ab de ona bakarsan 1-2 alıyordu. abc de 2-3 arası gidip geliyordu.Bu son 2 bölüm 2 reyting aldı ondan önce 3-4 alıyordu tabi Kanal D 1 bölüm 2 alınca hiç final yaptırmadan bitirirdi yine buradada [HASHTAG]#farkifox[/HASHTAG] denir .
ab de ona bakarsan 1-2 alıyordu. abc de 2-3 arası gidip geliyordu.Bu son 2 bölüm 2 reyting aldı ondan önce 3-4 alıyordu tabi Kanal D 1 bölüm 2 alınca hiç final yaptırmadan bitirirdi yine buradada [HASHTAG]#farkifox[/HASHTAG] denir .
ab de ona bakarsan 1-2 alıyordu. abc de 2-3 arası gidip geliyordu.
ona ne şüphe canım, bi de stara laf söylerler. valla 1 rtg lik diziyi kaç bölümdür yayımlıyor. 3 sene önceki kanald nin prestijini almış durumda. ))Aynen totale göre konuştum zatende yani düşünürsek düşmeden önceki halde Kanal D'de olsaydı şuana hiç bir türlü kalmazdı zaten.
ona ne şüphe canım, bi de stara laf söylerler. valla 1 rtg lik diziyi kaç bölümdür yayımlıyor. 3 sene önceki kanald nin prestijini almış durumda. ))
msela artık ben. kanald devri tamamen bitmiştir. beren hariç zor açarım artık d'yi. yine en iyi atılımları yapan star şu an.+1
Gerçekten izleyici böyle ısınıyor kanala en azından saygı gösteriyor.
msela artık ben. kanald devri tamamen bitmiştir. beren hariç zor açarım artık d'yi. yine en iyi atılımları yapan star şu an.
kesinlikle katılıyorum. beren starla çalışmalı. kanal yıldızların prestijini düşünüyor ve kendinden ödün veriyor bkz: kurt seyit. hem reklam politikaları da gayet iyi. medcezir 10. bölümündeyken bile 1 buçuk saat reklamsız gittiği oluyordu. bi de kanald'ye bak yeni diziye başlar başlamaz reklam koyuyorBu sezon başında iyi anlşağımızı söylemiştin gerçekten öyle oldu galiba. çünkü bu dediğinede +99999999999
Beren'de İnşallah başka kanalda dizi yapar zaten Star parayı verip rahat alır gibi çünkü beren Perşembe dışında dizi yapmaz Kanal D'de Perşembe'yi doldurdu artık kanal D'de yer almaz gibi. hem Kösem olma ihtimalide yüksek or izleriz artık Kanal D'yi.
Bu arada D Yapım artık %30 daha az dizi yapacakmıymış neymiş. Senede 3 diziye falan tekebül ediyor baya çöküyor yani kanal.
kesinlikle katılıyorum. beren starla çalışmalı. kanal yıldızların prestijini düşünüyor ve kendinden ödün veriyor bkz: kurt seyit. hem reklam politikaları da gayet iyi. medcezir 10. bölümündeyken bile 1 buçuk saat reklamsız gittiği oluyordu. bi de kanald'ye bak yeni diziye başlar başlamaz reklam koyuyor
d yapım bu sezon kalite çıtasını düşürdü. fabrika gibi seri üretime geçti.. önceden 2 proje yapıyordu onuda 4 dörtlük yapıyordu. şimdi ise orta çizgiye kaydı.
kanald hariç kimle dönüyorsa dönsünHırsının kurbanı mı gitti acaba ama zaten zirvedeydi neyine böyle boş projeler yapmak anlam veremedim. Cidden taramalı gibiydi yaptığı işler.
Beren Kösem ile dönsün yeter bana.
kanald hariç kimle dönüyorsa dönsün
fox'u da at çöpe. YİNE EN İYİSİ STARBen o kadar mezhebi geniş değilim bu konuda Atv olmamalı bir defa umarımda olmaz Star en idealim sonra Fox bir diğer seçenek ama Show olmasın iş almayalım başımıza. Star ve Fox diyorum.
fox'u da at çöpe. YİNE EN İYİSİ STAR
fox saygı gösteriyor evet ama niteliksizFox en ideal kanal bir kere. Baksana başlığa ve az önce dediklerine. Tabi Beren'in böyle bir sıkıntısının olacağını zannetmiyorum ama ideal tabi bir Star değil kalite ve seyirciye saygı açısından.
bully den sonra en koyu fanlar @RevaN ve @Yiğitt bi kere )))@sokak sanati Fox Avrupa'dan yayın yapmıyor o yüzden Star olsun.
@Bully kendinden sonra en Kanal D fanı @yakup09 'un yorumlarını görünce şok olacak. )))))))))))))
fox saygı gösteriyor evet ama niteliksiz
haluk'u geçtinEvet 20 yıllık kanallarla yarışacak pozisyonda değil ama olsun oda olmayı versin.
@mrt-06 zaten Fox'u 2. sıraya koydum ben.
haluk'u geçtin
Peki anladım ben seniYok artık. Beren için şey ediyorum ben.