iyi gitmiş özellikle total de.

güldür güldür ab'de zirveyi almış. helal olsun😱 semre şimdi burayı istila eder. :F

Arka sokaklar berbat gitmiş. kanald ona buna sataşıcağına cumanın vazyetine baksın.:)

İstila etmeme gerek yok sezon baslamamisdan Melis Civelek showun basina gecdihinden beri dedim show tv bu sezon ucar die
Melis civelek'in öyle ahım şahım yaptığı bi şey yok ki. güldür güldür zaten yazın o daha kanal başına gelmeden iyi gidiyordu. ve her günü gg kurtarıyor.

Karagül'ü kimler izlettiriyor belli sanirim Kendal, Narin, Özlem bu karekterler daha cok ön planda olunca dizi oranlarini arttiriyor acik ve net. Helal olsun hepsine.

161 ERKEK 1 KADIN 2 COCUKFOX TV23:44:2900:42:182.5510.96

Dizinin ismi ne ara değişti 😱😱

Güldür güldür melis civelegin aldığı programı mi ya da bu tarz benim ondan önce karara bağlanmış yapımlar.

Medcezir saatini uzatmasını rağmen düşmüş. Dizinin hikayesi yok ergen kitlenin izleyeceği başka bir şey yokluğundan dizi gidiyor .

Beyaz karanfil sıradan bir başlangıç yapmış .Tahminin ikinci bolum asil konuyu açacaklar. ilk bölümü neden çektiler anlamadım)) ayni gultepede yaşadığım his oluştu bende)) Ortada bilindik bir hikaye uyuşturucu baronu onun eski adamı ve polis , tek orjinalik baronun oğlu babasının yerine geçmeye çalışıyor . tahminin oğlunun bu hikayesi haftaya anlatılacağı ve dizinin bu damardan gideceği eğer öyle olmazsa dizinin işi yas.

Çarşamba da yazdığım gibi havalar iyice sogudu ve erken kararıyor haftaya saatler geriye alınıyor daha erkek kararacak ve her dizinin reytingi artacak ve CIF rakamlar göreceğiz vadi karagül CIF rakamı görecek belki karadayi kiraz mevsimi de cif rakamı görür

Kel alaka dunde yazdım gibi güzel program ama bu kadar reyting beklemiyordum bakalım haftaya bu reytingleri alacak mi

Karagül Show yapmış.:Z Dizi Total'de 10+ alarak sezonun en çok izleneni oldu.:A Tebrikler Ab'dede durumu çok iyi.

Güldür Güldür Ab'de döktürmü. Geçen hafta neredeyse herkesin tahmine ttiği olay bu hafta başımıza geldi. Tebrik ederim 7 alarak büyük başarıl elde etti.:D

Medcezir'i çökertmişler.:kiki: Dizi Ab'de 3.lüğe düşerken totalde özete geçiliyormuş.:kiki: Abc1'ide ehhh işte.:A

Beyaz Karanfil keşke bu kadar ertelenmeseymiş şuana finalini konuşuyor olurduk çünkü.:F Hani dengeleri değiştirecekti bu dizi. Tekrarıda hiç umut vadedici değil.:Z @mrt-06 boş yere çemkirmişsin bana.:F

Kel ALaka özellikle Ab'de iyi başlamış. Yeni başlayanların en iyisi. Abc1'dede güzel sonuçalr almış ama total kötü görünüyor. Ama tekrarları çok umut vadedici sanırım medcezir'e bir darbede TV8'den geldi.:F

Yeşil Deniz'in TRT dizisi olduğunu düşünürsek ehh işte denilebilir. Abc1'de ve ab'de tekrarları ehh iştelik gitmiş.

Arka Sokaklar sabit reytingleri ile devame diyor.:D

Karagül yine harika gidip 10 reytingi geçmeyi başarmış. Tebrikler... :)

Güldür Güldür Show da yine süper. Show'un doğru hamleleri, programın daha da yükselmesine yol açtı. Ama ben de gülemiyorum programa... :)

Medcezir biraz düşmüş gibi, ama Star'a kesinlikle yeter bunlar... :)

Arka Sokaklar, yine kötü gitmiş. Kanal D Gültepe'ye dokunacağına, şu saçma diziye baksaydı ya. Şeref Meselesi veya Poyraz Karayel gelecek gibi yerine... :)

Beyaz Karanfil beklenenin altında gitmiş. 5 dakika falan baktım, hiç sevemedim. Bu yüzden o sonuçlar yeter gibi. Tekrar da umut vaat etmiyor...

Yeşil Deniz ise normal TRT düzeyinde başlamış. Böyle giderse devam edebilir. Tekrarı da "eh işte" gitmiş...

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk, kendi saati için başarılı sonuçlar almış. Artık daha düzenli bir şekilde izleyeceğim diziyi. Kim O! ise düşük başlamış. Yeni formatı çok da ilgi görmemiş galiba. Medcezir'in arkasından yayınlanma avantajını da pek iyi değerlendirememiş...

Kel Alaka beklenenin üstünde başlamış, ancak biraz da meraktan olduğunu düşünüyorum. Gelecek hafta biraz da olsa düşebilir... :)

Hayat Yolunda'nın tekrarı iyi gitmiş, pt-2'de kalması lazım... :)

Bu Tarz Benim ve Alın Yazım da kanalları sevindirmeye devam ediyor...

bakalım, ilerki haftaları bekliyoruz :A

Melis civelek'in öyle ahım şahım yaptığı bi şey yok ki. güldür güldür zaten yazın o daha kanal başına gelmeden iyi gidiyordu. ve her günü gg kurtarıyor.​
Melis Civelegin kanalda eger yaptigi isi anlamadinsa artik sana lafim yok Bikere bkm filmin tum film projelerini aldi ve guldur guldur haftada 2gun yapti zaten en buyuk yapacagi sey bunlar ama aldigi dizileri de bekle sonra konus neyse fazla lafa gerek yok

Beyaz Karanfil'i yine ertelenir diye kimse izlememiş herhalde. :):) Bu bilindik bir şeydir bir şeyin reklamını çok uzun süre yaparsan hele de sürekli ertelersen dizinin tutacağı varsa da tutmaz.

Karagül 10 reytingi geçmeyi başarmış tekrardan.

Güldür Güldür'ün A/B başarısı gerçekten inanılmaz. Zirveyi alması sürpriz olmuş.

Kel Alaka, A/B'de çok iyi başlamış. Kimse bu kadarını beklemiyordur herhalde Acun dahil. :)

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk? Çocuklar ikiz mi çıktı ne oldu niye böyle bir değişiklik olmuş? :)

Karagül'üm bu oranları fazlasıyla haketmiştir dünkü bölümle şimdi izleyip kararımı vereyim. @RevaN ve kıskanan pek çok kişiye inat muazzam oranlar. :A