Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ümit Belen'e yazık ettiler.. karakter tam oturmuştu.. adam da çok yakışıyordu.

Tapatalk 2

Aynen katılıyorum.. Vadi'nin yeni bombası resmen.. Tuncer Salman resmen yaşıyor karakteri.. Vadiyi özledik vallah. Hakkı'da Tuncer Salman'da kalıcılı olur umarım.

Tapatalk 2
aga beyaz karanfil fiyasko olmuş tutmaz :D
tuncer salman sesi rolü müthiş müthiş vadiye anca bu kadar yakışabilirdi mimikleri falan umarın uzun yıllar vadide yer alır

mr.key olayını hiç hatırlatma aga gözünü sevim hatırladıkça sinirlenip üzülüyorum süper bi karakterdi oyuncu on numara sen gel bu adamı akife öldürt ah ah
mr.key kendine has tarzıyla operasyonlarına devam edecekti bu konuda büyük yanlış yaptık malesef

O değilde ekran Kurtlar Vadisi ile dolmuş.. nereye baksan, hangi diziyi açsan hep vadi oyuncuları.. resmen adam kalmadı.

Tapatalk 2

Hakan Boyav daha işinin heycanın da.. bir kaç hafta geçsin, hayatının yanlışını yaptığını görecek.. 'Kurtlar Vadisi' gibi bir yapım yok. Vadiden ayrılmak istiyorum lüksü nerden geldi herkese birden anlamadım.. adamlar birer birer ayrılmak istediler.. gel sen efsane bir dizide oyna.. canlandirdigin karakter bir efsane haline gelmiş.. sonra gel ayrıl.. biz böylelerini göndereceğimize, Vadiye bağli olanları, keyifle ve zevkle oynayanlara boş yere sonlandırıyoruz (Mr. Key). 12 yıldır olduğu gibi bu sezonda da gözler Vadide olacak.. ayrılanlar hayal kırıklığına, Vadide yer almayan ve almak İsteyenlerde 'keşkelere' başlayacak.

Tapatalk 2

beyaz karanfil fiyasko reytingler almış geçmiş olsun :kiki:

TOTAL

16BEYAZ KARANFILATV19:59:4022:05:143.047.74

Ab

22BEYAZ KARANFILATV19:59:4022:05:142.055.83

Abc1

15BEYAZ KARANFILATV19:59:4022:05:142.797.27

Ben beyaz karanfil tutmaz demiştim ama @takas ısrarla tutar demiştin bazı arkadaşlar reaksiyonla mukayese ediyor bence uzağından bile geçemez

Ben beyaz karanfil tutmaz demiştim ama @takas ısrarla tutar demiştin bazı arkadaşlar reaksiyonla mukayese ediyor bence uzağından bile geçemez
abi diziyi izledikten sonra fiyasko olduğunu gördüm bu kadroyla yapılabilecek en kötü hikayeyi yapmışlar :kiki:
dediğin gibi reaksiyonun yanından geçemez bu diziyi abdül kara falan filan boşta kalmasın diye öylesine yapmışlar sanki :kiki:

Bugünler hain tayfasının iyi günleri onları daha beter günler bekliyor abisini kardeşini satan herşeyini satar bunların cibilliyet problemi var bu tipler vadi devam ederken bütün oyuncuları ayartmışlar satmakla kalmayıp birde insanların kanına girmişler kansız tayfası bizde inadına Necati şaşmaz diyoruz ve demeye de devam edecez

BEYAZ KARANFİLİ #kurtlarvadisipusu seyircisi izle yeter

' 'ne izleyecem ya?! Vadiyi yari yolda bırakan tipsiz abdulhey'imi?Ondan baş rol olmaz''

''Hayatta izlemem.Vadiye ihanet edenlerin dizisi.Kenen Coban vadide odun kibi duruyordu.Eminim bu dizide de oyledir.''

Bugünler hain tayfasının iyi günleri onları daha beter günler bekliyor abisini kardeşini satan herşeyini satar bunların cibilliyet problemi var bu tipler vadi devam ederken bütün oyuncuları ayartmışlar satmakla kalmayıp birde insanların kanına girmişler kansız tayfası bizde inadına Necati şaşmaz diyoruz ve demeye de devam edecez
abim süper yazdın dediğin gibi kanlarına da girmişler hepsinin
vadi devam ederken ayartmışlar ama ihanetin sonu bellidir dizileri tutmuyor

bu arada vadide devam edenlere sahip çıkalım akif de dahil bakın akif asla necati şaşmaz ı satmaz
güllü erhan cahit helal olsun sizlere helal